Günaydın kizlar regl olduğum halde şuan 80.5 kg geldim
Sadece haslama patates mi yeniyorPatates diyeti yap 3 günlük 2.5 kg vermiştim ben hem şok diyetler iyi oluyor cnm
Bugünkü menüm
sabah yok
öglen 2dilim pizza 1bardak meyvesuyu
aksam kahve 2tane elma
1litre su
yemek yapamadim bugün
dizim döndü dün agridan kalkamiyorum uzaniyorum
Geçmiş olsun canim sebze meyve agirlikli ye cunku hareketsiz kalacagin icin kilo alma tekrardan
Haşlama patates üzerine kimyon pulbiber taze dere otu çok az tuz ve 1 kase yoğurtSadece haslama patates mi yeniyor
Darisi sana o zaman canimTebrik ederimmm cok guzel vermissin ben hala ayni yerde duruyorum :-(
Geçmiş olsun canım[/QUOTE]TE="cankizzzz, post: 48510895, member: 423652"]Bugünkü menüm
sabah yok
öglen 2dilim pizza 1bardak meyvesuyu
aksam kahve 2tane elma
1litre su
yemek yapamadim bugün
dizim döndü dün agridan kalkamiyorum uzaniyorum
Pomelo nedir canim, menun cok guzel.Bugünkü menüm
Sabah kahve
öglen bulgur pilavi ve etli sulu yemek
Aksam sadece pomelo yicem
1litre su
Pomelo nedir canim, menun cok guzel.
Ben sabah patatesli yumurta ve domates salatayla iki fincan çay içtim hergun icmiyorum cay..
Oglen yemedim
Aksamda kuru fasulye pilav yapicam ama pilavda her zaman yemiyorum..
Aldigim ilaclar beni mahvetti mide bulantisi ishal mahvoldum yaa
Anladim canim afiyet olsun. Benim midem biraz hassas oyle bilinmedik seyleri yemek cok zor oluyor benim icin.. gebelik icin ilac kullaniyorum bir suru :-(Senin menünde iyi cnm gecmis olsun neyin var
pomelo meyve cnm portakal gibi bisey ama portakaldan büyük bisey
Anladim canim afiyet olsun. Benim midem biraz hassas oyle bilinmedik seyleri yemek cok zor oluyor benim icin.. gebelik icin ilac kullaniyorum bir suru :-(
Cankizzz sen nerdensin canım hangi sehir yani pomelo falan demissin merakettim çingreyfurtu ya tanesi t.c de60 tl kucuklukten beriyedigine gore t.c de genelde kurusu satiliyor ama 5 yildir falan goruyorum ben hipermarketlerde onceden yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?