97 kiloyla tekrar basliyorumm

En iyisi ben protein diyeti yapiyim.protein adına ne varsa serbest demi kız olivenoil bide şekersiz çaym ve yeşil kahvemi içerim.3 gün yapsam olurmuki?.Aslnda ben bu tür dyetlerden korkuyrmda hani sonrasnda verdiği. kiloyu yine geri alırm dye.Ama proteinde çok seçenek var aç kalnmıyor gibi.ayyy deniyimde göriyimm hadii bismillaah

3 günde olur canım, sonra yemeklere abanmazsan almazsın kuzum bak beni örnek al :) evet seçenek çok ve tok tutyor..hadi kolay gelsin tatlım :) sonrasında da dikkatli gideceksin, zaten sebze özlüyorsun oda zarar etmez sonra.. Tatlı felan çekmiyor canın ..

Ayy tmm yaa niyee bagiriyorsunnn :))
Yarin tatil sali alipicerimm

Tamam ciciimm yarndan itibaren başlıyorum gazam mübarek olsun..cankızz duydunmuu 3 gün sonra en az eksi ikiyle geri dönüyorum

Yaniii iyii yapiyorsunn cnm
napiyimm cnm mecbur az yiyorum
Yoksaa kilo veremiyorumm

Menüm;
Sabah
Menemen, 10 tane zeytin az tuzlu zeytindi, az peynir
Akşam
2 tabak dolu dolu kapuska , 2 kaşık nohut yemeğinin nohutlarından üzerine attım
2 kupa yeşilçay, kiraz sapı çayı
Türk kahvesi ve çay şekersiz tabiki :)

Kapuska azıcık tuzu belli olmuş, inşallah şişlik yapmaz yaa :))

Affiyett olsun yaramasinnn ins :))

Aaaaa sen benim yanimda ol onu bosverr :):)
Yok öyle taraf tutma kızz :) ben hakemim şekerim tarafsız olmam lazım :))
Bak bu Nisa çetin ceviz ha söyleyim, benim gözüm korkuyor ondan senin için, ona göre Cankızz , kız kardeşin falan bu aralar sana gelmesin söyle, rakibem güçlü yalnız bırakın beni falan dee

Tmm söylerimm gelme derim :))))
Gözün fln korkmasinn o zayifliyamaz

Anaam iki dk kayboluyorum arkamdan atıp tutuyonuz sizii siziiolivenoil sen hakem ollbakalıım kim nekadar veriyor.cankızz kızkardeşe gelme denirmi kız hergün gelsin çok ayııp

Anaam iki dk kayboluyorum arkamdan atıp tutuyonuz sizii siziiolivenoil sen hakem ollbakalıım kim nekadar veriyor.cankızz kızkardeşe gelme denirmi kız hergün gelsin çok ayııp
Kız çok kurnazsın heee sen anam Cankız ; kardeşin gelsinde kaçamaklar yap diye diyo anam , inanma bu tatlı cadıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…