97 kiloyla tekrar basliyorumm

Canim tek ogunde olmaz malesef sabah kalktigin zaman 1 saat Icinde saglam kahvalti yapman gerekiyorki metabolizman hizlansin hizli metabolizma kilo vermeyi hizlandirir
ögun aralarini 6 saat tutarsan super
eger alirsan kitabini al orda ayrintili yaziyor

Benimde iftara misafirim var canim evet sahur süz acikmiyo ama susuz oliyom

Sagol canim benim
Birazda cevre etkiliyor
3 sene once beni yipratanlarla aile uyeleri dahil araya mesafe koydum simdi beni seven bana deger verenlerle seviyeyi koruyarak gorusuyorum daha dincim daha mutluyum
Zaten aile en çok üzüyor insanı. Benimde çevreden daha çok seviliyorum ölüyolar benm için. Aile dende var da çekemeyenlerde var. Halbuki kimseye zararı dokunmayan biriyim saftrğim o yüzden ezen ezenee . Olsun Allah bilsin beni yeterr:)

İftarda 2 kase mercimek çorbası iki parça güveçteki etten yedim ekmek yok bi bardak kola iki bardak uludağ booool su içtim geç saatte bi cornet yedim ve erik yedim bi kase. Sahur yemeyecem. Çokmu olmuş yediklerim?

Kirmizi et ve tavukda yiyebilirsin canim balik sart deyil
Omega 3 ude kapsul olarak alirsin
Yok abla kapsul almam ben ton baligi falan alirim olmadi .
Burda bulamam ama buyuk bi yere gidersem bakarim arastiririm bulmaya calisirim olmadi internetten bakarim

Iftr menum ayak ustu bir kepce mercimek corbasi bir kepcenin yarisi pilav(hani su pilav konan kasiklardan az doluydu ztn onunda yarisi ile koydum) 2 kasik irmik helvasi ayran ama cok icemedim ayranida hazir bardak ayran birazini biraktim. Aksam eve gelirken 2 top cikolatali dondurma :) esim sag olsun

Simdi sahurdayim yatmadim ilacim bittigi icin bu aksam artik yarin oruca tutabilirim . Menum iki yada tek haslanmis yumurta yarim haslanmis patates bi yada iki dilim karpuz birazcik tavuk eti kavurcam 2 kasik taze fasulye 2 bardak sut 1 kasik yogurt tuketirim belki bir domates te yerim dicem ama yemem sanirim

Bunları sahurdamı yiyecen kız???

Cok dogru zaten disariyi takmiyorsun aileyide biyere kadar
Bazen o kadar kiskanc oluyorlarki ne yaparsan yap kusur buluyorlar helede disardan biri övsun ohooo o gun çıngar cikardi
Sende sanki kendimi buldum kimseye benimde zararim dokunmaz herkes hakkinda iyi dusunurum.kac gunluk omrumuz var artik milleti memnun etmek yerine beni yaradana yaklasmak istiyorum

Bende bugun 1 kepce mercimek corbasi
3 lahmacun(kucuk ve ince) bol coban salata biraz cilek yedim

İftarda 2 kase mercimek çorbası iki parça güveçteki etten yedim ekmek yok bi bardak kola iki bardak uludağ booool su içtim geç saatte bi cornet yedim ve erik yedim bi kase. Sahur yemeyecem. Çokmu olmuş yediklerim?
Yediklerin cok deyilde Ictiklerin cok gibi kola ve uludag cok sisiriyor insani
bide dondurma olmamis

Aynen öyle canıımm boşveeer saalla gitsinn canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…