Süper vermişsin tatlım , zaten benim yaptığımda Karatay sayılır kuzum :)Selam kizlar yarin 1 hafta olcak ben 3.200 gram verdim karatayy diyetiyleee 70 li rakamlari gormeme az kaldi insallahh egerr denemek isterseniz tavsiye ederimm
Hayırlı geceler tatlım erken yatalım leptinimiz salgılansın çok kilo verelim :))
Selam kizlar yarin 1 hafta olcak ben 3.200 gram verdim karatayy diyetiyleee 70 li rakamlari gormeme az kaldi insallahh egerr denemek isterseniz tavsiye ederimm
Neler yedin cnm listeyi ver deniyelim etiketlersen beni sevinirimSelam kizlar yarin 1 hafta olcak ben 3.200 gram verdim karatayy diyetiyleee 70 li rakamlari gormeme az kaldi insallahh egerr denemek isterseniz tavsiye ederimm
Günaydin kizlar bugün sadece 200gram verebilmisim 95.00olmusum
Günaydın canım.yeşil kahveyi dene en fazla akşama rahatlarsın.sen kaçmaya devam et yarın seni yakalayacam hatta öne geçecem cicim hahahaa..bu sabah itibariylee 95.4 dünden bu yana giden 700 gr. tatlım.yürüyüş olsaydı bir kiloyu bulurdu şans işte:))))Ben cok fena kabiz olmusum dogadan kayisili cay ictim ikitane banamisin demedi
Günaydın canım.yeşil kahveyi dene en fazla akşama rahatlarsın.sen kaçmaya devam et yarın seni yakalayacam hatta öne geçecem cicim hahahaa..bu sabah itibariylee 95.4 dünden bu yana giden 700 gr. tatlım.yürüyüş olsaydı bir kiloyu bulurdu şans işte:))))
saol cicimm.ne ilacı kız?Yesil kahveyi birkeresinde icmistim midemi bulandirmisti
1tane actimel ictim ins faydasi olur
vayyyyy masllahh kizz valla süper vermissinn kiskandimm seni ayoll
ben ilac kullanmasam gecerdim senii
saol cicimm.ne ilacı kız?
Canım cahilliğime ver fmf hastası nedir ilk defa duyuyorm.çok geçmiş olsun.Ben fmf hastasiyim ömür böyu ilac kullancam
benim kuzenimde kullaniyor bi görsen kemikleri sayiliyorr ama banada kilo aldiriyor doktor raporumda bile bu yaziyor ztn
ayaklarimin böyle olmasida hep kilodan fakat doktorun dedigi diyet yap baska bi careside yok baska ilaci yok bu hastaligin
ben aksam hafif biseyler yesem bile ertesi günü kilo aliyorum
migdemi bile aldirmayi düsünmüstüm
ama esim izin vermemisti
olsun yavas yavas veriyorum ztn ama benim sürekli dikkat etmem lazim yoksa verdiklerimi hemen geri alirim
Menü gzelde canım şu ekmeği hiç yemesen daha iyi bence.Bide patates kabız yapmş canım bi iki gün normal yemeğe dön istersenBugünkü menüm
sabah 1tane actimel ictim
patates salatasi yogurt
1dilim ekmek
Öglen gene aynisi
aksam yok
3litre su
30dk yürüyüs
Canım cahilliğime ver fmf hastası nedir ilk defa duyuyorm.çok geçmiş olsun.
Menü gzelde canım şu ekmeği hiç yemesen daha iyi bence.Bide patates kabız yapmş canım bi iki gün normal yemeğe dön istersen
Kız eczaneden damla aldır, bende de çok sık olur kabızlık doğal damlalar var zararsız.. Boşuna çekme hayatım..Ailevi akdeniz atesi (fmf)hastaligin adi
canim dogru belkide patates yapmistir
ayy ölüyorum ya hicbirsey fayda etmedi
Kız eczaneden damla aldır, bende de çok sık olur kabızlık doğal damlalar var zararsız.. Boşuna çekme hayatım..
Kızlar tebrik ederim gayet güzel kilo vermişsiniz ikinizde.. Cankızz damlaya damlaya birikecek tatlım verilen kilolar..
Aslında ekmek yemesen ya da sadece sabah 1 dilimde bıraksan karbo miktarını az tutmuş olursun , daha çok kilo verirsin.. Genede sen bilirsin kuzum :)
Nisa tatlım bu ne hız kıı :) Maşallah , hadi bakalım çok iyi gidiyorsun.. Cankızı ikna edermiyoruz saf pro diyetine , oda yapsa aynı vercek , neyse belki ikna olur :)
Patates yapmış yeme artık bol sıvı al.bikereliğine sinameki falan iç olmzmı.?Benimde midem bulanıyr artık yaa busabah zorla yumurta yedm 5 gn yaparm dyrdm ama dayanamaycm gibi yarn sebze meyve eklerm heraldeEvett damlaya damlaya gitcek kilolar:)
Ablacigim yapmistim ben ztn protein diyeti evt kilo gercekten verdiriyor ama ben sIKILmistim midem bulaniyordu artik ama denerim gene
bugün yazdiklarimi yemedim
sadece normal kahvalti yaptim
aksamda gene actimel icerim birtane
karnim cok fena sisti tas gibi oldu
Patates yapmış yeme artık bol sıvı al.bikereliğine sinameki falan iç olmzmı.?Benimde midem bulanıyr artık yaa busabah zorla yumurta yedm 5 gn yaparm dyrdm ama dayanamaycm gibi yarn sebze meyve eklerm heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?