Bugun bizim cücükler gelecek iftara yani benim cami kaldiKızlar nerelerdesiniz? sesiniz soluğunuz çıkmıyor.
Beni yalnız bıraktınız buralarda bende yarın yokum artık pazartesi hesaba çekerim hepinizi :)Bugun bizim cücükler gelecek iftara yani benim cami kaldi
buyuk torunum (2.5) pastaya takti kafayi
ona pasta aldik iyiki dogdun ceyda yapacak
ufak bi alisverise gidip geldim
2 ana ögun var canim egerki 2 ögune hemen alisamazsan yada zorlanirsan ufak bi ara oneriyor yoksa temel 2 ogunBaktim kendi diyetinde yine 3 menu var balik falan yazio ben balik yiyemem ki sevmiorum
Şkerim sorması ayıp yaş kaç :)2 ana ögun var canim egerki 2 ögune hemen alisamazsan yada zorlanirsan ufak bi ara oneriyor yoksa temel 2 ogun
Balik sevmiyorsan yemek zorunda deyilsin
benim kizimda et turu pek sevmiyordu onun yerine baska alternatifler bulduk
Tatlim eger karnini bol az kalorili seylerle doyurursan pastakara catalin ucuyla bakarsinKizlar kacamaklarinizla beni gecmenize imkan yok tatile geldim ilk gun cok dikkat ettim ikinci gun regl oldum resmen delirdim doymak bilmedim belki 100 cesit tatli vardi hepsinin nerdeyse tadina baktim catliycam gitti tum emekler bosa allah.beni islah etsin(((
Niye ayip olsun canim yas 41 kere masallahŞkerim sorması ayıp yaş kaç :)
Niye ayip olsun canim yas 41 kere masallah
3 cocugum 2 torunum var
ama kendimi 20 lerin sonlari gibi hissediyom(nerdeyse kizimla ayni yasa inecem)
Insallaaahhürmetler ablacım valla 20 lere taş çıkartırsın hele bide zayıflarsan :)
Resmlern çok gzel maşallah Allah mesut etsin canm. Boyun kaç tı?hürmetler ablacım valla 20 lere taş çıkartırsın hele bide zayıflarsan :)
Beden yaşlanıyor kalp yaşlanmoyorki canm. Bende 29 m ama daha yeni 20 ye grdm gibi hissedyrm. Enerjksn maşallah ne güzel erkn yaşta torun görmek ne mutlu sana canım ablamNiye ayip olsun canim yas 41 kere masallah
3 cocugum 2 torunum var
ama kendimi 20 lerin sonlari gibi hissediyom(nerdeyse kizimla ayni yasa inecem)
Ben hamsi ve alabalik disinda balik sevmiyorim diger baliklar aci gelio yersem zehirlenmis gibi his ediyorum kendimioff of balık gibisi var mı canım yaa önce sevmezdim şimdi hastasıyım
Aa tam bana gore bi diyet yerim bu patatesi bende sutle patatespuresi seklinde yapsam nasil olur olede olabilirmi?Ekmegi hayatımdan tamamen çıkardım çok az ne pisirdin sem yedim patates diyeti yaptim 4 kilo verdim sabah öğle akşam sabah 1 öğle akşam 2 haşlanmış patates ve yoğurt ben patatesi ezip yoğurt üzerine döküp pulbiber nane atıp yedim 3 gün ramazanda şimdi oruçta tek iftarda yiyorum sahur yok öyle canim
Ben sormustum cnm cok saol cevabin icinKızlardan biri nasıl kilo verdiğimi sormştu özr dilerm bilmiyrm kim oldğnu geriye dönmeye üşendm.ekmeği hayatımdan çıkardm akşam yemekten sonra meyve dahil hiçbişi yemedim elimden geldikçe yürüyp egzersz yaptım iki kere saf protein yaptım birincsnde 4 gnde 2 buçuk kilo ikincisnde 5 gnde 3 kilo verdm. Evde ne piştyse onu yedm yani Böylee:))
Kusura bakma canım hatrlayamadım okadar çok yazmşsnzki anam maşallaahBen sormustum cnm cok saol cevabin icin
Benim baktigim sitedeki listede 3 ogunlu diyet listesi vardi 2 ana ogun demiyordu bence sadece aksam yemegi ogunu bile olabilir ac kalabiliyorum alisknim ama nereye kadr verdiriyo ve kac kilo verdirio balik yerine altarnatif et olabilir bende tavuk etini seviyorum .olmadi arada tonbaligi alir tonbaligindan salata yapar yerim sadece o ogunde ben dogru listesini bulsam iyi olucak saol bilgin icin ablacim :)2 ana ögun var canim egerki 2 ögune hemen alisamazsan yada zorlanirsan ufak bi ara oneriyor yoksa temel 2 ogun
Balik sevmiyorsan yemek zorunda deyilsin
benim kizimda et turu pek sevmiyordu onun yerine baska alternatifler bulduk
Olsun onemli deil cnmKusura bakma canım hatrlayamadım okadar çok yazmşsnzki anam maşallaah:))
Kiyamam cnm ya susuzluk zor ben su icmeyi sevmeuen birisiyim ama artik bol su icmeye karar verdim :)Misafrmi beklerken az uzandm klima karşısnda dilim damağıma yapışmş yaa. Çok su içen biri olarak suszluk çok zor geliyor
Sagol canim benimBeden yaşlanıyor kalp yaşlanmoyorki canm. Bende 29 m ama daha yeni 20 ye grdm gibi hissedyrm. Enerjksn maşallah ne güzel erkn yaşta torun görmek ne mutlu sana canım ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?