inşallah canım yaaSadece bana masallaj deil sanada masallah hedefin cok guzel ve bu hedefe eminim ulasacaksin :)
benim metebolizmam yavaş hızlandırmak için tarçınlı su içiyorum hergün 50 cl suya 1 tane çubuk tarçın atıyorum su bittikçe üzerine ekliyorum 3 litre içiyorumVe ben aslinda metobolizmamin hizli oldugunu amahareketsizlikten kilo aldigimi fark ettim bu yuzden hareket edicrm ve vericem keske koyde yasaydimda bahcefe bisikletle gezseydim diyorum kucukken cok bisiklet gezerdim :) bisikletle 5 kilometre gitmisligim bile olmustur :)
Gunde bir bardak sabah kalktiginda limonlu su ic derim :) limon lu suda iyidir bide form caylar var icinde 5 bitki olan onlardan icebilirsin yesil cayida unutma diyetlerin vazgecilmezlerinden birisi :)benim metebolizmam yavaş hızlandırmak için tarçınlı su içiyorum hergün 50 cl suya 1 tane çubuk tarçın atıyorum su bittikçe üzerine ekliyorum 3 litre içiyorum
Resim problem deil cnm eminim basardiginda sevincle resim atarsin bizde sevinirizresim yolluyamıyorum yollabilsem bakardınız
canım resim var ama boyut büyük diyor yoksa bir sürü resim sıralarım ben buraya :)Resim problem deil cnm eminim basardiginda sevincle resim atarsin bizde seviniriz
canım nasıl içiyorsun şu redbulu hiç içemiyorum benBugün gene ayni ciktim 89.00
regl daha olmadimm
sabah redbull
öglen
schnitzel brokoli bulgur pilavi
aksam yok
2litre su
spor gene yok
canım resim var ama boyut büyük diyor yoksa bir sürü resim sıralarım ben buraya :)
ayrıca kalorisi yüksek değil mi redbulunBugün gene ayni ciktim 89.00
regl daha olmadimm
sabah redbull
öglen
schnitzel brokoli bulgur pilavi
aksam yok
2litre su
spor gene yok
Şu an 73.800 umcanım şuanda kaç kilosun
çok kilolu değilmişsin canım sevindim senin adınaŞu an 73.800 um
Yeniden basladim basladigimda (20 mayis)
76.600 düm
Boyum 1.63çok kilolu değilmişsin canım sevindim senin adına
Evet evimde olsam verirdimhedefine az kalmış canım ama kolaylıkla verirsin o kiloları
Yemek davetleriyse sıkıntılı canımEvet evimde olsam verirdim
10 gun sonra tr gidecem bol bol yururum ama davetler filan cok oluyor bu sefer annemde yok( bakalim nasil gececek
Evet canim yemek davetleri malesefYemek davetleriyse sıkıntılı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?