- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
olurmuu tadı yokk nerdeyse.beni öldürsen acı türk kahvesi içemem ama bunun tadı içilebilir bişi yani bence yanii.Tadı çok kötü yeşil kahvenin ben icmedim cnm
3 günde olur canım, sonra yemeklere abanmazsan almazsın kuzum bak beni örnek al :) evet seçenek çok ve tok tutyor..hadi kolay gelsin tatlım :) sonrasında da dikkatli gideceksin, zaten sebze özlüyorsun oda zarar etmez sonra.. Tatlı felan çekmiyor canın ..En iyisi ben protein diyeti yapiyim.protein adına ne varsa serbest demi kız olivenoil bide şekersiz çaym ve yeşil kahvemi içerim.3 gün yapsam olurmuki?.Aslnda ben bu tür dyetlerden korkuyrmda hani sonrasnda verdiği. kiloyu yine geri alırm dye.Ama proteinde çok seçenek var aç kalnmıyor gibi.ayyy deniyimde göriyimm hadii bismillaah
Canım sallama yeşilçay berbat haklısın ama demleme usulu yap.. Paket olandan al ve gerçekden tadı gayet güzel ve çok iyi ödem attırıyor ve zayıflamaya yardımcı gerçekden bak demlemeyi dene .. Kız bide dinle sözümü herşeye bi itiraz aaa kızıcam sana ayyy :))
Tamam ciciimm yarndan itibaren başlıyorum gazam mübarek olsun..cankızz duydunmuu 3 gün sonra en az eksi ikiyle geri dönüyorum3 günde olur canım, sonra yemeklere abanmazsan almazsın kuzum bak beni örnek al :) evet seçenek çok ve tok tutyor..hadi kolay gelsin tatlım :) sonrasında da dikkatli gideceksin, zaten sebze özlüyorsun oda zarar etmez sonra.. Tatlı felan çekmiyor canın ..
He şöölee yola gelllAyy tmm yaa niyee bagiriyorsunnn :))
Yarin tatil sali alipicerimm
Hadi mübarek ola baby :))Tamam ciciimm yarndan itibaren başlıyorum gazam mübarek olsun..cankızz duydunmuu 3 gün sonra en az eksi ikiyle geri dönüyorum
Verecez canım merak etme.Ama zaman gerekiyor işte sabırlı olmamz lazm.Mesela ben kendime eylüle kadar zaman tanıdım 70 olmk için.ama on kiloyu bayrama kadar vermek istyrm şartlandrdm kendimi.bazı günler kendimi çok sıksam arada bayramda yaptğm oluyor o yzden ağır veriyrm.çünkü çok kısarsam sonra birden yemeklere dalarım dye korkuyorum.Sen çok az yiyorsun bence.
Tamam ciciimm yarndan itibaren başlıyorum gazam mübarek olsun..cankızz duydunmuu 3 gün sonra en az eksi ikiyle geri dönüyorum
Tamam ciciimm yarndan itibaren başlıyorum gazam mübarek olsun..cankızz duydunmuu 3 gün sonra en az eksi ikiyle geri dönüyorum
Hadi mübarek ola baby :))
Hee Cankızın eli de armut toplayacakdı demi ayy :)) Oda 3 verir bak ona göre :))
Ben bilmem ben tarafsızım ona göre, görcez hanginiz geçecek YARIŞ BAŞLASIN KIZLAR OLEEEYYO veremezz ztn sen merak etme :):):):)
Ben bilmem ben tarafsızım ona göre, görcez hanginiz geçecek YARIŞ BAŞLASIN KIZLAR OLEEEYY
Menüm;
Sabah
Menemen, 10 tane zeytin az tuzlu zeytindi, az peynir
Akşam
2 tabak dolu dolu kapuska , 2 kaşık nohut yemeğinin nohutlarından üzerine attım
2 kupa yeşilçay, kiraz sapı çayı
Türk kahvesi ve çay şekersiz tabiki :)
Kapuska azıcık tuzu belli olmuş, inşallah şişlik yapmaz yaa :))
Yok öyle taraf tutma kızz :) ben hakemim şekerim tarafsız olmam lazım :))Aaaaa sen benim yanimda ol onu bosverr :):)
Yok öyle taraf tutma kızz :) ben hakemim şekerim tarafsız olmam lazım :))
Bak bu Nisa çetin ceviz ha söyleyim, benim gözüm korkuyor ondan senin için, ona göre Cankızz , kız kardeşin falan bu aralar sana gelmesin söyle, rakibem güçlü yalnız bırakın beni falan dee
Ben ortalık kızıştırıcı olarak tarafsız olmak zorundayım babyAaaaa sen benim yanimda ol onu bosverr :):)
Kız çok kurnazsın heee sen anamAnaam iki dk kayboluyorum arkamdan atıp tutuyonuz sizii siziiolivenoil sen hakem oll bakalıım kim nekadar veriyor.cankızz kızkardeşe gelme denirmi kız hergün gelsin çok ayııp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?