97 kiloyla tekrar basliyorumm

Karatay canim en guzel ve saglikli sekilde verirsin sıkı yaparsan 10 kilo bile verirsin hedefledigin tarihe kadar

Sagol canim zaten gece 3 te yattiydi 05.30 da geri kalkti televizyondan cizgifilm buldum telefondan actim ben uyudum o uyumadi neyse artik 9da uyuduk 12 ye kadar bana yeter heralde
Bende gec yattim 6bucukta kalktim 7de geri yattim 10da kalktim bidaha uyuyamdim uykusuzluk cok kotu ya ama hava sicak uyunmuyo

Canim elma diyeti ni deniyebilirsin benim 6. Günüm bugün 2.5 kilo gitti

Canım bikaçgüne toparlarsın hiç takmaya gerek yokk bende almştm takmıyrm verecem kilolarımı öyle ve ya böyle. Arada sekteye uğrasada verecez merak etme.

Ben bugün geneee coook yedimmmm
Redbull ictim dondurma yedim 1dilim ekmek ve ici ispanakli börek gibi birseyden yedim 4tane su icmedim spor yapmadim bozdum ben diyetiii yaa
yarinn tekrarr dikkat edicem
regl de gelmediii bogazim acildiiii bakalim daha neler yicemm

Bende kilo almşm 91 çıktım gene sahurda yememiştim halbuki. Gerçi üç gündr kahve içmiyrm lavaboyada çıkamadm bu akşm içecem bakalım bırakmak yok. Dikkat edelim yazık eziyetimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…