İgsallah 82 cikiyo muşum ahhh ahhSüpriz yapicann demi bizee :)
Az kalmış canım 40 dak sabirKızlar ben çok acıktım ya sabah 8,30 da 2 bardak su 1 bardak süt içtim şimdi açlıktan ölüyorum saat 12,15 te öğle yemeği
Simdi neden yapiyosun bende patates diyetiyle 3 kilo vermistim hemen hemen
Ben 15 tane yiyorum canım sabah öğle akşam 5 sakın çift yemeyin hurmayı zararlıymış yoğurttan 3 kasik anca yiyebiliyorum
Ahh şu iştahınız kesılır inşallah ta boğazınıza acilmaz:)Bilmiyorumki ozm agzima hic birsey sürmüyordumm 2ayda fln vermistim simdi yapamam herhalde bogazim acildi
aslinda denesem olurr
Kızlar ben çok acıktım ya sabah 8,30 da 2 bardak su 1 bardak süt içtim şimdi açlıktan ölüyorum saat 12,15 te öğle yemeği
Tek sayı yani 1 3 5 7 gibi yenir 2 4 6 değil tane olarak canimNasil yanii cift yemeyin derken
Canım beklemesine beklerim sonrasınran korkuyorum ben çok yemek istemiyorum. tavuk varmış bugün menüde ama nasıl bilmiyorum.Az kalmış canım 40 dak sabir
Ahh şu iştahınız kesılır inşallah ta boğazınıza acilmaz:)
Güzel işte ohhh mis ekmek tatlı varsa alma canım lokmalarinida küçük al prinç plavi da alma bulursa 2 kaşık al ye ohh mis bak ben 5 hurma 2 kaşık yogurtun ustune yim öğleden aynı yicemCanım beklemesine beklerim sonrasınran korkuyorum ben çok yemek istemiyorum. tavuk varmış bugün menüde ama nasıl bilmiyorum.
Tek sayı yani 1 3 5 7 gibi yenir 2 4 6 değil tane olarak canim
Gozun doysun canım ozaman anamm karnı aç olanı doyurmak kolayda gözü aç olanı doyurmak zormuş gii:)Insallahhhhhhhhh gözüm ac benim
Güzel işte ohhh mis ekmek tatlı varsa alma canım lokmalarinida küçük al prinç plavi da alma bulursa 2 kaşık al ye ohh mis bak ben 5 hurma 2 kaşık yogurtun ustune yim öğleden aynı yicem
Hahahaa:))))Gozun doysun canım ozaman anamm karnı aç olanı doyurmak kolayda gözü aç olanı doyurmak zormuş gii:)
Evet cnm ben 5 tane yiyorumYani 3ögün 7 hurma olur demi
yogurt 1kase demi
işe geç kaldım canım ondan yapmadım bide kocam erken gidiyor bu hafta normalde kahvaltıyı kocam hazırlıyordu. şimdi oda yok tek kahvaltı yapasımda gelmiyor :)Kahvaltini yapsaydin keske
Kızzz 7 hurma ve bir kase yoğurt iznin var her öğn için. Benim orçlu daha kolay olur heralde gndz orçluym iftar imsak arası ne yedmse artık:)))Vallaa sana hayranim yaa iyi dayaniyorsunn
Ahh benim troid birde uyku apnem var geceleri cihaz kullanıyorum ikiside kilo aldırıyor onlar olmasa bu yemeğe 50 olurum da yinede hamdolsunVallaa sana hayranim yaa iyi dayaniyorsunn
Gozun doysun canım ozaman anamm karnı aç olanı doyurmak kolayda gözü aç olanı doyurmak zormuş gii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?