97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bugün yediklerimi yazmayi unuttum
sabah 1dilim ekmek domates peynir
öglen 1dilim ekmek 1kase tarhana corbasi
aksam yok
1bucuk litre su
Canım acıkmadın mı bu menüyle kız?
Sen şu 5 de 5 diyetini yapsana Cankız, bizim topikde bir arkadaş 5 kilo verdi biliyor mısın bu diyetle ve sen zaten az yiyorsun kolay yaparsın bence.. Hatta daha fazla bile verebilirsin sen..

1. Gün sadece patates haşlaması tuzsuz , baharat serbest

2. Gün sadece sebze, arkadas sebze çorbası yapmısdı ama sen kafana göre bi sebze yemeği yapabilirsin

3. Gün sadece meyve

4. Gün sadece et, tavuk protein yani balıkda olur

5. Gün yumurta ve yoğurt

Bence denemelisin kuzum..
Bende az ara veriyim protein diyetinden sonra az normal besleniyim buna geçicem inşallah Ramazana kadar biraz kilolar gitsin hızlı :)

Bunudaa biliyorumm ben
denemistimm yarim birakmistim :))

Tşkler canımm muhakkak deneyecem en kısa zamanda

Merhaba kızlar sizin uygulayamam dediğiniz diyetimle, ilk ay için 1 ayda 6 kilo verdim. Darısı sizlere inşallah.

Süpersin canım, herkesin bünyesi şartları farklı bebeğim, isteyen istediği diyeti yapsın kuzum.. Sen paylaşımlarını devam ettir.. Çok güzel kilo vermişsin Maşallah tatlım :)

Bende bu sabah, 75,700 geldim, -200 gitii . Aslında -500 olur diyordum ama gece çok geç saatte Nisa' nın yoğurt yarım limon ve pul biber küründen yedim bende şişlik yaptı , geç yediğimden ve düzensiz uykudan dolayı Leptin hormonum salgılanmadı sanırım:)

5 günlük pro diyetimde -2,700 gitti toplam :)
Nisa ayy sen saat kaçda yyiyorsun bu kürü??

Bravo cnm

Kizlarrr tartildimmm vee 95.500 ciktimm
kiskananlarrrr catlasinnn :))))))
Amanııın Maşallah kızz ne kadar gitti süpersin kuzum :)) kız Nisa duydun mu anam :)) Nisa aynı atağı senden de bekliyoruz şekerim..

Cankızım süpersin hayatım, kız sen bozmadan iki ayda süper kilolar verirsin.. Bozma bu sefer azimli ol kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…