97 kiloyla tekrar basliyorumm

Basin sagolsun canim ben de dedeme cok bagliydim, babamdan daha fazla, biliyorum nasil bi duygu oldugunu(

n
Fazla olmamış zumbaya başlaman, bir ay gibi bir süre sonra ya da sana artık kolay geldiğini hissettiğinde Jill' e geçmeni tavsiye ederim.. Kaslar alışınca etkisi azalıyor çünkü sporun ..

Evet haklisin terlemiyosun bile bi yerden sonra:) o asamada baslicam bu arada aramizdaki yas farkindan dolayi ablam demem gerekiyo sana di mi, cok takilir misin bu tarz seylere?

Yok kuzum ismim Aslı, ister abla de ister ismimi söyle hiç farketmez tatlım :)

Yok be niye korkayim o korksun benden:)
Evet abla 30dk yürüdüm ama cok yavas
Ben bilmem kız hızlı epey bak bir günde -1.100 ü patlattı, yarında patlatırsa şaşmam hee :))
Olsun tatlım yavaşda olsa hareket harekettir.. Kilon azaldıkçada inş daha rahat yürüyeceksin ..

Yok abla aksam yemedim
öglen birtane but yedim sadece
İşde karbonhidrat almayınca şeker seviyemiz oynamıyor acıkmıyoruz tatlım.. İyi işde ne güzel, acıkmıyorum diye üzülen diyetteki tek insan mısın ne kızz :)) ne üzülüyon ayy sevin işde :))

Ben bilmem kız hızlı epey bak bir günde -1.100 ü patlattı, yarında patlatırsa şaşmam hee :))
Olsun tatlım yavaşda olsa hareket harekettir.. Kilon azaldıkçada inş daha rahat yürüyeceksin ..

Ahhh bi ben veremiyorumm 1kilo fln birgünde
neyse gitsinde yavas yavas gitsin yeterki gitsinn
evt artik hergün yürücem

Ama ben böyle tok gibi hissedip yatigim zmn kilo veremiyorum
illakii elim ayagim titricek ozm fix kilo verebiliyorumm :)

Ahhh bi ben veremiyorumm 1kilo fln birgünde
neyse gitsinde yavas yavas gitsin yeterki gitsinn
evt artik hergün yürücem
Kuzum benimki ödemdi ondan .. Nisa' da bir günlük değil de birkaç günlük demişdi galiba gideni .. Bakalım asıl giden kilosu yarın belli olacak.. Hergün verde o damlaya damlaya göl olacak tatlım.. Zayıflamak sabır azim ve kararlı olmak işi ve hırs işi tatlım ona göre aceleye yer yok ..
Evet hergün yürümende hem kilo vermeni hızlandıracak hemde sıkılaşarak kilo vericeksin inş tatlım sakın bırakma, ayaklarında inş biran önce düzelir de daha rahat yürürsün..

Ama ben böyle tok gibi hissedip yatigim zmn kilo veremiyorum
illakii elim ayagim titricek ozm fix kilo verebiliyorumm :)
Yok canım o psikolojik, işin anatomisi öyle değil tatlım.. Öyle olsa bende pro diyetinde hiç acıkmıyorum, şimdide öyle hiç verememem gerekirdi demi :) sabah kesinlikle vereceksin inş :)

Hayırlı geceler tatlım erken yatalım leptinimiz salgılansın çok kilo verelim :))

Yanii ins damlaya damlaya bi bakmisim incecik olmusum :)))
Ölüyorum ayaklarimin üstüne basamiyorum ama olsunn ins yarin bir damla daha vermis olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…