Yok kız tadı harika bence :) ama zevkler herkese göre değişir tabi tatlım :)
Evet evliyim 3 çocuk annesiyim canım en küçüğü 15 aylık.yoğurt küründen bi fayda almak istiyorsanz iki hafta kullanmak gerek bir iki günde asla etki etmezSağol kuzım son günlerde aldığım kilo ve ödem olduğundan fazla gitti. Sende son günlerde aldıklarını çabuk verirsin pro ile, dene bencede hem tok kalıyorsun hiç acıkmıyorsun.
Ben kürü çok geç saatte yedim ve uykum çok düzensiz oldu dün.. Uykuda güzel kilolar veriliyor , onu kaçırdım ondan bende işe yaramadı gibi geldi ama bugünde bir deniyebilirim :)
Kapışmanız güzel hoşuma gitti , birbirinize motive olursunuz. Bende topikde bir arkadaşla kapışıyorum, yemek aklıma gelince yarış aklıma gelip frenliyorum kendimi, o yüzden güzel böyle kapışarak devam edin :))
Sen kaç yaşındasın kuzum, evli misin?
Benimde midem bulamıyordu ağzma alıp direk yutyrdum.Aslnda başka bişi var yapcm salatalık nane ve limon geceden suya koyuyorsn diğer gün içiyosun.denemekten bi zarar gelmez sonuçta sebzeli su yaniBunuda denemistim ama tadi migdemi bulandirmistii
ne güzel tebrik ederimmm.kaçgündür yapıyorsun iki kilo kaybn olmş?Pazartesini bekleyemedim ve tartildim arkadaşlar 91 dim 89 zum patates yemekten gına geldi ama ise yaradi
Cumadan bugüne cnmne güzel tebrik ederimmm.kaçgündür yapıyorsun iki kilo kaybn olmş?
HosgeldinBende zayiflamak istiyorum benide araniza alirmisiniz.bu arada kilom 84
Bu sabah tartıldm ve kaçgündür dikkat etmememin sonucunu aldm .97.2 çıktm.Pazartesiden bu yanA daha fazla beklyrdm ama +500 almşm bunada şükürşimdi zaman toparlnma zamanıdır.Hemde cankızz gibi dişli bi rakibim varsa
Maşallah kuzum benim Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sanada yavrularına da bebeğim :)Evet evliyim 3 çocuk annesiyim canım en küçüğü 15 aylık.yoğurt küründen bi fayda almak istiyorsanz iki hafta kullanmak gerek bir iki günde asla etki etmez
Hadi hadi şekerim Cankız aldı başını gidiyor ayy, yetiş, kapışma büyük ve heyecanlı :))Bu sabah tartıldm ve kaçgündür dikkat etmememin sonucunu aldm .97.2 çıktm.Pazartesiden bu yanA daha fazla beklyrdm ama +500 almşm bunada şükürşimdi zaman toparlnma zamanıdır.Hemde cankızz gibi dişli bi rakibim varsa
Anaaammm ne güzel vermişsin ayy Maşallah , kız bu patates yoğurduda listeme aldım , tecrübeyle sabitlendi işe yaradığı bak , deneyin kızlar sizde :))Pazartesini bekleyemedim ve tartildim arkadaşlar 91 dim 89 zum patates yemekten gına geldi ama ise yaradi
Günde iki ögün mü yedin tatlım Karatay' da öyle oluyor ya genelde .. Çok güzel 4 günde 2,100 vermişsin süper, spor yapıyor musun ??Selam kizlar en son 83.5 idimm bi kac gunn durakladi kg vermem bende karatay diyetine atladimm bugun 4. Gunum ve ben 81.4 gordum bu sabah.cokk mutluyumm umarim hepberaber diledigimiz kg ulasirizz
Canım hiç bozma moralini onlar şişlikdir, hele kısır çok şişlik yapıyor ama iki güne kalmaz geçer..Cook morelim bozulduuu bugün 95.900 ciktim 400 gramm almisim
Sabah yok
öglen
2dilim ekmek
1domates
5zeytin
biraz sucuk
salatalik
2yumurta
aksam yok
3litre su
bugün gec kahvalti ettim baska hicbirsey yemicem ins yarin gene vermis olurum
Canım hiç bozma moralini onlar şişlikdir, hele kısır çok şişlik yapıyor ama iki güne kalmaz geçer..
Moraliniz bozuluyorsa hergün tartılmayın, etkilemiyorsa sakıncası yok ..
Bugün gayet hafif menün tuzu alabildiğin kadar az almaya çalış ödem olmasın kuzum..
Yeşilçay iç ödemini atarsın çabucak .. Hadi bakalım yarın eksilerdesin nasılsa kuzım moral bozmak yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?