97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kız Nisa bir sarma yaptın hepimizin canını çektirdin anam , kalktım bende yaptım dolma sarma karışık:))
Ne kötüyüm demi:))Afiyet olsun canımm yaramasınn
Yok buseferr birakmicamm yoksa 150fln olurum kesinn
cnm birsey olmazki 5sarmadan bende sarcamda hic halim yok sarmaya
nezaman tamir edilcek kosubandin
Bugün tamir edilecek inşlh servisi bekliyrm ne şanszm yaa 1 buçk milyara aldm toplasan iki ay kullanmadm iki keredir arıza veriyor aynı gün buraya 10 tane getrmiş bi bizmki sorun verdi nasip..
Yok kız sarman salamura değilmiş tatlım için rahat olsun şekerim .. Temizliklerde az bucuk spor yerine geçmişdir kuzum epey bi yoruldun ..
Halada bitmedi devam ediyorum sabahtan durmadm şimdide koltuk silecem yorulmassam halıda silecem bi tane.Akşam mecalim kalırsa tamir edilirse 45 dk yürürm inşlh.

Anaa kız ne sportmen kadınlar varmış çevrenizde günde 10 tane ooyy oyu Maşallah :) yürüyüş bandı satış işine mi girsek napsay ayy :)) canım geldiklerinde fırçala yeni aldım daha bir daha arıza yaparsa yenisiyle değiştirirsiniz kardeşim bu ne falan de.. Gerekirse değiştirde yanii olur mu öle daha yepyeni şey ...
Kolay gelsin kuzum epey yoruldun hamarat tatlım :)

Ben dbakırın bir ilçesinde oturuyorum burda öyle yürüyş yapılacak bir alan yok o yüzden heralde canım o kadar satılıyor:)).Canım zaten ilk arıza verdiğinde yenisiyle değişim yapıldı.bu seferde motoru tık tık ses veriyr güçlü bir motor takckmiş.yine bozlursa bi üst modelini alırz artık.Tşkler canımm iş bitmiyr arkamı dönüyorum aynı.benim küçük civciv çok hareketli

Bugün yediklerim
sabah 1tane actimel ictim
öglen avcum kadar kol böregi yedim
aksam yok börek yedigim icin
1.bucuk litre su
30dk yürüyüs

Kizlarr bugün neler yedinizz paylasmadinizzz :)
Sen az yiyorsun paylaşıyon tabi rahat rahatt.Ben sabah geç uyandm az peynirli yumurta domates salatalık bikaç sarma yedim .
öğlen bi elma bikaç badem bi cevz
akşam 7 buçukta 5 kaşık çorba çocklar yemeynce kalan sarmaları götürdüm yine iki parmak kadarda halka tatlı yedm yarn kesin artıyım yani kına yak berbat bigün-)

Affiyet olsun gercektende abartmissinn
kendine gell ayollll :))
Kiz bende börek yedimm

Dışarda imkanlar yoksa En iyisi evde yürümek , hele kısın daha güzel kuzum .
Geldi mi tamirciler tatlım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…