Canim ya Allah iradeni kuvvetlendirsin canım benimEvettt òyleee :):)
Mesela kurabiye var demi evde acmiyim yooooo
amaa onu yemem lazimm yoksa uyuyamiyorum ayyy ben obez olmusum ya resmenn
bi arkadas migdesini aldirdi ama kiz beyninde bitiremedigi icin tekrar kilo almaya basladii aslinda beynimizde bitirmeliyizz yemicemm diceksin yemicenn ben napiyom yiyimmi yemiyimmi sonunda tabikide yiyorum
Kızzz 7 hurma ve bir kase yoğurt iznin var her öğn için. Benim orçlu daha kolay olur heralde gndz orçluym iftar imsak arası ne yedmse artık:)))
Canim ya Allah iradeni kuvvetlendirsin canım benim
Kesilince biter igsallah istegindeAminnnn aslinda istedigim zmn yemiyorum mesela dün redbull icmicem dedim icmedim kacamakta hic yapmadim reglim var diye herhalde bukadar abartimm
Kesilince biter igsallah isteginde
Hurma aldrdım bugünkü çıkacak kiloma bağlı 91 çıkarsam bugün başlicam yarında senle yaparım kızzz:))Sen bugünmü denicen istiyorsan bekle yarin birlikte yapalim
Hurma aldrdım bugünkü çıkacak kiloma bağlı 91 çıkarsam bugün başlicam yarında senle yaparım kızzz:))
Akşam üstü iftardan önce canımKacta tartilcan tmm olur ozm yarin yapariz gene birlikte
Kabir niye yok canım hac dami öldü mekanı cennet olsunBu 5 gün yapsam keşkeeee. Bayram akşamı dbakıra annemlere gidicez kızkardeşlerlmle. Dedemin vefatının birinci bayramı gidilecek bir kabirde yok of çok acıvee çooook kalabalık olacak herkesi şaşırtmak istiyorum.
Mekkede umre yaparkn vefat etti canım.biz hertrlü onu ordan alırız dedik ama vasiyet etmiş ordaykn burda kalcam brn gelmeyecem demişKabir niye yok canım hac dami öldü mekanı cennet olsun
Allah razı olsun canım benimKabir niye yok canım hac dami öldü mekanı cennet olsun
Bu 5 gün yapsam keşkeeee. Bayram akşamı dbakıra annemlere gidicez kızkardeşlerlmle. Dedemin vefatının birinci bayramı gidilecek bir kabirde yok of çok acıvee çooook kalabalık olacak herkesi şaşırtmak istiyorum.
Allah razı olsun canım onun için üzülmememz lazm aslnda yeri çook güzel sahabeler peygamber çocuklarının yanında şükürler olsun...Allah rahmet eylesinn
hadii gell önce yaptigimiz gibii birbirimizi
Gaza getirelim biliyorsunn bizde ise yariyorduu :):)
Zorunamı gitti gardaşş:))) cvp vermedinAllah rahmet eylesinn
hadii gell önce yaptigimiz gibii birbirimizi
Gaza getirelim biliyorsunn bizde ise yariyorduu :):)
Allah razı olsun canım onun için üzülmememz lazm aslnda yeri çook güzel sahabeler peygamber çocuklarının yanında şükürler olsun...
Cankız sen zorlama istersen sen hurma yla yanlz doymazsnki:)))) yapamassnki
Zorunamı gitti gardaşş:))) cvp vermedin
Kalbi şekeri tansiyonu vardı ama böbreği ağrmayan adamın böbreği orda iflas etti idrarı kanı karştı 4 aletr bağlandı ve 3gün dayanabildi.vefatını öğrendğimz günün akşamı rüyamda sağ şahadet parmağımın koptuğunu görmştüm. Sabah kalknca artık ordan dönmeyeceğini biliyrdm zaten iki saat sonrada haberi gelmişti. Takdiri ilahii onu çok sevdi demekki yanında ruhunu teslim aldıTabii cnm yeri cook güzell dedeninn
kalp krizi fln miydii
ben doyarim sekerimm sen kendini düsün
E şişkoyuz ve aç gözlüyüz yalanmı.şimdi:)Sayfayii terk ettimm bana öyle dedin diye :):):)
Kalbi şekeri tansiyonu vardı ama böbreği ağrmayan adamın böbreği orda iflas etti idrarı kanı karştı 4 aletr bağlandı ve 3gün dayanabildi.vefatını öğrendğimz günün akşamı rüyamda sağ şahadet parmağımın koptuğunu görmştüm. Sabah kalknca artık ordan dönmeyeceğini biliyrdm zaten iki saat sonrada haberi gelmişti. Takdiri ilahii onu çok sevdi demekki yanında ruhunu teslim aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?