Kız un yok yağ yok tam diyetlik ekmek işde Anam bu Nisayla Cankıza da bişey beğendiremiyom ben ya , niye burdaysam halaanaaaam bana yumurta peynir demee:))))
Kilo korumak için haftada bir gün saf pro öneriliyor ama zayıflamaya yetmez canım..Yarınki duruna bakacam canm.yanlş anlamam cicimm.aslnda bugn araştırırken haftada bir veya iki saf pro yaparak yağ eritebilirmişim onuda öğrendim doğruluk payı ne sence?
Kızlar nerdesiniz ayol uykuya mı yattınız bu saatte ayoll :)
Şaka yaptım bebeğim :)Yok abla bu saate ne uykusu
kizlar yatmadi daha onlarla ugrasiyorum
Şaka yaptım bebeğim :)
Ses verin diye öyle dedim , Nisa kız nerdesin ??
Sesin geldi o zaman :) Nisa evde değil heralde, yoksa yazardı :))Bende ses veriyim diye yazdin :))
Evet olabilirrSesin geldi o zaman :) Nisa evde değil heralde, yoksa yazardı :))
Diyelim günlük diyetime sporuma devam ettim ama haftada bir veya iki saf pro yaptım yinede vermeme yardm etmezmiKilo korumak için haftada bir gün saf pro öneriliyor ama zayıflamaya yetmez canım..
Azılı rakibin geldi canıııım bemden kurtuldğna erken sevindinSaka yaptim abla :)))
Tabikidee bende merak ettim
canım yumurta peynir üç gündür aynı şey gına geldi midem yumurta peyniri tutmaz bi süre.ama sonrası için gzel tarf şekerim tşkr ederim.nasl gzelmiydi pizzan??Kız un yok yağ yok tam diyetlik ekmek işde Anam bu Nisayla Cankıza da bişey beğendiremiyom ben ya , niye burdaysam hala
Resimleri varr , çekdim , hemde çookk güzell oldu ama size atmıycamm pışşşıkkkcanım yumurta peynir üç gündür aynı şey gına geldi midem yumurta peyniri tutmaz bi süre.ama sonrası için gzel tarf şekerim tşkr ederim.nasl gzelmiydi pizzan??
Azılı rakibin geldi canıııım bemden kurtuldğna erken sevindin).Nasıl oldun tatlım vc yi şenlendiremedinmi?:))
Vefalı komşu ayy :) kız hastada kaç saat kaldın ayy :) hasta ziyareti kısa olur şekerim :)İyi gecelerr..komşum kalp ameliyatı olmştu sormaya gtmiştim canlar
İyi gecelerr..komşum kalp ameliyatı olmştu sormaya gtmiştim canlar
hadi gözümüz aydıınn:)))Yok kiz niye seviniyimki sizler olmasaniz ben tek basima devam edemezdimki
iyiyim cnm senlendirdim :))
9 da gttim geldim civcivleri yatrdm anca şekerimmVefalı komşu ayy :) kız hastada kaç saat kaldın ayy :) hasta ziyareti kısa olur şekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?