Yanii haklisin cnm
ama spor yapamiyorum ayaklarimdan dolayi
birde ilac kullaniyorumm
cokta dikkat etmiyorum aslinda ara ara hep bozdum bozmasaydim keske
bakalim yeniden basladim ins budefa bozmamda hizli hizli gider
Ayakların bile senin diyetinde kararlı olmanı fazlasıyla sağlayacak bir sebep. Bozmazsın inşallah, ben yediğim içtiğim şeylerle çok rahat kilo verebiliyorum 86 kilo ile başladım 160 boyum. Şimdilik 1 ay oldu ve 15 günde 3 kilom gitti. Pazar günü yeniden tartılcam bakalım kaç kilo gitti. Çünkü pazar günü tam 1 ay oluyor. Keşke sana da kendi yediklerimden yedirsem de sende hemencük versen o kiloları ve açta kalmıyorum hatta ağzım hiç boş durmuyor benim
Sabah 4 bardak su 1 bardak süt
Ara yeşil çay
öğle 2 patates 1 kase yogurt
Aksam 2 patates 1 kase yogurt
Aralarda yeşil çay Yeni dunya 3 lt su
Evet cnmşuan patates diyetimi yapıyorsun
Ayakların bile senin diyetinde kararlı olmanı fazlasıyla sağlayacak bir sebep. Bozmazsın inşallah, ben yediğim içtiğim şeylerle çok rahat kilo verebiliyorum 86 kilo ile başladım 160 boyum. Şimdilik 1 ay oldu ve 15 günde 3 kilom gitti. Pazar günü yeniden tartılcam bakalım kaç kilo gitti. Çünkü pazar günü tam 1 ay oluyor. Keşke sana da kendi yediklerimden yedirsem de sende hemencük versen o kiloları ve açta kalmıyorum hatta ağzım hiç boş durmuyor benim
Evet cnm
Yemediysen bişi başla benle pazartesi kaç verecek hadi birbirimizi destekleyelimbende şuan 87 kiloyum ve başlamam lazım sıkı tutmaya
Yemediysen bişi başla benle pazartesi kaç verecek hadi birbirimizi destekleyelim
Tamam cnmben işteyim canım şuan yaptım kahvaltı
Ben bukadar yesem midem patlar:)Cuma gününün menüsünü de yarın yazayım size. ooo ben biton şey yiyip içmişim ya. Yalnız yemeklerimi yağsız yapıyorum soğanları falan suyla haşlıyorum ben. Salataya da yağ koymuyorum limon ve azcık tuz serpiyorum.
Akşamdan ıslattığım kayısılar ve nesfit fruit mevveli bunlar tatlı ihtiyacımı karşılıyor. Hanımlar deneyin isterseniz.
Canım zaten aç kalmadan zayıflamak bu oluyor işte. Hem sürekli bişeyler yiyceksiniz hemde zayıflıycaksınız. Ben Pazar günü tartılcaktım ama çünkü pazar günü tam bir ay oluyor diyetimde. Ama Yarın sabah aç karınla tartılıp size yazcam söz. Bu yediklerimle 15 günde 3 kilo gitmişti. Bakalım toplam 1 ayda kaç gitcek. Yarın ola hayır ola :)Ben bukadar yesem midem patlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?