Sabah= 2 dilim peynir,1 domates, 4 zeytin, bol limonlu maydonoz, 1 dilim tam buğday ekmeği yeşil cay
Ara=1 havuç
Ara=2 kaşık yogurt
Öğle =elma sirkeli marol salatasi ,3 tane tavuk kıyma köftesi
Aksam=yoğurt
3 lt su ve yeşil caylar
Kaslardan kilo kaybı olmasın diye cnm hem vücut daha dirençli oluyorAffiyett olsunn abla yogurt göbek yaglarini eritiyormus ondanmi sürekli yogurt yiyorsun
Canım bak ben seni daha önceden de yazılarından tanıyordum, ve buraya inan topik sürsün diye yazdım hep sağolsun Muruvette öyle, amacım seni motive etmek ve vazgeçmene izin vermemkdi.. Maşallah birkaç gündür paylaşımlar arttı topik daha bir güzel heyecanlı motive edici oldu..Ablacigim nazar fln demissin o kisii bize neler yaptii nelerrrr burda yazamiyorum
hicbirseyimi cekemiyorrr tam bi fesat
kardesimde aynisini diyorr zayiflakii catlasinn kiskancligindann
yapicam abla bu seferr siz benii yanliz birakmayinn
Kaçamak yapmadığına göre sorun yok bebeğim kesinlikle ödemdir o , bende artı çıkdım ama ödem hiç tınmıyorum çünkü bende yanlış birşey yemedim, elbet gidecek bu ödemler :))Bugün tartildimm gene ayni ciktim gramm oynamamiss 95.900
ama morelimi hic bozmicam zamanla gidecektirr sonucta hic kacamak yapmiyorum
Kaslardan kilo kaybı olmasın diye cnm hem vücut daha dirençli oluyor
Patates diyetini deneyin valla tavsiye ederim
Kaçamak yapmadığına göre sorun yok bebeğim kesinlikle ödemdir o , bende artı çıkdım ama ödem hiç tınmıyorum çünkü bende yanlış birşey yemedim, elbet gidecek bu ödemler :))
Canım bak ben seni daha önceden de yazılarından tanıyordum, ve buraya inan topik sürsün diye yazdım hep sağolsun Muruvette öyle, amacım seni motive etmek ve vazgeçmene izin vermemkdi.. Maşallah birkaç gündür paylaşımlar arttı topik daha bir güzel heyecanlı motive edici oldu..
Artık bunu sadece kendin için değil bize sorumluluğundan da yapacaksın heee ona göre, hep birlikde eğlenerek vericez inşallah kilolarımızı.. Bazen tokezliycez kaçamaklarımız olacak ama olsun kalkmasını başaracağız hep birlikde inşallah tatlım.. Ben burda Allah kosmet ettiği sürece yazıcam sana destek olucam canım :) daha küçücüksün sen kuzum benim, bu yaşında kilon yüzünden sıkıntılarından Allah' ın izniyle kurtulacaksın bebeğim.. Tabiki diğer arkadaşlarımızda öyle, hepini değerlisiniz.. Gayret azim var hadi bakalım devam şekerim :)
Ben kilo vericem sen veremessinkiiiiBen bugün gec kalktim ve kahvalti yapmamistim simdi patatesleri hasliyorum
1kase yogurt
1kase kadar patates salatasi
1dilim ekmek
aksamda ayni yicem
3litrede su
bakalim yarin kilo vermis olucakmiyim
Ben kilo vericem sen veremessinkiiii
tartılıp görürüz canm iyi olan kazansıınSen veremessinnnnnnnn ben veririmm :)
Tuz atıyor musun salataya canım ??Ben bugün gec kalktim ve kahvalti yapmamistim simdi patatesleri hasliyorum
1kase yogurt
1kase kadar patates salatasi
1dilim ekmek
aksamda ayni yicem
3litrede su
bakalim yarin kilo vermis olucakmiyim
Protein diyetinde çok tok kalıyorsun canım normal. Aman su içmeyi unutma, böbreklerin protein asitlerini vücuttan atması için en az 3 lt şart.Bu arada daha iyi tanışma adına evlimisnz yaşınz kaç çocuğunuz varmı canlar.metobolizmada bi tuhaflık oldu normalmi bu daha sabahtn böyle etki edermiki.ama varya hala kahvaltdan sonra bişi yiyesim yok dünyayı yemiş gibi şişlik var midemde
Bu arada daha iyi tanışma adına evlimisnz yaşınz kaç çocuğunuz varmı canlar.metobolizmada bi tuhaflık oldu normalmi bu daha sabahtn böyle etki edermiki.ama varya hala kahvaltdan sonra bişi yiyesim yok dünyayı yemiş gibi şişlik var midemde
Hadi bakalım yarış başladı, yarın kim çok vermiş olcak görelim bayanlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?