- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Ayy bunlar bana çok geldi.hem öğlen hem akşam yemek yapamıyorm çoluk çock iş güç kendime özeö öyle yemkle uğraşmak zor geliyor.ben genelde sağlam bir kahvaltı yapıyorum sonrasnda öğln meyve yoğurtla geçiştiriyorum akşam yemek neyse porsiyn ayrıyorum az yiyorum.yada ogn öğlen biyerdeysem tada misafiem varsa ağır bişeyler yediysem akşamı hafif atlatyrm.elimden geldikçe hergün yürüyş artı hareket yapıyrm.bu hafta yapamadm gerçi büyükbabam mekkede umrede vefat etti taziyedeydm ekmek yemek spor dikkat etmememe rağmen 2 buçk kilo verdm.yeniden başlıycm artık
Cuma gününün menüsünü de yarın yazayım size. ooo ben biton şey yiyip içmişim ya. Yalnız yemeklerimi yağsız yapıyorum soğanları falan suyla haşlıyorum ben. Salataya da yağ koymuyorum limon ve azcık tuz serpiyorum.
Akşamdan ıslattığım kayısılar ve nesfit fruit mevveli bunlar tatlı ihtiyacımı karşılıyor. Hanımlar deneyin isterseniz.
ee ne diyorsunuz benim listeleri uygulamaya varmısınız? ayy heyecanlandım hep birlikte kurtulalım kilolardan canımıza yetti artık
Canım güzel paylaşımlar yapmışsın :)İyi bakalım. İnşallah bildiğiniz yoldan en doğru zamanda istediğiniz sağlıklı kiloya ulaşırsınız
Sende hoşgeldin canım :)Ayy bunlar bana çok geldi.hem öğlen hem akşam yemek yapamıyorm çoluk çock iş güç kendime özeö öyle yemkle uğraşmak zor geliyor.ben genelde sağlam bir kahvaltı yapıyorum sonrasnda öğln meyve yoğurtla geçiştiriyorum akşam yemek neyse porsiyn ayrıyorum az yiyorum.yada ogn öğlen biyerdeysem tada misafiem varsa ağır bişeyler yediysem akşamı hafif atlatyrm.elimden geldikçe hergün yürüyş artı hareket yapıyrm.bu hafta yapamadm gerçi büyükbabam mekkede umrede vefat etti taziyedeydm ekmek yemek spor dikkat etmememe rağmen 2 buçk kilo verdm.yeniden başlıycm artık
Allah raZı olsun canım.evet doğru ölüm yeri ve zamanı güzel ve eminim kabride nur dolu.ama orda kalmak istemesi ve özlem çok zorr:'(.Ben artık eski düzenime girecm.cankız ı bilmem ama ben vermeye devam edecem.cankızda öyle arkamdan baksınSende hoşgeldin canım :)
Dedene Allah rahmet eylesin, Allah sabırlar versin sizlerede.. Ne güzel mübarek topraklarda son nefesini vermiş. Ölüme güzel denmez ama ölüm var ölüm var.
Paylaşımlara devam et şu cankızz ı canlandır ayy , hem kilonuz hem yaşınız da yakın sanırım :))
Basın sağ olsun cnmAllah raZı olsun canım.evet doğru ölüm yeri ve zamanı güzel ve eminim kabride nur dolu.ama orda kalmak istemesi ve özlem çok zorr:'(.Ben artık eski düzenime girecm.cankız ı bilmem ama ben vermeye devam edecem.cankızda öyle arkamdan baksın
Allah razı olsun canımBasın sağ olsun cnmNisaeylemmir
kilo vermen gerekmiyrmuyduPatates diyetimin 1. Günü 260 kalori almisim
Canim gün boyu yediklerim 260 kalori yanlış anladinkilo vermen gerekmiyrmuydu
anladım canım.ozaman kesin eksi göreceksin inşlhCanim gün boyu yediklerim 260 kalori yanlış anladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?