97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ablam artık bıraksanmı acaba. Halszlik baş ağrısı başlamış sağlığndan korkuyorum

Menüme
12.10 da avuç içi kadar 4 tane yumurtalı ekmek 2 üçgen peynir domates
15.30 da koca bi tabak kısır salata
19.00 da bir kase zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt.
45.dk. yüryş +30 dk egzersz yapıldı.bol su içildi.

Ablam artık bıraksanmı acaba. Halszlik baş ağrısı başlamış sağlığndan korkuyorum
Korkma canim benim ben cok rahatim
Basimin agrisi 2 gun once canimi sıkan biseyler oldu gecede uykum kacti ondan
sagligim gayet iyi
doktorumla yazisiyorum
yarinda kan vermeye gidecegim
valla bomba gibiyim
65 e kadar durmak yok
bugun 20 dakika yuruyus
45 dakikada seviye 2 de yavas tempoda bisiklet surdum

Afiyet bal olsun
Kız nisa beyim yumurtali ekmegi severde ben onu yaparsam mutvaktan kokusu 2 gun cikmiyor
senelerdir yapmiyorum yazik adamcagiz tadini bile unutmustur
sen sık yapiyorsun varmi püf noktasi

Afiyet bal olsun
Kız nisa beyim yumurtali ekmegi severde ben onu yaparsam mutvaktan kokusu 2 gun cikmiyor
senelerdir yapmiyorum yazik adamcagiz tadini bile unutmustur
sen sık yapiyorsun varmi püf noktasi
Yok canım çocuklar seviyor sık sık yapıyorum. Sevdklerini mutlu edecen varsın çıkmasn kokusu demi ablam. Aynı şeyden bahsedyrz değilmi yumurtayı.çırpıyrm ekmeği baturıp kızartıyorum:)

İyi ozaman ablam Allah yardmcn olsunn..

Yok canım çocuklar seviyor sık sık yapıyorum. Sevdklerini mutlu edecen varsın çıkmasn kokusu demi ablam. Aynı şeyden bahsedyrz değilmi yumurtayı.çırpıyrm ekmeği baturıp kızartıyorum:)
Evet canim ayni ekmek kizartmasi
Neyse hafta sonu soruyum isterse kizartiyim

Bence yapabilirsin pisikoloji tarafdan hep kendi kendine yapıcağım zayıflayacağım gibi şeyler söyle motivasiya olur bide tartiya geç geç çıkmağa çalış.bende kilo almağa aşırı meyilliyim ..ama hamileyim die diet yapamıyorum 68 kq şimdi 96 gördüm 4 seneye kadar önce ama zayıflayıp 59 kadar inmiştim... Kısmet olursa doğumdan sonra bende diete devam)

C
Anim hosgeldinAllah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin

Doğumdan sonra verirsin kilolarını. Yanlız ben anlamadım kime yazmışsn başarabilirsin diye:) sanki buraya yanlşlıkla yazmışsn:))

Slmlaar..
Menüm
12.10 da 3-4 dilim pudngli kek
Yeşil çay
18.40 ta tavuk bir salatalık yoğurt.
Akşam sporumu yapacam inşallah.

Merhaba bende uzun zamandir kilolardan muzdarip yasiyorum. 2009-2010 da yaklaşik 9 ayda 15 kilo falan vermiş 58 gormustum. 2011 de 65-68 civariydim. 2014 evlenirken 72ydim. Ama 1. Yilda 85e ulaştim. Geçen aralikta en son 93 gordum. Ocaktan beride 90 civarindan inemiyorum. Sabit kaldim. Yememe biraz dikkat ettim ama yeterli olmadi. En son bebekte istedigimiz ve olmadigindan rahim filmi bile cekindim hersey temiz. Polikistik over kistleri var kilo kaynakli. Doktorum kilo vermemi soyledi. Glifor verdi metabolizmam çalissin diye iki haftadir halen 89-90 seyrediyorum. Aralikli spor yaptim ama yine bir ise yaramadi simdi hergun duzenli yapmaya başlama karari aldim.surekli yuruyuse cikamasamda evde spor ve yeme icmeye dikkati arttirarak belki birbirimize yardimci olabiliriz diye araniza katilmak isterim. Dün akşam ilk yogurtlu limonlu kür yedim arkadaşim tavsiye etti. Sabahlari genelde tok tutmasi icin haslama yumurta peynir zeytin en fazla iki dilim kepekli yada tahilli ekmek yiyorum. Benim sikintim sabah uykusunu seviyor olmam gec kahvalti yapiyorum ogle yemegi yok. Ve dondurmadan vazgecemiyorum. Serbetli tatlilarla aram yok. Aksamlari mutlaka corba ve sebze yemegi salata yada yogurt yiyorum

Hoşgeldin aramıza canım. Geç uyanıyorsan şuan benm yaptğm yöntemi deniyebilirsin 12. 19 saatleri arasnda besleniyorum bir haftada 2 kilo verdm bu yöntemle. Kaçta uyuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…