Cok guzel olmus eline saglik oklari nerde[/QUOTE]="cylnslymn, post: 47080515, member: 768564"]kızlar saatim nasıl olmuş :)
Oda guzel tatlim[QU="cylnslymn, post: 47080574, member: 768564"]buda dolabıma yaptığım magnet :)
Canim redbulu enerji icin iciosan icme icinde seker asit ne ararsan var onun yerine giseng koku var onun poset cayini kullanabilirsin enerji verioBugün gene ayni ciktim 89.00
regl daha olmadimm
sabah redbull
öglen
schnitzel brokoli bulgur pilavi
aksam yok
2litre su
spor gene yok
Canım biz zaten diyetteyiz o diyette olmayanlar içindirKizlar canan karatay gunde 3 ogun yemek hastalik demis gunde iki ogun yenmeli demis 2 ogunden fazlasi yaglanma yapar karacigerde demis
Bilmiyorum simdi diyetlerine bakicam onun :)Canım biz zaten diyetteyiz o diyette olmayanlar içindir
Gerçi benim için sorun yok akşamları yemek istemiyorum belki atarım onu ama sabah çok iyi bi kahvaltı yapmıyorumBilmiyorum simdi diyetlerine bakicam onun :)
Baktim kendi diyetinde yine 3 menu var balik falan yazio ben balik yiyemem ki sevmiorumGerçi benim için sorun yok akşamları yemek istemiyorum belki atarım onu ama sabah çok iyi bi kahvaltı yapmıyorum
off of balık gibisi var mı canım yaa önce sevmezdim şimdi hastasıyımBaktim kendi diyetinde yine 3 menu var balik falan yazio ben balik yiyemem ki sevmiorum
Ekmegi hayatımdan tamamen çıkardım çok az ne pisirdin sem yedim patates diyeti yaptim 4 kilo verdim sabah öğle akşam sabah 1 öğle akşam 2 haşlanmış patates ve yoğurt ben patatesi ezip yoğurt üzerine döküp pulbiber nane atıp yedim 3 gün ramazanda şimdi oruçta tek iftarda yiyorum sahur yok öyle canimMasallah cnm ya size ...
Bole duydukca sasirip cesaretleniyorum sen nasil vermistin
Yok canim o herkes Icin gecerliCanım biz zaten diyetteyiz o diyette olmayanlar içindir
Sağlık olsun Allah ın günü mü yok bugün yine başlarsın :)Kizlar kacamaklarinizla beni gecmenize imkan yok tatile geldim ilk gun cok dikkat ettim ikinci gun regl oldum resmen delirdim doymak bilmedim belki 100 cesit tatli vardi hepsinin nerdeyse tadina baktim catliycam gitti tum emekler bosa allah.beni islah etsin(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?