97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kızlar bugün +600 çıkdım anacıklarım :)) ama iki gündür wc yok ve parmaklarımdan anlıyorum ödem var çok fazla hiç sorun yapmıyorum moral de bozmuyorum tatlılarım.. Bugün detox bi gün yapıp bu ödemden kurtulmak istiyorum.. Patates evde olmadığından sanırım Ananas yoğurt detoxu yapıcam bugün.. Yarına inş ödem gitmiş olur :))
Bu sabah 76,200 çıkdım dün 75,600 düm :))

Sende cankız gibi hergünmü tartılıyorsun?bu arada bu sabah aZ peynirli üç yumurtalı omletmle 2 klasik bardak şekersz çayımı içtim.öğlen sadece yoğurtla geçiştirecm akşamda tavuk haşlarm yada baharatlayıp fırına atarm olurmuki?nette baktm sebzede yenebilir dyr ama senin gibi yapcm:))

Hosgeldin

Kahvaltın süper kuzum.. İster haşla ister fırınla, ama derisini yeme tatlım..tavuğun suyuna parça tavuk etleri koy, kaynayınca yoğurt ve bir yumurtadan terbiye ilave et.. Bu çorbadanda acıkdıkca yersin.. Sebze ilave etme, unurma azıcık meyve tanesi bile olmayack, sebze hem şişlik yapıyor, aynı oranda veremezsin tatlım.. Sen saf protein yap canım ..

Ayy evet hergün tartılırım ben şekerim :) yoksa kontrolü elimden kaçırırım gibi geliyor, fazla çıkınca önlem alıyorum.. Moral bozulmuyorsa hergün tartılmanın sakıncası yok.. Hatta bana göre daha kontrollü gider insan..

Bu tArifi aklımın bi köşesine yazdm canım yarn yaparm öğln akşm yerm.çarşmbada balık yaparm bigünde kırmzı et:))sabah öğln yumurta yoğurt geçiştiririm.tşklerr tatlııım.umarm dyet bitmnde 94 ü görürüm.yüryşede devamm

Kesinlikle verirsin kilo tatlım, yürüyüşde evet mutlaka yapmaya çalış tatlım :)

Kesinlikle verirsin kilo tatlım, yürüyüşde evet mutlaka yapmaya çalış tatlım :)
ya ben seni çok rahatsz ettm farkındaym ama aklmda sorular var.mesela mercimektede fındık bademdede varmş protein.sence sadece et yoğurt yumurtamı yoksa mercmek çorbasıda ekliyimmi.kusura bakma canımm

ya ben seni çok rahatsz ettm farkındaym ama aklmda sorular var.mesela mercimektede fındık bademdede varmş protein.sence sadece et yoğurt yumurtamı yoksa mercmek çorbasıda ekliyimmi.kusura bakma canımm
Canım ne kusuru ne rahatsiz etmesi olur mu hiç öyle bebeğim, istediğin kadar yaz, istediğin kadar sor ben görünce hiç sıkılmadan hatta keyifle cevaplarım şekerciim, rahat ol tatlım.. Hatta senin gelmen ne kadar iyi oldu can geldi kız topiğe , sürekli paylaşımlar topikleri canlı tutuyor ve motivasyonu arttırıyor.. İyi ki geldin canım :))

Tatlım mercimek gibi kurubaklagillerde evet protein var ama karbonhidrat deposu, o nedenle malesef yenmiyor.. Fındık falanda yeme şimdilik tatlım benim :)

Son düzenleme:

Bende seneler önce patattes salatasi ve yogurtla 83 den 55-58 fln olmustum
gene denicem bu olaydan sonrada bozarsam yuhhh artik banaaa

Bende seneler önce patattes salatasi ve yogurtla 83 den 55-58 fln olmustum
gene denicem bu olaydan sonrada bozarsam yuhhh artik banaaa
Aaa az anlatsana kuzum nasıl yapmısdın sadece patates salatası yogurt mu yemişdin? Tuz atmışmıydın ?? Az anlatıver bakiim :))

Cnm benimm valla sana kirilmadimm
iyii oluyorrr aklimi basimaa getirdinizz sizinn hepinii cook seviyorumm
sen gaz vermeye devamm ett :))))

Haklisinn cnm bukezz vazgecmicemm ztn
kafama kodumm yapicammm

Ablacigim nazar fln demissin o kisii bize neler yaptii nelerrrr burda yazamiyorum
hicbirseyimi cekemiyorrr tam bi fesat
kardesimde aynisini diyorr zayiflakii catlasinn kiskancligindann
yapicam abla bu seferr siz benii yanliz birakmayinn

Aaa az anlatsana kuzum nasıl yapmısdın sadece patates salatası yogurt mu yemişdin? Tuz atmışmıydın ?? Az anlatıver bakiim :))

Patates haslanmis yumurta sogan
cok az tuz cok az yag bolca limon ve bi kase yogurt 1dilimde ekmek yemistim yaninda 2ayda vermistimm
yürüyüste yapmistim hergün

Tamam cicim yememm seni dinleyecem.Gerçekten öylemi düşünüyorsun tatlım tşkr ederim.bende bu topiği ve samimi olmanızı sevdimm canlar

Cnm benimm valla sana kirilmadimm
iyii oluyorrr aklimi basimaa getirdinizz sizinn hepinii cook seviyorumm
sen gaz vermeye devamm ett :))))
Sevindim canım bana kırılmadığna.birbrmze destek olalım bi kaç aya çıtır oluruz kızz kim tutar bizi dimiii.bende sizleri çok sevdim canım

Sabah= 2 dilim peynir,1 domates, 4 zeytin, bol limonlu maydonoz, 1 dilim tam buğday ekmeği yeşil cay
Ara=1 havuç
Ara=2 kaşık yogurt
Öğle =elma sirkeli marol salatasi ,3 tane tavuk kıyma köftesi
Aksam=yoğurt
3 lt su ve yeşil caylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…