Artık okurkenmi çok geldi bilmyorum bana fazla geldi canımSahur menum
Bu aksam sahurda
Iki kucuk yumurta
Ceyrek haslanmis patates
Ceyrek tavuk bonfile kavurma(ceyrek dediysem kucuk bir parca)
2ymek kasigi taze fasulye
2 bardak sut
1kasik yogurdun yarisi
Kucuk parcayi(dilimi) uce boldum onun ikisini yedim karpuz
Kucuk parca (dilimi)kavunu 3 e boldum 3unu yedim
Kirazda koymustum ama dokunamadim bile tika basa doymus artik kusacakmis gibi his ediyorum patates bile yarimdi ceyrek yedim hatta ceyrekten bile az...
Fazla deil cnm atistirdim diyebilirim hepsinden tirtiklsdim cogunun tam olcusunh bilmiyorum baya az yani tavuk falan bi parmak tavuk diyebilirmArtık okurkenmi çok geldi bilmyorum bana fazla geldi canım
Cesit cok miktar az canim ondan cok gibi geldiFazla deil cnm atistirdim diyebilirim hepsinden tirtiklsdim cogunun tam olcusunh bilmiyorum baya az yani tavuk falan bi parmak tavuk diyebilirm
Iki kasik fasulye dedim ama onuda fazla yiyemedim tirtikladim yumurtalar zten cok ufakti toplasan bi yumurta eder karpuz desen hani iki uc dilim yedik deri o dilimlerden amakucuk 3e bolup ikisini yedim 1 kasik yogurt koydum ondanda kucuk catal ile 2 yada 3 catal aldim kavunda zaten kucuk kavun kucuk bi dilim onuda uce boldum yedim kiraz yiyemedim .sutu de tok tutsun mide yanmasi yapmasin diyr ictjm cunku yumurtam ve patatesim baharatliydi.patateste sabah kalan yarim patatesin ceyreginden daha az ama yinede cok geldi bana tovbe bidaha bu kadar yemem midem kuculmus bunu cok iui gordum :)
Evet ondan çok gibi geldi bana canımCesit cok miktar az canim ondan cok gibi geldi
Saol cnm sanada . Daha yatamiorum ben sindiremedim bi rahatlar gibi oldum ama suyu dayafim baktim son dakikalar bir iki yudumda olsa iceyim dedim. Ben gec yaticam belki yatmam bileBen uyuyorm kızlar Allah rahatlık versiiinn
Allah rahatlik versin canim tatli ruyalarBen uyuyorm kızlar Allah rahatlık versiiinn
Ah o kardesin yokmu senin kilo almana hep o sebepKizlarr kardesimgil vardii vee gecee saat 1de mangall yaptikkk 2dilum ekmek ve bolca kanat yedim iki bardak meyvesuyu ictim bugünn 2tane redbull ictimm schnitzel pilav brokoli yedimm yarinn kilo alicamm garantiiiii
Canım dikkat et çok kaçırmşsn tavsiyeme uy bugn tartlma kızKizlarr kardesimgil vardii vee gecee saat 1de mangall yaptikkk 2dilum ekmek ve bolca kanat yedim iki bardak meyvesuyu ictim bugünn 2tane redbull ictimm schnitzel pilav brokoli yedimm yarinn kilo alicamm garantiiiii
Benim torun bende kaldiya hic uyutmadi biraz usutmus geceden beri onunla ugrasiyorumNerdesinz kızlar hayırdır sesiniz çıkmıyor.@muruvet dün misafrn vardı sen neler yedin paylşmadın heralde?
Cok gecmis olsun ablaBenim torun bende kaldiya hic uyutmadi biraz usutmus geceden beri onunla ugrasiyorum
Bende sahurda 1 kase cilek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?