Kız valla bende öyle olmuşumm birlikte aşıcaz merak etme. Yarın asla kaçamak yok söz verelim birbirmze?
Cumartesi geçtim cnm gündüzde 1 biber 1 kabak 2 patlican dolma cacik ti sabah yoktu cnmGündüz ne yemiştn hatrlayamadım? Eve geçtinmi bittimi tatil?
Buyur canm?Sözzz ama senden birsey istesemm
Buyur canm?
Gene birbirimizi sinir etsek olurmuu valla ozm fazla yemiyorumm cok sinir ediyorsun da benii :)
Vallaaa cok ihtiyacim varrr birzahmett benii sinir etki yarin tam gaz basliyim
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlar kulağım rahatsızdı hastaneye geldim 6 da kalktım sabah yemedim öğlen büyük ihtimal dışarda yerim yazarim
Sizede geçmiş olsun canım bayağı bi aksilkler olmş Allah beterinden korusun.Kizlaar bende sivasa vardim cok sukur
o kadar yorucu bi yolculuk olduki
ucaga binmeden 2 sefer rötar yapti
bindikten sonrada bir sefer yapti
gece 10 da gelecegimize 1 gibi geldik
ben biraz yatiyim iyi geceleeerr
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Sagol canim Allah razi olsunSizede geçmiş olsun canım bayağı bi aksilkler olmş Allah beterinden korusun.
Günaydın kizlar kulağım rahatsızdı hastaneye geldim 6 da kalktım sabah yemedim öğlen büyük ihtimal dışarda yerim yazarim
kız ben biliyodum sen bozarsın o kiloda bekle ben sana yetişip geçecem seni:)))
Patates diyetimi canimBugün saat 1de 1tabak pataes salatasi 1kase yogurt yedim
saat 4de 1tabak patates salatasi 1kase yogurt yedim
ve 1tane seker yedim
2litre su
30 dk yürüyüs
Patates diyetimi canim
Bugün öğlen ben yaptım kaçamak hep sizmi yapacaksiniz:) sabah simit ayran ogle adana kebap yedim kıyma 1 kişilik yanında salata ayran buraya kadar normal ama yarım pide yedim yanindaakşam da 3 tane içli köfte yicem
Ayyy teşekkürler canım moral oldu:)Olsunn sen hic kacamak yapmiyordun bugünlük kendine ödül vermis ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?