Kirmizi et ve tavukda yiyebilirsin canim balik sart deyilBen hamsi ve alabalik disinda balik sevmiyorim diger baliklar aci gelio yersem zehirlenmis gibi his ediyorum kendimi
Canim tek ogunde olmaz malesef sabah kalktigin zaman 1 saat Icinde saglam kahvalti yapman gerekiyorki metabolizman hizlansin hizli metabolizma kilo vermeyi hizlandirirenim baktigim sitedeki listede 3 ogunlu diyet listesi vardi 2 ana ogun demiyordu bence sadece aksam yemegi ogunu bile olabilir ac kalabiliyorum alisknim ama nereye kadr verdiriyo ve kac kilo verdirio balik yerine altarnatif et olabilir bende tavuk etini seviyorum .olmadi arada tonbaligi alir tonbaligindan salata yapar yerim sadece o ogunde ben dogru listesini bulsam iyi olucak saol bilgin icin ablacim :)
Benimde iftara misafirim var canim evet sahur süz acikmiyo ama susuz oliyomKızlar ben yoğunum misafir çıktı iftara yemek hazrlık derken giremedm. Şimdi okudum tek tek cvp vermem mümkün gibi değil:))) bu arada sahur yememiştim muruvet ablam valla midem hiç kaznmadı böylesi iyi gibi.. çook susadm ama nehir içsem doymam. Bide tartldm 90.4 çıktım dün yedklerim +600 olarak dönmüş yarın vermiş olucam inşlh takmıyorum yaniii öyle böyleee vericem bu kilolarıı. Öptümm hayırlı iftarlar gece yazarm inşlh
Zaten aile en çok üzüyor insanı. Benimde çevreden daha çok seviliyorum ölüyolar benm için. Aile dende var da çekemeyenlerde var. Halbuki kimseye zararı dokunmayan biriyim saftrğim o yüzden ezen ezenee . Olsun Allah bilsin beni yeterr:)Sagol canim benim
Birazda cevre etkiliyor
3 sene once beni yipratanlarla aile uyeleri dahil araya mesafe koydum simdi beni seven bana deger verenlerle seviyeyi koruyarak gorusuyorum daha dincim daha mutluyum
Yok abla kapsul almam ben ton baligi falan alirim olmadi .Kirmizi et ve tavukda yiyebilirsin canim balik sart deyil
Omega 3 ude kapsul olarak alirsin
Burda bulamam ama buyuk bi yere gidersem bakarim arastiririm bulmaya calisirim olmadi internetten bakarimCanim tek ogunde olmaz malesef sabah kalktigin zaman 1 saat Icinde saglam kahvalti yapman gerekiyorki metabolizman hizlansin hizli metabolizma kilo vermeyi hizlandirir
ögun aralarini 6 saat tutarsan super
eger alirsan kitabini al orda ayrintili yaziyor
Bunları sahurdamı yiyecen kız???Simdi sahurdayim yatmadim ilacim bittigi icin bu aksam artik yarin oruca tutabilirim . Menum iki yada tek haslanmis yumurta yarim haslanmis patates bi yada iki dilim karpuz birazcik tavuk eti kavurcam 2 kasik taze fasulye 2 bardak sut 1 kasik yogurt tuketirim belki bir domates te yerim dicem ama yemem sanirim
Cok dogru zaten disariyi takmiyorsun aileyide biyere kadarZaten aile en çok üzüyor insanı. Benimde çevreden daha çok seviliyorum ölüyolar benm için. Aile dende var da çekemeyenlerde var. Halbuki kimseye zararı dokunmayan biriyim saftrğim o yüzden ezen ezenee . Olsun Allah bilsin beni yeterr:)
Yediklerin cok deyilde Ictiklerin cok gibi kola ve uludag cok sisiriyor insaniİftarda 2 kase mercimek çorbası iki parça güveçteki etten yedim ekmek yok bi bardak kola iki bardak uludağ booool su içtim geç saatte bi cornet yedim ve erik yedim bi kase. Sahur yemeyecem. Çokmu olmuş yediklerim?
Aynen öyle canıımm boşveeer saalla gitsinn canımCok dogru zaten disariyi takmiyorsun aileyide biyere kadar
Bazen o kadar kiskanc oluyorlarki ne yaparsan yap kusur buluyorlar helede disardan biri övsun ohooo o gun çıngar cikardi
Sende sanki kendimi buldum kimseye benimde zararim dokunmaz herkes hakkinda iyi dusunurum.kac gunluk omrumuz var artik milleti memnun etmek yerine beni yaradana yaklasmak istiyorum
Cucuklerle bogustuk buyuk olan(2.5yas) burda kaldi hala uyumadiHu huu nerelerdesnz kızlaaaarrrr
Acaipp susamştım ya tutamadm kendimi napiyim. Dondrmada küçük bi cornettii yaaaYediklerin cok deyilde Ictiklerin cok gibi kola ve uludag cok sisiriyor insani
bide dondurma olmamis
Salliyorum zatende 20 yilima aciyorum onceden beyimi cok etkiliyorlardiAynen öyle canıımm boşveeer saalla gitsinn canım:)))
Insallah bisey olmaz canim ben dun baklava yedim diye bugun tartilmadimAcaipp susamştım ya tutamadm kendimi napiyim. Dondrmada küçük bi cornettii yaaa( yinede olmazmı bide sahurda yemedim yinede kurtarmazmıyım acep:))
Kola olmasaydiİftarda 2 kase mercimek çorbası iki parça güveçteki etten yedim ekmek yok bi bardak kola iki bardak uludağ booool su içtim geç saatte bi cornet yedim ve erik yedim bi kase. Sahur yemeyecem. Çokmu olmuş yediklerim?
Anaaaa aynı been benmde eşimi çook etkiliyrlardı çook şükür oda artık farknda neyn ne olduğunun:)Salliyorum zatende 20 yilima aciyorum onceden beyimi cok etkiliyorlardi
Simdi cok sukur oda biseyleri farketti
en buyuk sükrümde bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?