97 kiloyla tekrar basliyorumm

Yediklerindee iyi cnm fazla olmamis

Canım ben 6 ay önce başladım 94 kilo ile. Seni görünce yardimci olmadan duramam sanırım. Şu an 21 kiloyu devirdim allaha şükür. Konu açmıştım ordan nasıl yaptığıma bak. İnan Spor falan yapmadım normal günlük hareketlerle verdim kilomu. Ama boğazına %90 oranında dur diyebileceksen bak. İnşallah bu kez olur

Cok iyi vermissin cnm masallahh
darisi benim basimaa ahh bogazimi bi tutabilsemm

Menüm
17/5 saatlik açlıktan sonra 12 buçkta 3 kaşık yoğurt
Saat 3 te 4 dolma 5.6 sarma 2 börek 1 un kurabiyesi
Saat 6 40 ta bir kase çorba
7 itibaryle yemeği kapattm. Spor yaparsam yazarm. Perşmbe kilo bildrimi yapcm.

Cankız beni dinle hegün tartılma canım haftalık en mantıklısı. Birde ölçülerini al aylık. Bak benm kilom aynı ama 2 şer cm daha incelmşm göbek göğüs ve kalçadan.tartı moralimi bozsada ölçüler motive edyr

Cnm yiyorumm kilo almamda normal ztn tartii napsinn ben arti cikacagimi bile bile tartiliyorumm

Gunaydin kizlaaar
vira bismillah deyip bugunden itibaren su orucuna baslamis bulunuyorum
kalkar kalkmaz ilacimi ve vitaminimi aldim
birazdan yuruyuse gidecem
kilomda bugun 77.800 cikti biraz vucudum su toplamis göz kapaklarimdan belli
aksam sizlere gun icinde ne yaptigimi yazarim

Hadi Allah kolaylık versin canım.

Kolayyy gelsinn cnm

Artik her cumartesi tartilcam
hergün mutlaka spor yapicam
gece yemicem
bu ne yaaa hemen geri kilo aliyorumm
Canım kilo verme sürecindeyiz ya yiyince hemen alıyoruz. Hergün tartılmanın kötü yanı bu canım. Bende annemlerdeyken çoook yedim lahmacnlar dolmalar pastalar ekmek bile yedim ama eve gelip bigün dikkat ettkten sonra tartıldm o yediklerimin artısını görmedim moralimde bozulmadı. Bu beslenme şeklini sevdm artık böyle devam edicem ben. Kendimi şartlandrdğm için o 17 saatlik açlık süresnde hiç bişi yemiyorum. Mesela bugün 12 buçukta yedim ama hiç aç hissetmiyrdm gittikçe daralyacm süreyi diye düşünüyorm bakalım

Noluyorkii 17saat yemeyince ben anlamadimda cnm

Noluyorkii 17saat yemeyince ben anlamadimda cnm
Okadar saat aç kalnca vuct kendi yağ deposndan enerji yapmak için kullanıyor canım. Daha öncede 7 den sonra çok bişi yemezdm arada bozardm ama. Bunda kendimi şartlandryrm canım çok bişi isterse yarına erteliyrm:) bide vuct o açluğa alşnca sabah tok oluyosn

Menüm 17 buçukluk saatten sonra
12 buçukta bir kase yoğurt 4 tane el kadar çökelekli pide ve domates
Saat 3 te birtane eti cin:))
Son öğün iki haşlanmş yumurta( üstüne az zencefl zerdeçal pulbiber)birazda badem fındk ve yoğurt 19.00 da kapanış:)
50dk. Yüryş+30 dk egzersz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…