Menüm
Saat 13 te bikaç çatal menemen
Saat 15:30 da 2 lahmacun 1dilim kek 1 kurupasta
18.40 ta 1 şeftali bikaç badem fındık bikaç kaşıkta yoğurt. Bol su yeşil çay spor yok.
Yarın tartılacam bi haftam bitiyo if yöntemiyle. Canım günlük tartılmak çok moralimi bozuyo yemememe rağmen fazla çıkınca ogün bozuyorumAffiyett olsunn kiz kilolarimizida yazalim ya günlük böyle iyi olmuyorr ben durmadan yiyorumm
Baslangic 77.800Evet ablam bende bu ıf yöntemini araştırırken görmüştüm vucut kendini toksnlerden arındırıyormuş. Dikkat et genede. Dünden bugüne nekadar verdin?günlük - kaç oldğnu yazsan daha iyi olur bi önceki kilonu aklımzda tutamıyrz ablam.
Canım zaten sabah yemiyosun sends benim gibi yap akşam 7 de bitir yemeğini sonra hiç bişi yeme diğer gün 12 veya 13 e kadar. Bence işe yaradı inceldim daha fazla. Yarın anlicamBugünkü menüm
sabah yok
öglen 2dilim receli ekmek
aksam bulgur pilavi firanda köfteli patatesli yemek salataa
1litre su
spor yok
3.800 verdn yani muhteşem Maşallah..Baslangic 77.800
Bugun 74.000
Yarın tartılacam bi haftam bitiyo if yöntemiyle. Canım günlük tartılmak çok moralimi bozuyo yemememe rağmen fazla çıkınca ogün bozuyorum
Canım zaten sabah yemiyosun sends benim gibi yap akşam 7 de bitir yemeğini sonra hiç bişi yeme diğer gün 12 veya 13 e kadar. Bence işe yaradı inceldim daha fazla. Yarın anlicam
E kız ne takıyon sen kilonu regl şişknliğiymiş senin canım. Yemeğini 19.00 da bitir gecede asla kaçamk yapma canım.Bugün aksam saat 9da yedim yemegimi
aslinda 8de fln yiyorum tabi geceleri kacamak yapmazsam birde regl oldum bugün
Eveeet bu yöntem işe yaradı ben şoklardayımmm
Geçen cuma 88.0
Bugün 85.8
Fark -2.2
Haftalık tartılmaya ve bu if yöntemine devam:))
Gunaydin canlar
bugun tamda ramazanin sonundaki kiloma ulastim 73.400 yani toplamda 4.400 gitti
ben yinede bunlari kilo gitti diye dusunmuyorum cunku yemeye bi baslasam hooop fazlasiyla gelir o yuzden devam. henuz sevinmeyede erken.simdilik iyi gidiyor.aksamda misafirim var
insallah nefsimle fazla mucadele etmem
E kız ne takıyon sen kilonu regl şişknliğiymiş senin canım. Yemeğini 19.00 da bitir gecede asla kaçamk yapma canım.
Yok kız 3 gn öncede tartıldm az bi ekslme vardı sinir oldm kaldrdım tartıyı. Haftada bir en mantıklısı canım. Bari haftada kaç kilo verdiğimizi bilirz. Günlük tartılmada bi alıp veriyorz ne kadar yol katettiğimizi bilmiyoruz hakszmıyım?
Çok tşkr ederm canım. Senin enaz 1 buçk kilo ödemdir fazla bişi yemiyosn çünküCnm coookk sevindimm tebrik ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?