97 kiloyla tekrar basliyorumm

OTE="Muruvet, post: 48503106, member: 748780"]Günaydın kizlar regl olduğum halde şuan 80.5 kg geldim[/QUOTE]
Tebrik ederim mürüvetcigim

TE="cankizzzz, post: 48510895, member: 423652"]Bugünkü menüm
sabah yok
öglen 2dilim pizza 1bardak meyvesuyu
aksam kahve 2tane elma
1litre su
yemek yapamadim bugün
dizim döndü dün agridan kalkamiyorum uzaniyorum[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım

Bugünkü menüm
Sabah kahve
öglen bulgur pilavi ve etli sulu yemek
Aksam sadece pomelo yicem
1litre su
Pomelo nedir canim, menun cok guzel.
Ben sabah patatesli yumurta ve domates salatayla iki fincan çay içtim hergun icmiyorum cay..
Oglen yemedim
Aksamda kuru fasulye pilav yapicam ama pilavda her zaman yemiyorum..
Aldigim ilaclar beni mahvetti mide bulantisi ishal mahvoldum yaa

Senin menünde iyi cnm gecmis olsun neyin var
pomelo meyve cnm portakal gibi bisey ama portakaldan büyük bisey

Cankizzz sen nerdensin canım hangi sehir yani pomelo falan demissin merakettim çingreyfurtu ya tanesi t.c de60 tl kucuklukten beriyedigine gore t.c de genelde kurusu satiliyor ama 5 yildir falan goruyorum ben hipermarketlerde onceden yoktu

Cankizzz sen nerdensin canım hangi sehir yani pomelo falan demissin merakettim çingreyfurtu ya tanesi t.c de60 tl kucuklukten beriyedigine gore t.c de genelde kurusu satiliyor ama 5 yildir falan goruyorum ben hipermarketlerde onceden yoktu

Ben avusturyada yasiyorum cnm
burda birtanesi 2 bazi yerlerdede 3euro

Slm kızlar bugün tartı günümdü 80.4 çıktım inşlh haftaya 7 li sayılara geçicem artık. 6 ayda 24 kilo verdim ve artık beni her gören küçük dilini yutuyor. Keşke daha önce başlasaydm pişmanum ama zararın neresnden dönülse kar. Sizleri öpüyorum çok yazamıyorum ama siZi takipteym :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…