Kız spor yapmışsın zaten anam , üstüne cila mı oldu yürüyüş , oh ohh etkileri çıkar bir iki güne incelirsin inş tatlım :)Evet döktürdüm valla
Canim ya kolay gelsinŞimdi yatmam lazım sahur için , ee uykum yok ayol, bende imsağamkadar beklerim napıyım :)
Çalışmam lazım zaten de eşim işgal etti çalışma odasını, ben yazıcıdan habire bişeyler basınca gürültü oluyor diye attı beni odadan kız :)) bende aaa canıma minnet dedim keyf yapıyom şimdi :))
İgsallah cnmKız spor yapmışsın zaten anam , üstüne cila mı oldu yürüyüş , oh ohh etkileri çıkar bir iki güne incelirsin inş tatlım :)
Aynen bende yürüyodum o aradaCankız gezmelerde heralde, Nisada bekledi bekledi gitti heralde :) birara nerdesiniz diye çığrınmış ama duymamışız şekeri :))
Sanada Allah rahatlık versin tatlım :) hayırlı gecelerHadi öptüm canım seni ben yatar Allah rahatlik versin
Cankız gezmelerde heralde, Nisada bekledi bekledi gitti heralde :) birara nerdesiniz diye çığrınmış ama duymamışız şekeri :))
off iş bitmiyor zatenYok abla ne gezmesii evdeyim temizlik yaptim yeni bitti isimm
Taze almştım canım salamura değildi.Bulgurun kalorisi daha az diye biliyrdm şişlik yaptığnı bilmiyrdm.ramazana kadar bu evde dolma yasak artıkk.yarın hafif geçirmeliym.çok su içtim şişmişim resmenCanım fazla yememişsin sarmalar salamura mıydı ? Oda malesef çok şişlik yapar, bulgur fazla sayılmaz ya, ya neyse olacak deyince olmayacağı varsada olur.. Olmaz bişey diyelim kuzum :)
Regl şişliğinde varsa arada kaynar gider işde nefsin köreldi kuzum :))
Haa bulgur evet önce şişlik yapıyor ama şişlik gidince güzel kilo vermiş oluyor insan sonrasına dikkat ederse, ben hep denedim öyle oldu, kısır manyağı biri olarakdan :)) ama hızlı kilo vermek istediğimiz dönemlerde yemesek daha iyi :))
yok canım görmedim bakiyim şimdiiKız barfiks nasıl çekilir onu izliyordum , spor malzemelerimi gördün mü bizim topikde ayy :))
Cankızz gel kıı muhabbet başladı kızz :))
Ohh ellerine sağlık tatlım :) ses soluk çıkmayınca kız kardeşine mi gitti dedim :) senin kendi ailen de orada mı kuzum ??Yok abla ne gezmesii evdeyim temizlik yaptim yeni bitti isimm
Tazeyse ohh miss kız şişirmez o zaman salamurası çok şişiriyor :) ölçülü yiyebilsek sorun olmaz da hayatım bende çok severim abartırım yersem kesin .. Bakalım yarın yapar mıyım bende :)Taze almştım canım salamura değildi.Bulgurun kalorisi daha az diye biliyrdm şişlik yaptığnı bilmiyrdm.ramazana kadar bu evde dolma yasak artıkk.yarın hafif geçirmeliym.çok su içtim şişmişim resmen
yok canım görmedim bakiyim şimdii
off iş bitmiyor zaten
Ohh ellerine sağlık tatlım :) ses soluk çıkmayınca kız kardeşine mi gitti dedim :) senin kendi ailen de orada mı kuzum ??
Sağol tatlım benim :) hangisinden var şekerim ?? Söyle nasıl kullanıcağını söyleyim ??gördüm ablam güle güle kullan:)) onun bitanesi bende var bi ara kullandm öylece evde duruyor.tvister artı bide koşu bandıma bağlı titreten bi alet var:)))
Olsun genede fazla dağılmaz , çocuklar küçük olunca olur normal kuzum :) biz koca insanlarız genede hergün toplamadan olmuyor :)Evett cnm ya valla topla sil süpür yarin gene aynii
Ne güzel tatlım gurbetlik çekmiyorsunuz Maşallah :)Sagol ablaa :)
Evet abla burdalarr
şu kadının tutup çektiği:))Sağol tatlım benim :) hangisinden var şekerim ?? Söyle nasıl kullanıcağını söyleyim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?