97 kiloyla tekrar basliyorumm

Affiyett olsunn abla yogurt göbek yaglarini eritiyormus ondanmi sürekli yogurt yiyorsun

Ablacigim nazar fln demissin o kisii bize neler yaptii nelerrrr burda yazamiyorum
hicbirseyimi cekemiyorrr tam bi fesat
kardesimde aynisini diyorr zayiflakii catlasinn kiskancligindann
yapicam abla bu seferr siz benii yanliz birakmayinn
Canım bak ben seni daha önceden de yazılarından tanıyordum, ve buraya inan topik sürsün diye yazdım hep sağolsun Muruvette öyle, amacım seni motive etmek ve vazgeçmene izin vermemkdi.. Maşallah birkaç gündür paylaşımlar arttı topik daha bir güzel heyecanlı motive edici oldu..
Artık bunu sadece kendin için değil bize sorumluluğundan da yapacaksın heee ona göre, hep birlikde eğlenerek vericez inşallah kilolarımızı.. Bazen tokezliycez kaçamaklarımız olacak ama olsun kalkmasını başaracağız hep birlikde inşallah tatlım.. Ben burda Allah kosmet ettiği sürece yazıcam sana destek olucam canım :) daha küçücüksün sen kuzum benim, bu yaşında kilon yüzünden sıkıntılarından Allah' ın izniyle kurtulacaksın bebeğim.. Tabiki diğer arkadaşlarımızda öyle, hepini değerlisiniz.. Gayret azim var hadi bakalım devam şekerim :)

Bugün tartildimm gene ayni ciktim gramm oynamamiss 95.900
ama morelimi hic bozmicam zamanla gidecektirr sonucta hic kacamak yapmiyorum
Kaçamak yapmadığına göre sorun yok bebeğim kesinlikle ödemdir o , bende artı çıkdım ama ödem hiç tınmıyorum çünkü bende yanlış birşey yemedim, elbet gidecek bu ödemler :))

Sana ve digerr arkadaslaraa hepinizee cookk tsk ederimm iyiikii varsinizz
ins hep birlikte basarcagizz ve bende eyer basarirsamm sizinn sayenizde sizin destekleriniz sayesinde basarcam
hepiniziii coook seviyorumm iyiki buraya öyee olmussunuzzz :):):)

Bu arada daha iyi tanışma adına evlimisnz yaşınz kaç çocuğunuz varmı canlar.metobolizmada bi tuhaflık oldu normalmi bu daha sabahtn böyle etki edermiki.ama varya hala kahvaltdan sonra bişi yiyesim yok dünyayı yemiş gibi şişlik var midemde

Protein diyetinde çok tok kalıyorsun canım normal. Aman su içmeyi unutma, böbreklerin protein asitlerini vücuttan atması için en az 3 lt şart.
Zaten susuyor içiyorsun ama genede hatırlatmak istedim tatlım :)

evett ben basliyim bariii :)
Evliyim ikitane kizim var
25yasindayim calismiyorum
yurtdisinda yasiyorumm
ne yedinde öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…