Ne güzel canımm ödemin gtmiş birde dün yediğin tavukta etkiledi tabi dikkat ettnmi tavuk yediğin ertesi günü eksi oluyor canım
Bugün denemek istyorum. İftarımı hurma ve yoğurtla açmayı düşünüyorum sahurda öyle. Denemekte fayda var bi günde fark nekadar olacak merak edyrm
Hadi bakalım kurban bayramına kadar 75 olucaz :)
50 55 kilo arası olmsk istiyorum canım sen?Ayyy insallahhhh ya
sen kac olmak istiyorsunn
50 55 kilo arası olmsk istiyorum canım sen?
Evet canım günlük 21 hurma izni var sabah öğlen akşam 7 hurma+bir kase yoğurt. Oruçkende iftar da iftarla sahur arası ve sahurda yiyeblrsnz diyor. Bir haftada vucuttaki yağ oranına göre 5-7 kilo verilyrmş kızz. Ee bizm vıcuttada yağğ löp löp:))))Sabah öglen aksami yeniliyor
7hurma demi yogurt nekadar belki bende yarin denerim
Nasıl okadar vermiştn kızzBen birkeresinde 58 kadar inmistim
buseferde basarabilirim 55 yada 60 fln olsam daha ne istiyimm
ben kacamak cok yapiyorum ins bundan sonra yapmicam
Bravo mükemmeldi bu cankizimmmmAman durr simdi sende ceker gidersin fln bosverr :):)
Kayın babam gile köye geldim burda biraz zor canım bende merak etmiyor degilimde
Evet canım günlük 21 hurma izni var sabah öğlen akşam 7 hurma+bir kase yoğurt. Oruçkende iftar da iftarla sahur arası ve sahurda yiyeblrsnz diyor. Bir haftada vucuttaki yağ oranına göre 5-7 kilo verilyrmş kızz. Ee bizm vıcuttada yağğ löp löp:))))
Dene canım bencedeBugün denemek istyorum. İftarımı hurma ve yoğurtla açmayı düşünüyorum sahurda öyle. Denemekte fayda var bi günde fark nekadar olacak merak edyrm
Nasıl okadar vermiştn kızz
cylnslymn bende kendi kendime hedef koymştm kızz kurban bayramına kadar 75 olmalıyım diye Allahn izniyle inşallah yani
Simdi neden yapiyosun bende patates diyetiyle 3 kilo vermistim hemen hemenBol su
günde 1saat yürüyüs
ve patates salatasiyla cnm
Bravo mükemmeldi bu cankizimmmm
Ben 15 tane yiyorum canım sabah öğle akşam 5 sakın çift yemeyin hurmayı zararlıymış yoğurttan 3 kasik anca yiyebiliyorumYarin bende denicem ins bozmam acikipta
geri aliniyormuymus kilo
vericez kızlar inşallahcylnslymn bende kendi kendime hedef koymştm kızz kurban bayramına kadar 75 olmalıyım diye Allahn izniyle inşallah yani
Kayın babam gile köye geldim burda biraz zor canım bende merak etmiyor degilimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?