97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ayyy nisadan beklemeee o yapamazkii :)
Buseferrr bozmicam ve zayiflicamm

Bugünkü menümü de yazayim
sabah
2tane haslanmis yumurta
1dilim ekmek
1dilim peynir
3tane zeytin
domates salatalik
öglen
1tane firinda but
4kasik bulgur pilavi
4kasik patates salatasi
aksam yokkkk
3litre su
ve 30dk yürüyüs yapicam birazdan
canim cok yancak ama yavas yavas yürùcem

Oooyyy oyy oyy neler oluyor olmuş burdaa..cankızz maşallah canım gzel vermişsin tatlımm tebrik ederim.@olivenoil senidee tebrik ederim.ben bu taziyeden sonra toparlanamadm bi türlü düzene giremedim yaa:-( bugünde annemlere babanemin yanındaydm dikkat edemedim.ama pazartesiden itibaren şu protein diyetini yapmayı düşünüyrm.cankız sen kaç ben yetişecem sana cicimm.canım yatmadan yarım saat önce yiyodum yoğurt kürünü yani 11 den sonra yiyodum.yanlz yerken bişi farketmiyodm göbeğimin çekildiğini biliyodum bide bıraktğm o hafta iki buçk kilo brden verdm işte.

Hahahahaha yetistee göreyimm
saka biryanaa ins hepimiz istedigimiz kiloya inerizz cnm
yogurt zencefil pulbiber fln mi yedigin yogurt kürü

Hahahahaha yetistee göreyimm
saka biryanaa ins hepimiz istedigimiz kiloya inerizz cnm
yogurt zencefil pulbiber fln mi yedigin yogurt kürü
Evet canım işin şakası o.rekabet iyidr ama yinede.3 kaşık ev yoğurdu (normalide olurmş ev yoğrd daha etkliymiş)1 çay kaşığ pulbiber yarımda limon suyu karışımı canım

Gayet güzel, sadece kosır ve patates salatası bir arada karbon fazla olabilir ama miktar fazla değil ve akşam da yemeyeceğin için genede iyi kuzum bana göre :)
Yürüdün mü peki??

Sağol kuzım son günlerde aldığım kilo ve ödem olduğundan fazla gitti. Sende son günlerde aldıklarını çabuk verirsin pro ile, dene bencede hem tok kalıyorsun hiç acıkmıyorsun.
Ben kürü çok geç saatte yedim ve uykum çok düzensiz oldu dün.. Uykuda güzel kilolar veriliyor , onu kaçırdım ondan bende işe yaramadı gibi geldi ama bugünde bir deniyebilirim :)

Kapışmanız güzel hoşuma gitti , birbirinize motive olursunuz. Bende topikde bir arkadaşla kapışıyorum, yemek aklıma gelince yarış aklıma gelip frenliyorum kendimi, o yüzden güzel böyle kapışarak devam edin :))

Sen kaç yaşındasın kuzum, evli misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…