Yok kiz niye seviniyimki sizler olmasaniz ben tek basima devam edemezdimki
iyiyim cnm senlendirdim :))
hoşbuldk canım benmGecmis olsunn
hosgeldin cnm
Evet okudum pek sevinmişş..Yok sanmamm arayı açamaz aynı çıkarsak şaşırmaa kızzKız Nisa inanma sen yokken çok mutluydu Cankızz :))
Hatta bana onu çağırma dedi ben yeterim dedi okumuşsundur zaten ahahah
Ben olsam topikden dakka ayrılmam anam :))
Kız Cankız hadi gözün aydın anacıım, yarın kilon epey eksilir kız, Nisa yarın yandın şekerim, Cankız arayı açar epey gibime geliyor :))
Kız Nisa inanma sen yokken çok mutluydu Cankızz :))
Hatta bana onu çağırma dedi ben yeterim dedi okumuşsundur zaten ahahah
Ben olsam topikden dakka ayrılmam anam :))
Kız Cankız hadi gözün aydın anacıım, yarın kilon epey eksilir kız, Nisa yarın yandın şekerim, Cankız arayı açar epey gibime geliyor :))
kız cankııız bugün kaç kilo çıkmıştın ?
Dediğim damladan mutlaka al ama yarın ..Yok abla fazla birsey cikmadiki :)))))))
Evet okudum pek sevinmişş..Yok sanmamm arayı açamaz aynı çıkarsak şaşırmaa kızz
Aaa kaçak geldi nerdesin ayol sen yoksun iki gündür :)İyi geceler arkadaşlar nasıl gidiyo neler yapıyorsunuz
Sen kaç çıkmışdın Nisa ?95.00 cnm
Yatılı misafirim vardi cnm baya yogundumAaa kaçak geldi nerdesin ayol sen yoksun iki gündür :)
Dediğim damladan mutlaka al ama yarın ..
Hımm iyi aman başka birşey olmasında canım .. Ee kilo verdin mi ??Yatılı misafirim vardi cnm baya yogundum
canım bende hergün tartılmam normalde ve bukadar asla vermem.bu diyetin etkisi tatlım.bu dyet bitince sen sollarsn beniBencede sen cok fazla veriyorsun ben 200gramm fln verebiliyorum
bugn 95.4 çıkmştım canımSen kaç çıkmışdın Nisa ?
yatılı misafir olunca bayağı yoruluyor insan geçmiş olsun.misafir gzeldr ama evin bereketiYatılı misafirim vardi cnm baya yogundum
canım bende hergün tartılmam normalde ve bukadar asla vermem.bu diyetin etkisi tatlım.bu dyet bitince sen sollarsn beni
bugn 95.4 çıkmştım canım
aman gülüm yaa yavaş yavaş olsun da tek ağırlık gitsin ne olacak birden almadık bu kiloları ki birden gitsinYok kiz ben kaplumbaga gibi yavas yavas gelirim arkanizdan
Sen kaç kilosun canım? Az mı acaba kilon ??aman gülüm yaa yavaş yavaş olsun da tek ağırlık gitsin ne olacak birden almadık bu kiloları ki birden gitsin
ben de haftada 100 gr veriyorum anca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?