Az önce 3 hurma bikaç kaşıkta yoğurt yedim . Bugün artık sporuma başlamayı düşünüyorum bakalımm.
Yok canım geçiştrdim öyleGenemi hurma diyetine basladin cnm
Yok nisacigim öyle şiştikki firsat bulsamda tartilmazdimHiç tartılma fırsatı bulmadnmı canım?
Önemli değil canım güzel gez eve dönünce geçer şişliğinYok nisacigim öyle şiştikki firsat bulsamda tartilmazdim
Normalde 38 numara ayakkabi giyiyorum
cok yuruyecez diye 39 numara aldim o bile sıktį
Yedklerin çok az böyle az yediğin içinmi geç saatte kaçamaklarn oluyo acabaBugünku menüm
sabah 2dilim salamli ekmek 1bardak süt
öglen 2tane seftali
aksam yok
2litre su
spor yok
kacamakta yok bugünn
Yedklerin çok az böyle az yediğin içinmi geç saatte kaçamaklarn oluyo acaba
1 saate yakın yürüdüm +20 dk egzersz yaptm bol su içtim şimdi bir elma yerm belki . Aartık akşam ne yediklerimi toptan yazarm
Nerdeyse 10 gndr yürümemiştim artık elmden geldkçe yürümeye çalışıcam hergün inşlhCook iyi yürümüssün 1saatt
ben bugün hic spor yapmadim temizlik yapiyorum daha yemek yapicam esim icin
yarin yürürüm artikk
Nerdeyse 10 gndr yürümemiştim artık elmden geldkçe yürümeye çalışıcam hergün inşlh
Bugün yediklerim
Sabah 3 hurma küçük bir kase yoğurt
Öğlen 2 erik 2 küçük elma 5-6 bayram şekeri( ayy bu şekerler bi bitseydi artık)
Akşam bolca fırında tavuk ve arpacık soğan salata ayran
1 saate yakn yüryş+20 dk egzersz
Bol su
Şekeri fazla kaçırdm geneAffiyet olsun cnm bugün fazla kacirmamissin
Seninde benim gibi regl öncesi patlamasıdr belki yarın dikkat edersn almassn canım. Yedklermz birgünde kiloya dönüşmez merak etme. Önemli olan hatamızı anlayıp tekrar dikkat etmemz canım.Yeniden yaziyorum menümü
sabah 2dilim salamli ekmek ve süt
öglen 2tane seftali
aksam 2tane daha seftali +1tane dondurma+3kasik patates yemegi+yarim dilim sucuklu ekmek
yanii gene bozdum bugün yarin 88cikarim artikk
kendimi tutamiyorumm böyle giderse buraya yazmaminda bi anlami kalmicak gene 100 dogru gidiyorumm
Seninde benim gibi regl öncesi patlamasıdr belki yarın dikkat edersn almassn canım. Yedklermz birgünde kiloya dönüşmez merak etme. Önemli olan hatamızı anlayıp tekrar dikkat etmemz canım.
Kız valla bende öyle olmuşumm birlikte aşıcaz merak etme. Yarın asla kaçamak yok söz verelim birbirmze?Daha 2hafta var reglime
eskidende böyle yiye yiye bu hale geldim
ya ac degilim kendimi frenliyemiyorumm
offf napicam ben yaaa
Gündüz ne yemiştn hatrlayamadım? Eve geçtinmi bittimi tatil?Aksam 1 biber 3 patlican dolma 1 avuç taze fındık 1 kase cacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?