97 kiloyla tekrar basliyorumm

Sahur menum

Bu aksam sahurda

Iki kucuk yumurta

Ceyrek haslanmis patates

Ceyrek tavuk bonfile kavurma(ceyrek dediysem kucuk bir parca)

2ymek kasigi taze fasulye

2 bardak sut

1kasik yogurdun yarisi

Kucuk parcayi(dilimi) uce boldum onun ikisini yedim karpuz

Kucuk parca (dilimi)kavunu 3 e boldum 3unu yedim

Kirazda koymustum ama dokunamadim bile tika basa doymus artik kusacakmis gibi his ediyorum patates bile yarimdi ceyrek yedim hatta ceyrekten bile az...

Bi hafta önce görümcem bizdeydi. Bugün yine iftarda bendeydi resmen şok geçirdi beni görünce. Nasıl bi haftada bukadar inceldn dedi ayy bi sevndimm uçtum resmen:))

Artık okurkenmi çok geldi bilmyorum bana fazla geldi canım

Artık okurkenmi çok geldi bilmyorum bana fazla geldi canım
Fazla deil cnm atistirdim diyebilirim hepsinden tirtiklsdim cogunun tam olcusunh bilmiyorum baya az yani tavuk falan bi parmak tavuk diyebilirm
Iki kasik fasulye dedim ama onuda fazla yiyemedim tirtikladim yumurtalar zten cok ufakti toplasan bi yumurta eder karpuz desen hani iki uc dilim yedik deri o dilimlerden amakucuk 3e bolup ikisini yedim 1 kasik yogurt koydum ondanda kucuk catal ile 2 yada 3 catal aldim kavunda zaten kucuk kavun kucuk bi dilim onuda uce boldum yedim kiraz yiyemedim .sutu de tok tutsun mide yanmasi yapmasin diyr ictjm cunku yumurtam ve patatesim baharatliydi.patateste sabah kalan yarim patatesin ceyreginden daha az ama yinede cok geldi bana tovbe bidaha bu kadar yemem midem kuculmus bunu cok iui gordum :)

Cesit cok miktar az canim ondan cok gibi geldi

Kizlarr kardesimgil vardii vee gecee saat 1de mangall yaptikkk 2dilum ekmek ve bolca kanat yedim iki bardak meyvesuyu ictim bugünn 2tane redbull ictimm schnitzel pilav brokoli yedimm yarinn kilo alicamm garantiiiii
Ah o kardesin yokmu senin kilo almana hep o sebep
Canlari sagolsun dun cok kacmis bugun telefi et canim emekler bosa gitmesin

Kizlarr kardesimgil vardii vee gecee saat 1de mangall yaptikkk 2dilum ekmek ve bolca kanat yedim iki bardak meyvesuyu ictim bugünn 2tane redbull ictimm schnitzel pilav brokoli yedimm yarinn kilo alicamm garantiiiii
Canım dikkat et çok kaçırmşsn tavsiyeme uy bugn tartlma kız

Ben diyet arayislarindayim
Temmuz sonu agustos basi iki dugun var akrabamin
Ozmana kadar en az 10 kilo vermek istiyorum ki bana laf soluyenleri halt edeyim
Dun bana birisi hic sevmem kendisini ki benden daha kiloluydu zayiflamis subattan beri diyet yapiomus bana demzmi cok kilo almissin yasin gencver o kilolari diye herkesin icinde cok sinir oldum ya orda onu yere yatirip dovesim geldi sert bir uslup ile bana nasil bu denli konusabilir..diuoki arkadasinin nisaninda gordum cok kilo almissin diye tekrar ediyo cok sinir oldum...ben ztn zayiflamaya ugrasiyorum. En azindan bi 7-8kilo verip onu sasirtmak istiyorum en azindan kendini bisey sanmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…