İgsallah cnm pazartesi akşam tartilacam@cankıı
anladım canım.ozaman kesin eksi göreceksin inşlh
neden akşam tartılıyorsun?ben sabah aç karna su bile içmeden tartılıyrmİgsallah cnm pazartesi akşam tartilacam
Pazartesi bitecek ozaman salı sabahı tartilirimneden akşam tartılıyorsun?ben sabah aç karna su bile içmeden tartılıyrm
Düelloya davet ha Cankızı :))Allah raZı olsun canım.evet doğru ölüm yeri ve zamanı güzel ve eminim kabride nur dolu.ama orda kalmak istemesi ve özlem çok zorr:'(.Ben artık eski düzenime girecm.cankız ı bilmem ama ben vermeye devam edecem.cankızda öyle arkamdan baksın
Canım şöyle Dukan diyetini biliyor musun pnun Atak evresi başlangıç diyeti bu..
Sabah tartılmalısın tatlım :)Pazartesi bitecek ozaman salı sabahı tartilirim
Tamam cnm iyi gecelerSabah tartılmalısın tatlım :)
Anladm canım.peki çay falan içebiliyormyz? yumurta yerken tuz falan mesela.iki öğn tekmi yiyosun sen.deneyecm mutlaka ama 5 gn dayanırmıyım bilmiyrm.Canım şöyle Dukan diyetini biliyor musun pnun Atak evresi başlangıç diyeti bu..
Sadece proteinli gıdalar tüketiyorsun , onun haricinde ne sebze ne meyve ne de diğer yasak şeylerden bir lokma dahi almaman gerekiyor .. Limon suyu dahi yasak.. Ama çok kolay yapılıyor, karbonhidrat almadığın için hiç acıkma olmuyor..
Ben 4 günde 2,500 verdim bugün son günüm yarında -500 gelmeyi ümit ederekden -3000 gr vermiş olacam inşallah 5 günde :))
Ben sabah yumurta , haşanmış veya omlet, miktarı serbest istediğin kadar yiyebilirsin
Akşama yakın 17 falan gibide doyacağım kadar haşlanmış tavuk yedim, derisiz.. İstersen fırında da yapabilirsin ama ben haşlayıp dolapda soğutunca soğuk spğuk sevdiğimden öyle yaptım ..
Yoğurt, peynir ve süt serbest ama bunları fazla aşırıya kaçırmamak gerekiyor
Bu kadar canım :) dene hem kolay hem tok kalıyorsun. Bolca su iç birde ki zaten susuyorsun mecbur içersin :)
Spor ne yapıyorsun kuzum ??
Yoğurt ye yada tuzsuz ayran yap açlığını bastırır kesinlikle canım :)Çok acimmm
Harika kilo vermişsin kuzum azmini sevdim canım Maşallah ! 85 olursun inşallah tatlım!!Anladm canım.peki çay falan içebiliyormyz? yumurta yerken tuz falan mesela.iki öğn tekmi yiyosun sen.deneyecm mutlaka ama 5 gn dayanırmıyım bilmiyrm..spor olarak evime radikal bi kararla koşu bandı aldım.bir ay yarm saat yürüdüm artı egzersz hareketleri yaptm işte basen bacak kol mekik hareketleri bu tempoyla bi ayda 6 kilo verdm fakat daha fazla verdm gibi duruyor.sonra on gün yoğurt pulbiber limon karışımını denedim gerçekten göbeğimde fark yarattı.aslnda 14 gn yapcktm dedem öyle olunca bıraktm o hafta yemekte yedm ekmektw tatlıda yedm sporda yoktu ama ona ragmen yaklaşık 2 buçk kilo verdm bu yogrt kürünün faydasmyd üzüntümü bilmyrm.bir buçk ayda 8 kilo vermş oldm çok şükür.şuanki hedefm bayramda 85 olmak inşlh olurm.
Allah raZı olsun canım.evet doğru ölüm yeri ve zamanı güzel ve eminim kabride nur dolu.ama orda kalmak istemesi ve özlem çok zorr:'(.Ben artık eski düzenime girecm.cankız ı bilmem ama ben vermeye devam edecem.cankızda öyle arkamdan baksın
Ben Beyza.Topiğin yaş ortalamasına göre biraz küçüğüm .Çok uzun yıllardr kilo sıkıntsı çekiyorum.Bu yüzden çoğu kez diyetisyene vs. gittim.Ama tüm deneyimlerim başarısız sonuçlandı Bu sefer olacak O bende kalan 7 kilo gidecek Bugünden itibaren aranızdayım Ve başarı öykülerinize ortak olmak istiyorum Düzenli olarak hergün ne yediğimi,egzersizlerimi,1 hafta boyunca kaybettiğim kiloyu sizinle paylaşmak istiyorum
NOT:Ayrıca bugünden itibaren herkesin denediği şu meşhur elmalı,tarçınlı çayı yaptım.Gerçekten tok tutuyor.Umutluyum bu çaydan
Tamam kuzım paylaşımlarında bulun verelim kiloları yaş önemli değil şekerim amaç önemli o yüzden sorun değil tatlım bana göre :) Hoşgeldin :) öğrenci misin ??Ben Beyza.Topiğin yaş ortalamasına göre biraz küçüğüm .Çok uzun yıllardr kilo sıkıntsı çekiyorum.Bu yüzden çoğu kez diyetisyene vs. gittim.Ama tüm deneyimlerim başarısız sonuçlandı Bu sefer olacak O bende kalan 7 kilo gidecek Bugünden itibaren aranızdayım Ve başarı öykülerinize ortak olmak istiyorum Düzenli olarak hergün ne yediğimi,egzersizlerimi,1 hafta boyunca kaybettiğim kiloyu sizinle paylaşmak istiyorum
NOT:Ayrıca bugünden itibaren herkesin denediği şu meşhur elmalı,tarçınlı çayı yaptım.Gerçekten tok tutuyor.Umutluyum bu çaydan
He kız sana meydan okudu Nisa ayy :)) ona göre sıkı tut bak diyetini , kapışmadasınız anam hee :))Ohaaa fln oldumm sen banaa lafmii atiyorsunn görürsün sen :))))
Düelloya davet ha Cankızı :))
Cankız duy bak yarış var kapışma var ayy:))
Hadi kız göster kendini Cankız :))
He kız sana meydan okudu Nisa ayy :)) ona göre sıkı tut bak diyetini , kapışmadasınız anam hee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?