Sana güveniyorum kuzum, rakiben dişli epey bak ona göre haa :))Sen merak etme ablacigim :)))
Canım acıkmadın mı bu menüyle kız?Bugün yediklerimi yazmayi unuttum
sabah 1dilim ekmek domates peynir
öglen 1dilim ekmek 1kase tarhana corbasi
aksam yok
1bucuk litre su
Sana güveniyorum kuzum, rakiben dişli epey bak ona göre haa :))
Canım acıkmadın mı bu menüyle kız?
Sen şu 5 de 5 diyetini yapsana Cankız, bizim topikde bir arkadaş 5 kilo verdi biliyor mısın bu diyetle ve sen zaten az yiyorsun kolay yaparsın bence.. Hatta daha fazla bile verebilirsin sen..
1. Gün sadece patates haşlaması tuzsuz , baharat serbest
2. Gün sadece sebze, arkadas sebze çorbası yapmısdı ama sen kafana göre bi sebze yemeği yapabilirsin
3. Gün sadece meyve
4. Gün sadece et, tavuk protein yani balıkda olur
5. Gün yumurta ve yoğurt
Bence denemelisin kuzum..
Bende az ara veriyim protein diyetinden sonra az normal besleniyim buna geçicem inşallah Ramazana kadar biraz kilolar gitsin hızlı :)
Kız madem az yiyorsun dene işde anam, arkadaş 5 kilo verdi diyom şekerim :)) tabi genede sen bilirsin kuzum :))Bunudaa biliyorumm ben
denemistimm yarim birakmistim :))
Nisa' ya fark atmak istiyorsan dene kıı işde derim ben cicim :))Koz madem az yiyorsun dene işde anam, arkadaş 5 kilo verdi diyom şekerim :)) tabi genede sen bilirsin kuzum :))
Tşkler canımm muhakkak deneyecem en kısa zamandaHarika kilo vermişsin kuzum azmini sevdim canım Maşallah ! 85 olursun inşallah tatlım!!
Canım çay kahve bitki çayı baharatlar serbest.. Ben yumurtama haşlama yaptıysam tuz atmadım , omletimede peynir koydum tuz etkisi versin diye .
Tavuğumu haşlarken normal tuz koydum, ayran yaptıysam tuz koymadım.
Ben zaten kahvaltımı geç yaptığım için iki ögünde bitirdim ilk iki gün hatta akşam tavuk çorbası yoguty terbiyeli içmişdim iki kase, ille iki öğün yapman şart değil :) ama yatmadan 3,4 saat önceye kadar yeme işini bitirmelisin tatlım..
Spor olarakda gayet iyisin devam et tatlım :)
Kız çaktırma Cankızı gaza getiriyoruz ayol :))Cankıza destek vaar öneri var banaa yokmuuHadi bakalıım iyi olan kazansın cicim
Sanada güzel hayırlı hafta sonları şekerim, sen tartılmıyorsun hergün sanırım bebeğim, salı mı tartılacaksın sadece ??Günaydın güzel hafta sonlari
Süpersin canım, herkesin bünyesi şartları farklı bebeğim, isteyen istediği diyeti yapsın kuzum.. Sen paylaşımlarını devam ettir.. Çok güzel kilo vermişsin Maşallah tatlım :)Merhaba kızlar sizin uygulayamam dediğiniz diyetimle, ilk ay için 1 ayda 6 kilo verdim. Darısı sizlere inşallah.
Evet cnm patates diyetindeyimSanada güzel hayırlı hafta sonları şekerim, sen tartılmıyorsun hergün sanırım bebeğim, salı mı tartılacaksın sadece ??
Bravo cnmBende bu sabah, 75,700 geldim, -200 gitii . Aslında -500 olur diyordum ama gece çok geç saatte Nisa' nın yoğurt yarım limon ve pul biber küründen yedim bende şişlik yaptı , geç yediğimden ve düzensiz uykudan dolayı Leptin hormonum salgılanmadı sanırım:)
5 günlük pro diyetimde -2,700 gitti toplam :)
Nisa ayy sen saat kaçda yyiyorsun bu kürü??
Oleyyy çık güzelKizlarrr tartildimmm vee 95.500 ciktimm
kiskananlarrrr catlasinnn :))))))
Amanııın Maşallah kızz ne kadar gitti süpersin kuzum :)) kız Nisa duydun mu anam :)) Nisa aynı atağı senden de bekliyoruz şekerim..Kizlarrr tartildimmm vee 95.500 ciktimm
kiskananlarrrr catlasinnn :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?