97 kiloyla tekrar basliyorumm

Çok güzel menü beğendim. Afiyet olsun ve kilo kaybı olarak geri dönsün yediklerin inşallah

Anaam iki dk kayboluyorum arkamdan atıp tutuyonuz sizii siziiolivenoil sen hakem ollbakalıım kim nekadar veriyor.cankızz kızkardeşe gelme denirmi kız hergün gelsin çok ayııp

Geliyorlar ztn ama ben artik o salakligi yapip onlarla oturup gece gece yemek yemiyorummm :):)))
Catlaaa patlaaaaaaaaa

Benim küs oldugum birisi var
benim arkamdan herkese aramizda 8yas var ama onunla yan yana dursak beni onun kiz kardesi sanirlar demis
hamilee ama kilodan belli olmuyor gibii salakcaa seylerr demiss
bugün birisi yazdi bana cnm hayirli olsun hamileymissin dedii acayipp cok agladim zorumaa gittiii
Süreklii kocasi cok yakisiklii kendisi kilolu onun yanina hic yakismiyorr gibi seyler demisss
herkezeee inattt zayiflicammmm
o cok konusann pisliklere göstercem
ben onlarin hakkinda hic birsey konusmuyorum ama onlarr iceneee b..... cikartilarrrrrr

Terbiyesize bak yaa !! Kuzum ne ağlıyorsun öyle hadsizlerin lafına sözüne, hiç tınma bile ..
Valla 5 yıl öncesine kadar bende zayıfdım , birden evde çalışmaya başlayınca 15 kilo aldım eşime doğum ne zamn diye soruyorlarmış hep.. Ay ne üzülcem gördüklerime rahatımdan aldım keşke hamile olsam dedim kapadım ağızlarını.. Sende öyle de keşke hamile olsam eşim çok istiyor zaten falan de ver paylarını şekerim..

He şöyle azimlen hırslan bebeğim incecik ol aslında en güzel cevap o olur onlara.. Yaparsın sen yaptığın zaman ne kadar az yediğini görüyorum.. Görecek onlar inşallah günlerini ..

Ama ablaa esimde duyduu cook utandim
kizlari benim kizlarimla ayni yasta ve kizim gelip annee ... sana dediki senin annenn sisman patlicak dedii ve bunu bende duydum camdan hemde esim yanimdaydii kizlarina bilee ögretip yolluyorr sokaga tüm komsularim duydu
Benim mutlu yuvam var onun yok diye cekemiyorr kocama karsi birseyi yok sorunu sadece benimle naptiysam bukadar kin besliyor icinde bana karsii

Sıkma canını o kendi kişiliğini göstermiş terbiyesiz ben inanıyorum insan istedikten sonra yapamayacağı bişey yoktur zaten az yiyerek migdegi küçültük sıra kilo vermede vereceksin ben inanıyorum bak canım patates diyeti yaptım cuma ,cumartesi, pazar 91 dim şimdi tartildim 88 ama aynadan bakınca bariz belli kilo verisim çocuklarımda diyor sende yap canım tavsiye ederim yazmıştım 3 günde neler yediğini

Geliyorlar ztn ama ben artik o salakligi yapip onlarla oturup gece gece yemek yemiyorummm :):)))
Catlaaa patlaaaaaaaaa
Estagfrllah canm salaklık falan demişsin..canım ben gerçekten şaka yapıyorum umarım banada kırılmıyrsndur.O hadsize gelince...hayat senin hayatın ister hamile olursun ister kilodan patlarsın kimi ne ilgilendirirki!!!Öyle içleri kin dolu kişilerden çok korkarm ben öylelernde Allah korkusu yoktr ne yapsalar gözlerine gelmez.En iyisi susup yaradana havale etmek canım vee tabii bidee en gzel cvp zayıflayıp karşısına çıkmak kiii çok rahat yaparsın sen. az yiyorsn şu şok dyetlerdrn birtanesini yap canm.istersek yaparızz camım benim.Şu dünyada ölümden başka herşeye çare var biliyorsn..

Teşekkürler şekerim :) sen naptın bugün kaçamak yaptın mı ayy ?? Yesinmi adana dürümü merak ettim bak tatlım ??

Günaydın hanımlar. Dün nişan vardı evde değildim dışardaydım fazla su içemedim ama aracımızla gittiğimiz için yanımda yiyeceklerimi götürebildim çok şükür. Kaçamak sadece 1 dilim kek, 1 tane kuru pasta ve 1 dondurma.
Adana dürümü yiyemedim eşim beni ektiği için ve planlarım bozulduğundan, kızıp 2 kocaman tabak makarna yedim. Bu yüzden şimdi 15 gün boyunca diyetimi bozmadan devam edersem ay sonu kendimi adana dürüm ve künefe ile ödüllendircem inşallah. Ayın 30 u gel gel gel gel

Cankizzzz her insanın hayatında dönüm noktaları vardır. İnsanı gaza getirir ve birşeyler başarmana sebep olur. Bir insanın kilosu ile görüntüsü ile dalga geçmek o dalga geçen kişinin karaktersiz olduğunu gösterir. Ben üzülmedim senin bu başına geline, yanlış anlama hatta sevindim bile. İnşallah bu yaşadığın olay da zayıflamanda daha kararlı ve istikrarlı olmanı sağlar. Sana kilo aldırabileceğini düşündüğün şeylerden ya yemezsin, yada çok az ucundan yer bırakırsın tadına bakarsın. Diyetini her bozmaya yeltendiğinde yada hareket etmek spor yapmak istemediğinde aklına o sözleri getir, hedeflerini getir, hayallerini ve olmak istediğin görüntüyü getir gözünün önüne. Hadi de kendine başarcam ben bunu. Cankiz sen bugüne kadar neyi istedin de yapmadın de gaza getir kendini. Zayıflamak çok kolay canım, zor olanı ömür boyu sağlıklı ve zayıf kalabilmek. Biz önce biraz zayıflayalım, sonra iş zayıf kalabilme aşamasına da gelecek Allah ın izni ile. Bu arada senin eşin yakışıklı ve onun eşi çirkin heralde sizi kıskanıyor o kadın.

merhaba, ben de 97 kg'mım. bugün diyete başlıyorum. insanların dalga geçmesi ne demek biliyorum. lise çağlarım o travmalarla dolu.çok başarılı bir iş kadını olsam da hala hayatımı etkilemekte. ama anladığım kadarıyla aslında zayıflamak çok zor değil. bu konuyu biraz araştırdım.bu konu hakkında iyi kitaplar okudum. şimdi de bunu eyleme dökmek için kolları sıvıyorum. ben kiloya o kadar alışmışım ki zayıflamam gerektiğini anlamam için sağlık sorunlarımın gündeme gelmesi gerekti.(öyle ki bu konu hakkında aşağılanmaya da alışmışım:))bu açıdan sen benden biraz daha öndesin cankız:)eşim de eski bir futbolcu ve yakışıklı bir adam.yani ben onun yanında böyle yusyuvarlak bişiyim.sahip olduğum tüm özelliklere rağmen yağların sağdan soldan fırlaması ile hiç de hakkettiğim karizmayı elde edemiyorum.kilo insanın hem psikolojisini,hem fiziksel sağlığını hem de sosyal sağlığını bozan çok ciddi bir sorun.ama bunu aşacağız.herkes kilo veriyor.biz de vereceğiz.yapanlardan neyimiz eksik.ben de bu gruba katılmak istiyorum.eğer kontenjanınız dolu değilse.sevgiler

Hoşgeldin canım topik sahibi cankızz ama hayr gelemessn dyeceğini sanmıyorum:))kilomuz aynı bu arada.birlikte veririz umarım

Gerçekden seviyesizin tekiymiş canım, çocukları bile buna alet edebiliyor, Allah ıslah eylesin onu .. Boşver böyle tiplere bulaşmaya gelmez, kıdursun dursun olduğu yerde, sen kendini nazara karsı aileni hergün mutlaka oku (Ayetel Kürsü,İhlas, Felak ve Nas surelerini 3 kez oku hergün mutlaka )

Ona en güzel cevabın zayıflayıp incecik olmak olsun, sanada iyilik yapmış olur işde hadsiz yaa .. Bundan sonra kaçamak falan yok bebeğim ona göre, görsün özellikle o gıcık ..

Muruvvetim süpersin hayatım ya, evdeki patateslerim cücüklenmiş ayy yoksabende başlıyacakdım bugün , bugün tatil heryer kapalı bizde, yarın başlarım heralde..

Gayet azimlisin hayatım, ödülü sona saklaman bile bunu gösteriyor Maşallah sana tatlım :)
Kaçamaklarımızı böyle yakın hedefler koyup ulaştığımızda yapmak çok mantıklı tatlım ..

Canım hoşgeldin , gel tabiki tatlım , burda acayip yarış başlıyacak bu hafta söyleyiim, sende katıl istersen üçlü yaparsınız yarışı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…