Kızlar bende bugün 75,600 geldim, düne göre -100 gr gitti.
Aslında Pro sonrası + görürüm diyordum ama dikkat ettiğimden yediklerime neyse ki genede - geldim :)
Verecez canım merak etme.Ama zaman gerekiyor işte sabırlı olmamz lazm.Mesela ben kendime eylüle kadar zaman tanıdım 70 olmk için.ama on kiloyu bayrama kadar vermek istyrm şartlandrdm kendimi.bazı günler kendimi çok sıksam arada bayramda yaptğm oluyor o yzden ağır veriyrm.çünkü çok kısarsam sonra birden yemeklere dalarım dye korkuyorum.Sen çok az yiyorsun bence.Bendee kiloo almisimm cnm
MaşaAllah kilon güzel boyun kaç cicim?bende şu rakamı görecekmiym tartıdaaKızlar bende bugün 75,600 geldim, düne göre -100 gr gitti.
Aslında Pro sonrası + görürüm diyordum ama dikkat ettiğimden yediklerime neyse ki genede - geldim :)
Allah razı olsun tatlıımmMaşallah kuzum benim Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sanada yavrularına da bebeğim :)
Sana zahmet tam olarak ne yaptın ne yedin yazabilirmisin bu diyeti.ya bunu yapcm ya protein dyetni bi karar vermeliym bu akşmPatates diyetini yapacak olanlar günde 1 kez keten tohumu yogurt yesin arkadaşlar kabiz olmamak icin
Aynen ole 2 ogun yapiyorum zaten kahvaltiyi gec yapiyodumm aksam 7-8 arasi aksam yemegi yiyorum kahve soda limonlu su aralarda tum serbestt sporr maalesef yapamiyorum halaa kosu bandina cikabilsem en azindan ama inann vaktim olmuyoooGünde iki ögün mü yedin tatlım Karatay' da öyle oluyor ya genelde .. Çok güzel 4 günde 2,100 vermişsin süper, spor yapıyor musun ??
1. Gün sabah=2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pul biberi naneSana zahmet tam olarak ne yaptın ne yedin yazabilirmisin bu diyeti.ya bunu yapcm ya protein dyetni bi karar vermeliym bu akşm
Aaayyyy anaammm patates ve yoğurttan başka bişi yokmu okurken bile patatesten gına geldi.3 günmü sürüyor?ay bunumu yapsam protein diyetinimi napsamm yaa kararsz kaldm.1. Gün sabah=2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pul biberi nane
Öğle= 2 haşlanmış patetesin üzerine 1 kase yoğurt pul biber nane
Aksam= 1 kase yoğurt
2.Gün sabah=1 kase yoğurt pulbiberli
Öğle =2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pulbiber nane
Aksam=2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pulbiber ve nane
3.gün sabah=1haşlanmış patatesin üzerine kase yoğurt pulbiber ve nane
Öğle =1haşlanmış patatesin üzerine kase yoğurt pulbiber ve nane
Aksam 1 kase yoğurt
Günde 3 bardak doğadan 7si bir arada
3lt su
Canım sallama yeşilçay berbat haklısın ama demleme usulu yap.. Paket olandan al ve gerçekden tadı gayet güzel ve çok iyi ödem attırıyor ve zayıflamaya yardımcı gerçekden bak demlemeyi dene .. Kız bide dinle sözümü herşeye bi itiraz aaa kızıcam sana ayyy :))Ben tartilmazsam olmazz hergün mutlakatartilanlardanim :)
Yesil cayinda tadini sevmiyorum :)
Ins yarin gene vermis olurummm
Bu hatırlatma iyi oldum tatlım ama bende keten tohumu hiç işe yaramıyor ya , sürekli yemek mi lazım acaba ??Patates diyetini yapacak olanlar günde 1 kez keten tohumu yogurt yesin arkadaşlar kabiz olmamak icin
Boyum 172 tatlım.. Görürsün tabiki şekerim azimli ol yeter ki, kilolu dogmadık ya sonradan gelen o yağlar gidecek bebeğim :)MaşaAllah kilon güzel boyun kaç cicim?bende şu rakamı görecekmiym tartıdaa
Gayet güzel diyet düzenin tatlım.. Sen anaokulu öğretmeni miydin kuzum ??Aynen ole 2 ogun yapiyorum zaten kahvaltiyi gec yapiyodumm aksam 7-8 arasi aksam yemegi yiyorum kahve soda limonlu su aralarda tum serbestt sporr maalesef yapamiyorum halaa kosu bandina cikabilsem en azindan ama inann vaktim olmuyooo
Listeyi vermen güzel oldu bebeğim, kaydettim denemek istiyorum bir gün inşallah1. Gün sabah=2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pul biberi nane
Öğle= 2 haşlanmış patetesin üzerine 1 kase yoğurt pul biber nane
Aksam= 1 kase yoğurt
2.Gün sabah=1 kase yoğurt pulbiberli
Öğle =2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pulbiber nane
Aksam=2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pulbiber ve nane
3.gün sabah=1haşlanmış patatesin üzerine kase yoğurt pulbiber ve nane
Öğle =1haşlanmış patatesin üzerine kase yoğurt pulbiber ve nane
Aksam 1 kase yoğurt
Günde 3 bardak doğadan 7si bir arada
3lt su
Canım bence proteini yap, hem aç kalmazsın hemde protein diyetiyle daha fazla incelme oluyor.. Birden kendini açlığa bırakma, sonra bunu denersin bence , tabii karar senin genede :)Aaayyyy anaammm patates ve yoğurttan başka bişi yokmu okurken bile patatesten gına geldi.3 günmü sürüyor?ay bunumu yapsam protein diyetinimi napsamm yaa kararsz kaldm.
Valla cnm çokta zor olmuyo ama an iti barışla tartı da 2.5 gitmisAaayyyy anaammm patates ve yoğurttan başka bişi yokmu okurken bile patatesten gına geldi.3 günmü sürüyor?ay bunumu yapsam protein diyetinimi napsamm yaa kararsz kaldm.
Dene cnm tavsiye ederimListeyi vermen güzel oldu bebeğim, kaydettim denemek istiyorum bir gün inşallah
Hergün kat yoğurta ise yarar cnmBu hatırlatma iyi oldum tatlım ama bende keten tohumu hiç işe yaramıyor ya , sürekli yemek mi lazım acaba ??
Bende o işi yeşil kahve görüyor çok memnunumBu hatırlatma iyi oldum tatlım ama bende keten tohumu hiç işe yaramıyor ya , sürekli yemek mi lazım acaba ??
Tadı çok kötü yeşil kahvenin ben icmedim cnmBende o işi yeşil kahve görüyor çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?