- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
çook haklısın canımm.Benim bunlara artı birde hamileliklerde aldklarmda veremeyincee oohhhooo:))bu kilonun acıkmadan yemelerin tek suçluları kesinlikle stres üzüntü mutsuzluk hangimiz sadece karnımız guruldadığında aaaa acıkmışım yemek yiyeyim diye mide gurultusunu bekliyoruz
bu 3 düşman üzüntü stres mutsuzluk bedenimizde yağ yakımını sağlayan hormonların salınımı engelliyor artık hepimiz bunu biliyoruz zaten o zaman önceliğimiz sağlıklı mutlu olmak sonrası kendiliğinden gelir de iş bunu başarabilmek mutlu enerjik kalabilmekte
gece gece çenem düştü yine benim :))
keşkeeee az olsammm:))Sen kaç kilosun canım? Az mı acaba kilon ??
cankız topiğini ilk açtığında yazmıştım ona bi bakayım bu kız ne yaptı dedim 2 kilo vermiş bile maşallahçook haklısın canımm.Benim bunlara artı birde hamileliklerde aldklarmda veremeyincee oohhhooo:))
cankız topiğini ilk açtığında yazmıştım ona bi bakayım bu kız ne yaptı dedim 2 kilo vermiş bile maşallah
annem yanımdaydı pek giremedim kk ye bir kaç gün önce gittiben tekrar pc başında kk yi dolanıyorum
Canım azmettikden sonra verilir inşallah.. İsterse 1 yıl iki yıl sürsün, sonuçda 100 gr bile almakdan iyidir.Annen yanındayken diyet yapamamışsındır :)keşkeeee az olsammm:))
bu gün bizim topikte tartı günüydü tam 100 kiloyum(
Yenimi başladın diyete hiç kilo vermedinmi?keşkeeee az olsammm:))
bu gün bizim topikte tartı günüydü tam 100 kiloyum(
Valla canım benimde arada böyle takılp uykumun tutmadğı oluyor.istersen gdip yatayım şekerimNisa kız hayırdır bugün uykun mu kaçdı anam :) bu saatte kalıyor musun sen normalde? Cankızla ben gece kuşlarıyız da , sana ne oldu bize mi çekmeye başladın ayy :))
Ayy kuzum ne rahatsız olması çene çalmaya insan arıyom kız belli olmuyor mu bebeğim :))Valla canım benimde arada böyle takılp uykumun tutmadğı oluyor.istersen gdip yatayım şekerim.Böyle canm cicim şekerim falan seni rahatsz etmiyrdr umarm yaş sıkıntısı falan olmaz değilmi?istersen ablam yok benim ablam da dyebilirm sıkıntı yok yani canm
vermişsin gülüm yine de 97 ile başlamışdın şimdi 95 sin 2 kilonun hepsi yağsan gittiyse süper yağ kütle olarak çok yer kaplar 2 kilo az gibi gelse de hepsi yağdan olunca acayip fark olurCnm hosgeldinn ben ilk 85 le baslamistim sonrada 100 le konu acmistim
simdi 95 im pek bisey vermedim bende
olmadı ben yemezsem kadıncağız hiç yemiyordu 1.5 ay kaldı gitti şimdi tekrardan sabah kahvaltı yapmaya başladımCanım azmettikden sonra verilir inşallah.. İsterse 1 yıl iki yıl sürsün, sonuçda 100 gr bile almakdan iyidir.Annen yanındayken diyet yapamamışsındır :)
Misafir varken ya da anne varken diyet yapmak mümkün değil ya .. Bundan sonra toparlarsın tatlım inş .. Genede azda olsa kilo vermişsin almamışsın demek ki oda güzel canım :)olmadı ben yemezsem kadıncağız hiç yemiyordu 1.5 ay kaldı gitti şimdi tekrardan sabah kahvaltı yapmaya başladım
annemde bende geç saate kadar yattık öğlen kahvaltı yaptık annem öyle alışmış :)
Tmm ozaman tatlıı ablam benim. Cankızz leptini çalştırmayamı gttin canıımmAyy kuzum ne rahatsız olması çene çalmaya insan arıyom kız belli olmuyor mu bebeğim :))
Yok kuzum hiç sorun değil, istersen Aslı abla de nasıl istersen ben sorun etmem öyle şeyleri canımcıım :))
Şimdide Cankızz yok bak :)
yok gülüm yeni değil işin aslı ben diyeti hayatımdan çıkarmayı başardığım zaman kilo veriyorum benim troid bezim yok ilaçla meto çalışıyor o da zorla 2015 in ocak ayı başı 111 dim ağustos sonu en son 97.4 ü gördüm sonrada geri şiştim troid bezi ameliyatını yapan doktor bana kilo veremezsin almaya devam edersen gel mide ameliyatı yapalım dedi tam 9 ay boyunca toplasan 2 çay tabağı kadar etmeyen en küçük boy tabakla yemek yedim baktım ben hala kilo vermiyorum demek ki yemekle ilgisi yok diyip zihin altını beynin işleyişini araştırmaya giriştim sonunda kilo vermenin zihin altıyla alakalı olduğunu kesinlikle çözdüm de devam edemedim olumlama cümleleri yapıp acıkınca ye tam doymadan bırak metodunaYenimi başladın diyete hiç kilo vermedinmi?
ooo sizde gececisiniz maşallah :))Nisa kız hayırdır bugün uykun mu kaçdı anam :) bu saatte kalıyor musun sen normalde? Cankızla ben gece kuşlarıyız da , sana ne oldu bize mi çekmeye başladın ayy :))
allah rahatlık versin tatlı rüyalar görüp sabaha çok mutlu uyanırsın inşallah :)Ben uyuyorum canlar yarn kaç çıkıcam tartda çok merak edyrm.İyi gecelerrr öpüldünüz...
Iyi geceler cnm allah rahatlik versinBen uyuyorum canlar yarn kaç çıkıcam tartda çok merak edyrm.İyi gecelerrr öpüldünüz...
Tmm ozaman tatlıı ablam benim. Cankızz leptini çalştırmayamı gttin canıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?