97 kiloyla tekrar basliyorumm

Patates diyetini yapacak olanlar günde 1 kez keten tohumu yogurt yesin arkadaşlar kabiz olmamak icin

Bendee kiloo almisimm cnm
Verecez canım merak etme.Ama zaman gerekiyor işte sabırlı olmamz lazm.Mesela ben kendime eylüle kadar zaman tanıdım 70 olmk için.ama on kiloyu bayrama kadar vermek istyrm şartlandrdm kendimi.bazı günler kendimi çok sıksam arada bayramda yaptğm oluyor o yzden ağır veriyrm.çünkü çok kısarsam sonra birden yemeklere dalarım dye korkuyorum.Sen çok az yiyorsun bence.

Günde iki ögün mü yedin tatlım Karatay' da öyle oluyor ya genelde .. Çok güzel 4 günde 2,100 vermişsin süper, spor yapıyor musun ??
Aynen ole 2 ogun yapiyorum zaten kahvaltiyi gec yapiyodumm aksam 7-8 arasi aksam yemegi yiyorum kahve soda limonlu su aralarda tum serbestt sporr maalesef yapamiyorum halaa kosu bandina cikabilsem en azindan ama inann vaktim olmuyooo

Sana zahmet tam olarak ne yaptın ne yedin yazabilirmisin bu diyeti.ya bunu yapcm ya protein dyetni bi karar vermeliym bu akşm
1. Gün sabah=2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pul biberi nane
Öğle= 2 haşlanmış patetesin üzerine 1 kase yoğurt pul biber nane
Aksam= 1 kase yoğurt
2.Gün sabah=1 kase yoğurt pulbiberli
Öğle =2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pulbiber nane
Aksam=2 haşlanmış patatesin üzerine 1 kase yoğurt pulbiber ve nane
3.gün sabah=1haşlanmış patatesin üzerine kase yoğurt pulbiber ve nane
Öğle =1haşlanmış patatesin üzerine kase yoğurt pulbiber ve nane
Aksam 1 kase yoğurt
Günde 3 bardak doğadan 7si bir arada
3lt su

Aaayyyy anaammm patates ve yoğurttan başka bişi yokmu okurken bile patatesten gına geldi.3 günmü sürüyor?ay bunumu yapsam protein diyetinimi napsamm yaa kararsz kaldm.

Ben tartilmazsam olmazz hergün mutlakatartilanlardanim :)
Yesil cayinda tadini sevmiyorum :)
Ins yarin gene vermis olurummm
Canım sallama yeşilçay berbat haklısın ama demleme usulu yap.. Paket olandan al ve gerçekden tadı gayet güzel ve çok iyi ödem attırıyor ve zayıflamaya yardımcı gerçekden bak demlemeyi dene .. Kız bide dinle sözümü herşeye bi itiraz aaa kızıcam sana ayyy :))

Aynen ole 2 ogun yapiyorum zaten kahvaltiyi gec yapiyodumm aksam 7-8 arasi aksam yemegi yiyorum kahve soda limonlu su aralarda tum serbestt sporr maalesef yapamiyorum halaa kosu bandina cikabilsem en azindan ama inann vaktim olmuyooo
Gayet güzel diyet düzenin tatlım.. Sen anaokulu öğretmeni miydin kuzum ??

Listeyi vermen güzel oldu bebeğim, kaydettim denemek istiyorum bir gün inşallah

Aaayyyy anaammm patates ve yoğurttan başka bişi yokmu okurken bile patatesten gına geldi.3 günmü sürüyor?ay bunumu yapsam protein diyetinimi napsamm yaa kararsz kaldm.
Canım bence proteini yap, hem aç kalmazsın hemde protein diyetiyle daha fazla incelme oluyor.. Birden kendini açlığa bırakma, sonra bunu denersin bence , tabii karar senin genede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…