50 dk yüryş arada koşu(5-7-8hız aralığı)
+30 dk egzersz (kol bacak mekik yan yağlar twister plank masaj aleti) ortaya karışık yapıldı görev tamamdr:)))
If beslenmeye uyarak 16 buçuk saatlik açlıktan sonra sabah 12 de yoğurt zencefl zerdeçal tarçın kürümü yedim
Öğlen halamdaydım 3 sade kek iki bisküvi yedim
Akşamda büyük bikase mercmk çorbası bi koca domates yedim 19.00 da yemeği kapattm inşallah. Spor yaparsam yazıcam.
Canım ben 6 ay önce başladım 94 kilo ile. Seni görünce yardimci olmadan duramam sanırım. Şu an 21 kiloyu devirdim allaha şükür. Konu açmıştım ordan nasıl yaptığıma bak. İnan Spor falan yapmadım normal günlük hareketlerle verdim kilomu. Ama boğazına %90 oranında dur diyebileceksen bak. İnşallah bu kez olur
Cok iyi vermissin cnm masallahh
darisi benim basimaa ahh bogazimi bi tutabilsemm
Menüm
17/5 saatlik açlıktan sonra 12 buçkta 3 kaşık yoğurt
Saat 3 te 4 dolma 5.6 sarma 2 börek 1 un kurabiyesi
Saat 6 40 ta bir kase çorba
7 itibaryle yemeği kapattm. Spor yaparsam yazarm. Perşmbe kilo bildrimi yapcm.
Dünde bozmamşmıydn kız ama almamştn. Almassn merak etme canmCoook iyiiii ben gene bozdummmmmm
Cankız beni dinle hegün tartılma canım haftalık en mantıklısı. Birde ölçülerini al aylık. Bak benm kilom aynı ama 2 şer cm daha incelmşm göbek göğüs ve kalçadan.tartı moralimi bozsada ölçüler motive edyr
Hadi Allah kolaylık versin canım.Gunaydin kizlaaar
vira bismillah deyip bugunden itibaren su orucuna baslamis bulunuyorum
kalkar kalkmaz ilacimi ve vitaminimi aldim
birazdan yuruyuse gidecem
kilomda bugun 77.800 cikti biraz vucudum su toplamis göz kapaklarimdan belli
aksam sizlere gun icinde ne yaptigimi yazarim
Gunaydin kizlaaar
vira bismillah deyip bugunden itibaren su orucuna baslamis bulunuyorum
kalkar kalkmaz ilacimi ve vitaminimi aldim
birazdan yuruyuse gidecem
kilomda bugun 77.800 cikti biraz vucudum su toplamis göz kapaklarimdan belli
aksam sizlere gun icinde ne yaptigimi yazarim
Canım kilo verme sürecindeyiz ya yiyince hemen alıyoruz. Hergün tartılmanın kötü yanı bu canım. Bende annemlerdeyken çoook yedim lahmacnlar dolmalar pastalar ekmek bile yedim ama eve gelip bigün dikkat ettkten sonra tartıldm o yediklerimin artısını görmedim moralimde bozulmadı. Bu beslenme şeklini sevdm artık böyle devam edicem ben. Kendimi şartlandrdğm için o 17 saatlik açlık süresnde hiç bişi yemiyorum. Mesela bugün 12 buçukta yedim ama hiç aç hissetmiyrdm gittikçe daralyacm süreyi diye düşünüyorm bakalımArtik her cumartesi tartilcam
hergün mutlaka spor yapicam
gece yemicem
bu ne yaaa hemen geri kilo aliyorumm
Canım kilo verme sürecindeyiz ya yiyince hemen alıyoruz. Hergün tartılmanın kötü yanı bu canım. Bende annemlerdeyken çoook yedim lahmacnlar dolmalar pastalar ekmek bile yedim ama eve gelip bigün dikkat ettkten sonra tartıldm o yediklerimin artısını görmedim moralimde bozulmadı. Bu beslenme şeklini sevdm artık böyle devam edicem ben. Kendimi şartlandrdğm için o 17 saatlik açlık süresnde hiç bişi yemiyorum. Mesela bugün 12 buçukta yedim ama hiç aç hissetmiyrdm gittikçe daralyacm süreyi diye düşünüyorm bakalım
Okadar saat aç kalnca vuct kendi yağ deposndan enerji yapmak için kullanıyor canım. Daha öncede 7 den sonra çok bişi yemezdm arada bozardm ama. Bunda kendimi şartlandryrm canım çok bişi isterse yarına erteliyrm:) bide vuct o açluğa alşnca sabah tok oluyosnNoluyorkii 17saat yemeyince ben anlamadimda cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?