Amanııın Maşallah kızz ne kadar gitti süpersin kuzum :)) kız Nisa duydun mu anam :)) Nisa aynı atağı senden de bekliyoruz şekerim..
Cankızım süpersin hayatım, kız sen bozmadan iki ayda süper kilolar verirsin.. Bozma bu sefer azimli ol kuzum..
Hadi bakalım Nisa kaç kiloydun sen şekerim :) meydan okundu sana ona göree :))Ayyy nisadan beklemeee o yapamazkii :)
Buseferrr bozmicam ve zayiflicamm
Hadi bakalım Nisa kaç kiloydun sen şekerim :) meydan okundu sana ona göree :))
He şöyle bu sefer kararlısın inanıyorum sana bebeğim :))
Bu günkü menüm
Sabah 1 kase yogurt
Öğle 2 haşlanmış patates 1 kase yogurt
Aksam 1 tane haşlanmış patates 1 kase yogurt
Yeşil çay 3 lt su
Oooyyy oyy oyy neler oluyor olmuş burdaa..cankızz maşallah canım gzel vermişsin tatlımm tebrik ederim.@olivenoil senidee tebrik ederim.ben bu taziyeden sonra toparlanamadm bi türlü düzene giremedim yaa:-( bugünde annemlere babanemin yanındaydm dikkat edemedim.ama pazartesiden itibaren şu protein diyetini yapmayı düşünüyrm.cankız sen kaç ben yetişecem sana cicimm.canım yatmadan yarım saat önce yiyodum yoğurt kürünü yani 11 den sonra yiyodum.yanlz yerken bişi farketmiyodm göbeğimin çekildiğini biliyodum bide bıraktğm o hafta iki buçk kilo brden verdm işte.
Oooyyy oyy oyy neler oluyor olmuş burdaa..cankızz maşallah canım gzel vermişsin tatlımm tebrik ederim.@olivenoil senidee tebrik ederim.ben bu taziyeden sonra toparlanamadm bi türlü düzene giremedim yaa:-( bugünde annemlere babanemin yanındaydm dikkat edemedim.ama pazartesiden itibaren şu protein diyetini yapmayı düşünüyrm.cankız sen kaç ben yetişecem sana cicimm.canım yatmadan yarım saat önce yiyodum yoğurt kürünü yani 11 den sonra yiyodum.yanlz yerken bişi farketmiyodm göbeğimin çekildiğini biliyodum bide bıraktğm o hafta iki buçk kilo brden verdm işte.
Evet canım işin şakası o.rekabet iyidr ama yinedeHahahahaha yetistee göreyimm
saka biryanaa ins hepimiz istedigimiz kiloya inerizz cnm
yogurt zencefil pulbiber fln mi yedigin yogurt kürü
Gayet güzel, sadece kosır ve patates salatası bir arada karbon fazla olabilir ama miktar fazla değil ve akşam da yemeyeceğin için genede iyi kuzum bana göre :)Bugünkü menümü de yazayim
sabah
2tane haslanmis yumurta
1dilim ekmek
1dilim peynir
3tane zeytin
domates salatalik
öglen
1tane firinda but
4kasik bulgur pilavi
4kasik patates salatasi
aksam yokkkk
3litre su
ve 30dk yürüyüs yapicam birazdan
canim cok yancak ama yavas yavas yürùcem
Hadi bakalım salı günü ne çıkacaksın tatlım, sende çok azimlisin hee Maşallah :))Bu günkü menüm
Sabah 1 kase yogurt
Öğle 2 haşlanmış patates 1 kase yogurt
Aksam 1 tane haşlanmış patates 1 kase yogurt
Yeşil çay 3 lt su
Sağol kuzım son günlerde aldığım kilo ve ödem olduğundan fazla gitti. Sende son günlerde aldıklarını çabuk verirsin pro ile, dene bencede hem tok kalıyorsun hiç acıkmıyorsun.Oooyyy oyy oyy neler oluyor olmuş burdaa..cankızz maşallah canım gzel vermişsin tatlımm tebrik ederim.@olivenoil senidee tebrik ederim.ben bu taziyeden sonra toparlanamadm bi türlü düzene giremedim yaa:-( bugünde annemlere babanemin yanındaydm dikkat edemedim.ama pazartesiden itibaren şu protein diyetini yapmayı düşünüyrm.cankız sen kaç ben yetişecem sana cicimm.canım yatmadan yarım saat önce yiyodum yoğurt kürünü yani 11 den sonra yiyodum.yanlz yerken bişi farketmiyodm göbeğimin çekildiğini biliyodum bide bıraktğm o hafta iki buçk kilo brden verdm işte.
Sağol cnmHadi bakalım salı günü ne çıkacaksın tatlım, sende çok azimlisin hee Maşallah :))
Gayet güzel, sadece kosır ve patates salatası bir arada karbon fazla olabilir ama miktar fazla değil ve akşam da yemeyeceğin için genede iyi kuzum bana göre :)
Yürüdün mü peki??
Evet canım işin şakası o.rekabet iyidr ama yinede.3 kaşık ev yoğurdu (normalide olurmş ev yoğrd daha etkliymiş)1 çay kaşığ pulbiber yarımda limon suyu karışımı canım
Kuzum kıyamam yaa , Allah acil şifa versin, yok mu bi çaresi ilacı falan bu topuk dikeninin yaa..Yalan söyleyemem vallaa yürüyemedim sadece 10dk yürüyebildimm simdii de ölüyorum agridann
Yok kız tadı harika bence :) ama zevkler herkese göre değişir tabi tatlım :)Bunuda denemistim ama tadi migdemi bulandirmistii
Kuzum kıyamam yaa , Allah acil şifa versin, yok mu bi çaresi ilacı falan bu topuk dikeninin yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?