Sende cankız gibi hergünmü tartılıyorsun?bu arada bu sabah aZ peynirli üç yumurtalı omletmle 2 klasik bardak şekersz çayımı içtim.öğlen sadece yoğurtla geçiştirecm akşamda tavuk haşlarm yada baharatlayıp fırına atarm olurmuki?nette baktm sebzede yenebilir dyr ama senin gibi yapcm:))Kızlar bugün +600 çıkdım anacıklarım :)) ama iki gündür wc yok ve parmaklarımdan anlıyorum ödem var çok fazla hiç sorun yapmıyorum moral de bozmuyorum tatlılarım.. Bugün detox bi gün yapıp bu ödemden kurtulmak istiyorum.. Patates evde olmadığından sanırım Ananas yoğurt detoxu yapıcam bugün.. Yarına inş ödem gitmiş olur :))
Bu sabah 76,200 çıkdım dün 75,600 düm :))
Hosgeldinmerhaba, ben de 97 kg'mım. bugün diyete başlıyorum. insanların dalga geçmesi ne demek biliyorum. lise çağlarım o travmalarla dolu.çok başarılı bir iş kadını olsam da hala hayatımı etkilemekte. ama anladığım kadarıyla aslında zayıflamak çok zor değil. bu konuyu biraz araştırdım.bu konu hakkında iyi kitaplar okudum. şimdi de bunu eyleme dökmek için kolları sıvıyorum. ben kiloya o kadar alışmışım ki zayıflamam gerektiğini anlamam için sağlık sorunlarımın gündeme gelmesi gerekti.(öyle ki bu konu hakkında aşağılanmaya da alışmışım:))bu açıdan sen benden biraz daha öndesin cankız:)eşim de eski bir futbolcu ve yakışıklı bir adam.yani ben onun yanında böyle yusyuvarlak bişiyim.sahip olduğum tüm özelliklere rağmen yağların sağdan soldan fırlaması ile hiç de hakkettiğim karizmayı elde edemiyorum.kilo insanın hem psikolojisini,hem fiziksel sağlığını hem de sosyal sağlığını bozan çok ciddi bir sorun.ama bunu aşacağız.herkes kilo veriyor.biz de vereceğiz.yapanlardan neyimiz eksik.ben de bu gruba katılmak istiyorum.eğer kontenjanınız dolu değilse.sevgiler
Kahvaltın süper kuzum.. İster haşla ister fırınla, ama derisini yeme tatlım..tavuğun suyuna parça tavuk etleri koy, kaynayınca yoğurt ve bir yumurtadan terbiye ilave et.. Bu çorbadanda acıkdıkca yersin.. Sebze ilave etme, unurma azıcık meyve tanesi bile olmayack, sebze hem şişlik yapıyor, aynı oranda veremezsin tatlım.. Sen saf protein yap canım ..Sende cankız gibi hergünmü tartılıyorsun?bu arada bu sabah aZ peynirli üç yumurtalı omletmle 2 klasik bardak şekersz çayımı içtim.öğlen sadece yoğurtla geçiştirecm akşamda tavuk haşlarm yada baharatlayıp fırına atarm olurmuki?nette baktm sebzede yenebilir dyr ama senin gibi yapcm:))
Bu tArifi aklımın bi köşesine yazdm canım yarn yaparm öğln akşm yerm.çarşmbada balık yaparm bigünde kırmzı et:))sabah öğln yumurta yoğurt geçiştiririm.tşklerr tatlııım.umarm dyet bitmnde 94 ü görürüm.yüryşede devammKahvaltın süper kuzum.. İster haşla ister fırınla, ama derisini yeme tatlım..tavuğun suyuna parça tavuk etleri koy, kaynayınca yoğurt ve bir yumurtadan terbiye ilave et.. Bu çorbadanda acıkdıkca yersin.. Sebze ilave etme, unurma azıcık meyve tanesi bile olmayack, sebze hem şişlik yapıyor, aynı oranda veremezsin tatlım.. Sen saf protein yap canım ..
Ayy evet hergün tartılırım ben şekerim :) yoksa kontrolü elimden kaçırırım gibi geliyor, fazla çıkınca önlem alıyorum.. Moral bozulmuyorsa hergün tartılmanın sakıncası yok.. Hatta bana göre daha kontrollü gider insan..
Kesinlikle verirsin kilo tatlım, yürüyüşde evet mutlaka yapmaya çalış tatlım :)Bu tArifi aklımın bi köşesine yazdm canım yarn yaparm öğln akşm yerm.çarşmbada balık yaparm bigünde kırmzı et:))sabah öğln yumurta yoğurt geçiştiririm.tşklerr tatlııım.umarm dyet bitmnde 94 ü görürüm.yüryşede devamm
ya ben seni çok rahatsz ettm farkındaymKesinlikle verirsin kilo tatlım, yürüyüşde evet mutlaka yapmaya çalış tatlım :)
Canım ne kusuru ne rahatsiz etmesi olur mu hiç öyle bebeğim, istediğin kadar yaz, istediğin kadar sor ben görünce hiç sıkılmadan hatta keyifle cevaplarım şekerciim, rahat ol tatlım.. Hatta senin gelmen ne kadar iyi oldu can geldi kız topiğe , sürekli paylaşımlar topikleri canlı tutuyor ve motivasyonu arttırıyor.. İyi ki geldin canım :))ya ben seni çok rahatsz ettm farkındaymama aklmda sorular var.mesela mercimektede fındık bademdede varmş protein.sence sadece et yoğurt yumurtamı yoksa mercmek çorbasıda ekliyimmi.kusura bakma canımm
Bende yapıcam inşallah patates diyetini :)bu bitsin bi zararı yoksa ramazandan öncede patates dyetini yaparm inşlh
Sıkma canını o kendi kişiliğini göstermiş terbiyesiz ben inanıyorum insan istedikten sonra yapamayacağı bişey yoktur zaten az yiyerek migdegi küçültük sıra kilo vermede vereceksin ben inanıyorum bak canım patates diyeti yaptım cuma ,cumartesi, pazar 91 dim şimdi tartildim 88 ama aynadan bakınca bariz belli kilo verisim çocuklarımda diyor sende yap canım tavsiye ederim yazmıştım 3 günde neler yediğini
Aaa az anlatsana kuzum nasıl yapmısdın sadece patates salatası yogurt mu yemişdin? Tuz atmışmıydın ?? Az anlatıver bakiim :))Bende seneler önce patattes salatasi ve yogurtla 83 den 55-58 fln olmustum
gene denicem bu olaydan sonrada bozarsam yuhhh artik banaaa
Estagfrllah canm salaklık falan demişsin..canım ben gerçekten şaka yapıyorum umarım banada kırılmıyrsndur.O hadsize gelince...hayat senin hayatın ister hamile olursun ister kilodan patlarsın kimi ne ilgilendirirki!!!Öyle içleri kin dolu kişilerden çok korkarm ben öylelernde Allah korkusu yoktr ne yapsalar gözlerine gelmez.En iyisi susup yaradana havale etmek canım vee tabii bidee en gzel cvp zayıflayıp karşısına çıkmak kiii çok rahat yaparsın sen. az yiyorsn şu şok dyetlerdrn birtanesini yap canm.istersek yaparızz camım benim.Şu dünyada ölümden başka herşeye çare var biliyorsn..
Cankizzzz her insanın hayatında dönüm noktaları vardır. İnsanı gaza getirir ve birşeyler başarmana sebep olur. Bir insanın kilosu ile görüntüsü ile dalga geçmek o dalga geçen kişinin karaktersiz olduğunu gösterir. Ben üzülmedim senin bu başına geline, yanlış anlama hatta sevindim bile. İnşallah bu yaşadığın olay da zayıflamanda daha kararlı ve istikrarlı olmanı sağlar. Sana kilo aldırabileceğini düşündüğün şeylerden ya yemezsin, yada çok az ucundan yer bırakırsın tadına bakarsın. Diyetini her bozmaya yeltendiğinde yada hareket etmek spor yapmak istemediğinde aklına o sözleri getir, hedeflerini getir, hayallerini ve olmak istediğin görüntüyü getir gözünün önüne. Hadi de kendine başarcam ben bunu. Cankiz sen bugüne kadar neyi istedin de yapmadın de gaza getir kendini. Zayıflamak çok kolay canım, zor olanı ömür boyu sağlıklı ve zayıf kalabilmek. Biz önce biraz zayıflayalım, sonra iş zayıf kalabilme aşamasına da gelecek Allah ın izni ile. Bu arada senin eşin yakışıklı ve onun eşi çirkin heralde sizi kıskanıyor o kadın.
Gerçekden seviyesizin tekiymiş canım, çocukları bile buna alet edebiliyor, Allah ıslah eylesin onu .. Boşver böyle tiplere bulaşmaya gelmez, kıdursun dursun olduğu yerde, sen kendini nazara karsı aileni hergün mutlaka oku (Ayetel Kürsü,İhlas, Felak ve Nas surelerini 3 kez oku hergün mutlaka )
Ona en güzel cevabın zayıflayıp incecik olmak olsun, sanada iyilik yapmış olur işde hadsiz yaa .. Bundan sonra kaçamak falan yok bebeğim ona göre, görsün özellikle o gıcık ..
Aaa az anlatsana kuzum nasıl yapmısdın sadece patates salatası yogurt mu yemişdin? Tuz atmışmıydın ?? Az anlatıver bakiim :))
Tamam cicim yememm seni dinleyecem.Gerçekten öylemi düşünüyorsun tatlım tşkr ederim.bende bu topiği ve samimi olmanızı sevdimm canlarCanım ne kusuru ne rahatsiz etmesi olur mu hiç öyle bebeğim, istediğin kadar yaz, istediğin kadar sor ben görünce hiç sıkılmadan hatta keyifle cevaplarım şekerciim, rahat ol tatlım.. Hatta senin gelmen ne kadar iyi oldu can geldi kız topiğe , sürekli paylaşımlar topikleri canlı tutuyor ve motivasyonu arttırıyor.. İyi ki geldin canım :))
Tatlım mercimek gibi kurubaklagillerde evet protein var ama karbonhidrat deposu, o nedenle malesef yenmiyor.. Fındık falanda yeme şimdilik tatlım benim :)
Sevindim canım bana kırılmadığna.birbrmze destek olalım bi kaç aya çıtır oluruz kızz kim tutar bizi dimiii.bende sizleri çok sevdim canımCnm benimm valla sana kirilmadimm
iyii oluyorrr aklimi basimaa getirdinizz sizinn hepinii cook seviyorumm
sen gaz vermeye devamm ett :))))
Sevindim canım bana kırılmadığna.birbrmze destek olalım bi kaç aya çıtır oluruz kızz kim tutar bizi dimiii.bende sizleri çok sevdim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?