Karatay canim en guzel ve saglikli sekilde verirsin sıkı yaparsan 10 kilo bile verirsin hedefledigin tarihe kadarBen diyet arayislarindayim
Temmuz sonu agustos basi iki dugun var akrabamin
Ozmana kadar en az 10 kilo vermek istiyorum ki bana laf soluyenleri halt edeyim
Dun bana birisi hic sevmem kendisini ki benden daha kiloluydu zayiflamis subattan beri diyet yapiomus bana demzmi cok kilo almissin yasin gencver o kilolari diye herkesin icinde cok sinir oldum ya orda onu yere yatirip dovesim geldi sert bir uslup ile bana nasil bu denli konusabilir..diuoki arkadasinin nisaninda gordum cok kilo almissin diye tekrar ediyo cok sinir oldum...ben ztn zayiflamaya ugrasiyorum. En azindan bi 7-8kilo verip onu sasirtmak istiyorum en azindan kendini bisey sanmasin
Sagol canim zaten gece 3 te yattiydi 05.30 da geri kalkti televizyondan cizgifilm buldum telefondan actim ben uyudum o uyumadi neyse artik 9da uyuduk 12 ye kadar bana yeter heraldeCok gecmis olsun abla
Geçmiş olsun canımSagol canim zaten gece 3 te yattiydi 05.30 da geri kalkti televizyondan cizgifilm buldum telefondan actim ben uyudum o uyumadi neyse artik 9da uyuduk 12 ye kadar bana yeter heralde
Canım bikaçgüne toparlarsın hiç takmaya gerek yokk bende almştm takmıyrm verecem kilolarımı öyle ve ya böyle. Arada sekteye uğrasada verecez merak etme.89.900 ciktimmmmm hemen kilo almisimm
Bende gec yattim 6bucukta kalktim 7de geri yattim 10da kalktim bidaha uyuyamdim uykusuzluk cok kotu ya ama hava sicak uyunmuyoSagol canim zaten gece 3 te yattiydi 05.30 da geri kalkti televizyondan cizgifilm buldum telefondan actim ben uyudum o uyumadi neyse artik 9da uyuduk 12 ye kadar bana yeter heralde
Karatay diyetini anlayabilirsem deniycem. Bide burda melek diyetini buldum 3 ayda 40 kilo verdiyormus forumda deil sitede gordumKaratay canim en guzel ve saglikli sekilde verirsin sıkı yaparsan 10 kilo bile verirsin hedefledigin tarihe kadar
Dukan diyetimi? Cnm bi arastirayiyom saf protein diyetiniBen karatay diyetini bilmiyrm fakat protein diyetyle hem çabuk zayflayıp hemde incelmiş biri olarak saf protein diyeti öneririm düşler sokağı.
Bence uzulme telafi edersin cnm olumsuzluga kapila alicaksinda vericeksinde onmli olan motivasyonunu bozma89.900 ciktimmmmm hemen kilo almisimm
Canim elma diyeti ni deniyebilirsin benim 6. Günüm bugün 2.5 kilo gittiBen diyet arayislarindayim
Temmuz sonu agustos basi iki dugun var akrabamin
Ozmana kadar en az 10 kilo vermek istiyorum ki bana laf soluyenleri halt edeyim
Dun bana birisi hic sevmem kendisini ki benden daha kiloluydu zayiflamis subattan beri diyet yapiomus bana demzmi cok kilo almissin yasin gencver o kilolari diye herkesin icinde cok sinir oldum ya orda onu yere yatirip dovesim geldi sert bir uslup ile bana nasil bu denli konusabilir..diuoki arkadasinin nisaninda gordum cok kilo almissin diye tekrar ediyo cok sinir oldum...ben ztn zayiflamaya ugrasiyorum. En azindan bi 7-8kilo verip onu sasirtmak istiyorum en azindan kendini bisey sanmasin
Elmayla aram yok cnm elma bana ise yaramio karnimi aciktiran tek meyve icimi kiyiyo resmenCanim elma diyeti ni deniyebilirsin benim 6. Günüm bugün 2.5 kilo gitti
İnşlh canm. Dukan diyetinin atak evresi canm. Tamamyle dukana uymuyrmVucut kitle endeksime gore ideal kilo 59 mus ay insallah 59 olabilirim
Oooo Az yemisin canım bir kuzuyu yeseydin olmamış vallaKizlarr kardesimgil vardii vee gecee saat 1de mangall yaptikkk 2dilum ekmek ve bolca kanat yedim iki bardak meyvesuyu ictim bugünn 2tane redbull ictimm schnitzel pilav brokoli yedimm yarinn kilo alicamm garantiiiii
Yengemin hatim 15 te 7 cuzu ü ben aldım hizlaonu okuyorumNerdesinz kızlar hayırdır sesiniz çıkmıyor.@muruvet dün misafrn vardı sen neler yedin paylşmadın heralde?
Canım bikaçgüne toparlarsın hiç takmaya gerek yokk bende almştm takmıyrm verecem kilolarımı öyle ve ya böyle. Arada sekteye uğrasada verecez merak etme.
Bende kilo almşm 91 çıktım gene sahurda yememiştim halbuki. Gerçi üç gündr kahve içmiyrm lavaboyada çıkamadm bu akşm içecem bakalım bırakmak yok. Dikkat edelim yazık eziyetimizeBen bugün geneee coook yedimmmm
Redbull ictim dondurma yedim 1dilim ekmek ve ici ispanakli börek gibi birseyden yedim 4tane su icmedim spor yapmadim bozdum ben diyetiii yaa
yarinn tekrarr dikkat edicem
regl de gelmediii bogazim acildiiii bakalim daha neler yicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?