97 kiloyla tekrar basliyorumm

Baslangic 77.800
Bugun 74.000

Bugünkü menüm
sabah yok
öglen 2dilim receli ekmek
aksam bulgur pilavi firanda köfteli patatesli yemek salataa
1litre su
spor yok
Canım zaten sabah yemiyosun sends benim gibi yap akşam 7 de bitir yemeğini sonra hiç bişi yeme diğer gün 12 veya 13 e kadar. Bence işe yaradı inceldim daha fazla. Yarın anlicam

Canım zaten sabah yemiyosun sends benim gibi yap akşam 7 de bitir yemeğini sonra hiç bişi yeme diğer gün 12 veya 13 e kadar. Bence işe yaradı inceldim daha fazla. Yarın anlicam

Bugün aksam saat 9da yedim yemegimi
aslinda 8de fln yiyorum tabi geceleri kacamak yapmazsam birde regl oldum bugün

Bugün aksam saat 9da yedim yemegimi
aslinda 8de fln yiyorum tabi geceleri kacamak yapmazsam birde regl oldum bugün
E kız ne takıyon sen kilonu regl şişknliğiymiş senin canım. Yemeğini 19.00 da bitir gecede asla kaçamk yapma canım.

Yok kız 3 gn öncede tartıldm az bi ekslme vardı sinir oldm kaldrdım tartıyı. Haftada bir en mantıklısı canım. Bari haftada kaç kilo verdiğimizi bilirz. Günlük tartılmada bi alıp veriyorz ne kadar yol katettiğimizi bilmiyoruz hakszmıyım?

Gunaydin canlar
bugun tamda ramazanin sonundaki kiloma ulastim 73.400 yani toplamda 4.400 gitti
ben yinede bunlari kilo gitti diye dusunmuyorum cunku yemeye bi baslasam hooop fazlasiyla gelir o yuzden devam. henuz sevinmeyede erken.simdilik iyi gidiyor.aksamda misafirim var
insallah nefsimle fazla mucadele etmem

Eveeet bu yöntem işe yaradı ben şoklardayımmm
Geçen cuma 88.0
Bugün 85.8
Fark -2.2
Haftalık tartılmaya ve bu if yöntemine devam:))

Tebrikkk ederimmm cnm cok iyi gidiyorsunn

Yaniii haklisinnn cnm

Iyi aksamlar kizlar
bugun menude
hashasli borek
isbanakli borek
mercimek koftesi
salata
patates biber kizartmasi(yogurtlu)
peynirli pasta vardi
uufff hele isbanakli boregi keserken varya canim cikti
amaaaa
yemedim

Vildangel kuzum sen ne yiyon ne iciyon Su orucu yapan senmiydin biseylerde.yemişsin ben anlamadim bu kilolar nasil gidiyor anlatsana bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…