97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bugun bizim cücükler gelecek iftara yani benim cami kaldi
buyuk torunum (2.5) pastaya takti kafayi
ona pasta aldik iyiki dogdun ceyda yapacak
ufak bi alisverise gidip geldim
Beni yalnız bıraktınız buralarda bende yarın yokum artık pazartesi hesaba çekerim hepinizi :)

Baktim kendi diyetinde yine 3 menu var balik falan yazio ben balik yiyemem ki sevmiorum
2 ana ögun var canim egerki 2 ögune hemen alisamazsan yada zorlanirsan ufak bi ara oneriyor yoksa temel 2 ogun
Balik sevmiyorsan yemek zorunda deyilsin
benim kizimda et turu pek sevmiyordu onun yerine baska alternatifler bulduk

2 ana ögun var canim egerki 2 ögune hemen alisamazsan yada zorlanirsan ufak bi ara oneriyor yoksa temel 2 ogun
Şkerim sorması ayıp yaş kaç :)

Tatlim eger karnini bol az kalorili seylerle doyurursan pastakara catalin ucuyla bakarsin
Az once kizimada dedim aynisini oda bayramdan sonra tatile gidecek hazirlik yapiyor
sirf tatilde tatli yemek icin 6 kilo verdi

Kızlar ben yoğunum misafir çıktı iftara yemek hazrlık derken giremedm. Şimdi okudum tek tek cvp vermem mümkün gibi değil:))) bu arada sahur yememiştim muruvet ablam valla midem hiç kaznmadı böylesi iyi gibi.. çook susadm ama nehir içsem doymam. Bide tartldm 90.4 çıktım dün yedklerim +600 olarak dönmüş yarın vermiş olucam inşlh takmıyorum yaniii öyle böyleee vericem bu kilolarıı. Öptümm hayırlı iftarlar gece yazarm inşlh

Niye ayip olsun canim yas 41 kere masallah
3 cocugum 2 torunum var
ama kendimi 20 lerin sonlari gibi hissediyom(nerdeyse kizimla ayni yasa inecem)
Beden yaşlanıyor kalp yaşlanmoyorki canm. Bende 29 m ama daha yeni 20 ye grdm gibi hissedyrm. Enerjksn maşallah ne güzel erkn yaşta torun görmek ne mutlu sana canım ablam

Kızlardan biri nasıl kilo verdiğimi sormştu özr dilerm bilmiyrm kim oldğnu geriye dönmeye üşendm.ekmeği hayatımdan çıkardm akşam yemekten sonra meyve dahil hiçbişi yemedim elimden geldikçe yürüyp egzersz yaptım iki kere saf protein yaptım birincsnde 4 gnde 2 buçuk kilo ikincisnde 5 gnde 3 kilo verdm. Evde ne piştyse onu yedm yani Böylee:))

Aa tam bana gore bi diyet yerim bu patatesi bende sutle patatespuresi seklinde yapsam nasil olur olede olabilirmi?

Ben sormustum cnm cok saol cevabin icin

Benim baktigim sitedeki listede 3 ogunlu diyet listesi vardi 2 ana ogun demiyordu bence sadece aksam yemegi ogunu bile olabilir ac kalabiliyorum alisknim ama nereye kadr verdiriyo ve kac kilo verdirio balik yerine altarnatif et olabilir bende tavuk etini seviyorum .olmadi arada tonbaligi alir tonbaligindan salata yapar yerim sadece o ogunde ben dogru listesini bulsam iyi olucak saol bilgin icin ablacim :)

Beden yaşlanıyor kalp yaşlanmoyorki canm. Bende 29 m ama daha yeni 20 ye grdm gibi hissedyrm. Enerjksn maşallah ne güzel erkn yaşta torun görmek ne mutlu sana canım ablam
Sagol canim benim
Birazda cevre etkiliyor
3 sene once beni yipratanlarla aile uyeleri dahil araya mesafe koydum simdi beni seven bana deger verenlerle seviyeyi koruyarak gorusuyorum daha dincim daha mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…