97 kiloyla tekrar basliyorumm

Evet evliyim 3 çocuk annesiyim canım en küçüğü 15 aylık.yoğurt küründen bi fayda almak istiyorsanz iki hafta kullanmak gerek bir iki günde asla etki etmez

Bunuda denemistim ama tadi migdemi bulandirmistii
Benimde midem bulamıyordu ağzma alıp direk yutyrdum.Aslnda başka bişi var yapcm salatalık nane ve limon geceden suya koyuyorsn diğer gün içiyosun.denemekten bi zarar gelmez sonuçta sebzeli su yani

Bu sabah tartıldm ve kaçgündür dikkat etmememin sonucunu aldm .97.2 çıktm.Pazartesiden bu yanA daha fazla beklyrdm ama +500 almşm bunada şükürşimdi zaman toparlnma zamanıdır.Hemde cankızz gibi dişli bi rakibim varsa

Selam kizlar en son 83.5 idimm bi kac gunn durakladi kg vermem bende karatay diyetine atladimm bugun 4. Gunum ve ben 81.4 gordum bu sabah.cokk mutluyumm umarim hepberaber diledigimiz kg ulasirizz

Cook morelim bozulduuu bugün 95.900 ciktim 400 gramm almisim
Sabah yok
öglen
2dilim ekmek
1domates
5zeytin
biraz sucuk
salatalik
2yumurta
aksam yok
3litre su
bugün gec kahvalti ettim baska hicbirsey yemicem ins yarin gene vermis olurum

Hadi hadi şekerim Cankız aldı başını gidiyor ayy, yetiş, kapışma büyük ve heyecanlı :))

Selam kizlar en son 83.5 idimm bi kac gunn durakladi kg vermem bende karatay diyetine atladimm bugun 4. Gunum ve ben 81.4 gordum bu sabah.cokk mutluyumm umarim hepberaber diledigimiz kg ulasirizz
Günde iki ögün mü yedin tatlım Karatay' da öyle oluyor ya genelde .. Çok güzel 4 günde 2,100 vermişsin süper, spor yapıyor musun ??

Cook morelim bozulduuu bugün 95.900 ciktim 400 gramm almisim
Sabah yok
öglen
2dilim ekmek
1domates
5zeytin
biraz sucuk
salatalik
2yumurta
aksam yok
3litre su
bugün gec kahvalti ettim baska hicbirsey yemicem ins yarin gene vermis olurum
Canım hiç bozma moralini onlar şişlikdir, hele kısır çok şişlik yapıyor ama iki güne kalmaz geçer..
Moraliniz bozuluyorsa hergün tartılmayın, etkilemiyorsa sakıncası yok ..
Bugün gayet hafif menün tuzu alabildiğin kadar az almaya çalış ödem olmasın kuzum..
Yeşilçay iç ödemini atarsın çabucak .. Hadi bakalım yarın eksilerdesin nasılsa kuzım moral bozmak yok :))

Kızlar bende bugün 75,600 geldim, düne göre -100 gr gitti.
Aslında Pro sonrası + görürüm diyordum ama dikkat ettiğimden yediklerime neyse ki genede - geldim :)

Ben tartilmazsam olmazz hergün mutlakatartilanlardanim :)
Yesil cayinda tadini sevmiyorum :)
Ins yarin gene vermis olurummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…