97 kiloyla tekrar basliyorumm

Günaydın hanımlar. Cankiz 97 kilo ile başlamışsın diyetine ve 700 gr gitmiş tebrikler ne zaman başladın diyet yapmaya tam olarak? 11 Nisan tarihi görünüyor doğru mu?

Hoşbulduk tşkler. boy 1.63 kilo 96.8 yaş 29.doğmdan sonra 111 olmştm birbuçk ay çabayla 105 olmştm.en son karar verdim 26 Martta kararlı bi şekilde dyet artı yüryş sporla bugnlerde 96yı gördm şükür.başka bi topkteydm oraya yazan yok artık motivem düştü.hedefm öncelik 80 sonrada 70 Allahn izniyle.

İgsallah bravo cnm

Günaydın hanımlar. Cankiz 97 kilo ile başlamışsın diyetine ve 700 gr gitmiş tebrikler ne zaman başladın diyet yapmaya tam olarak? 11 Nisan tarihi görünüyor doğru mu?

Cnm ben basladigim tarihden buyana süreklii hep bozdum simdii tekrar basladim
yani daha sadece 700gr gitti ins bundan sonra daha fazla gidicekk

Tekrardan hosgeldin cnm
seninlee ayni kilodayizzz
hadii bakalim birbirimize biraz gaz verelim :))

Canım senin kilon 97 bilimsel kanıtlara göre de aslında senin hepimizden daha fazla kilo vermen lazım ama acaba bir yerlerde yanlış mı yapıyorsun? Mesela çaylarına şeker atıyorsan şekersiz içmeye alış süper olur. Pizza, tost vb. şeyleri haftada 1 ödül olarak falan ye. Günde 1 dilim ekmekten fazla yeme mesela. En az 1,5 litre su iç. Sporla da desteklersen ooo sen 1 ayda 7-8 kilo bile verebilirsin tam uygularsan bence ilk zamanlar için.

Yanii haklisin cnm
ama spor yapamiyorum ayaklarimdan dolayi
birde ilac kullaniyorumm
cokta dikkat etmiyorum aslinda ara ara hep bozdum bozmasaydim keske
bakalim yeniden basladim ins budefa bozmamda hizli hizli gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…