Ne kötüyüm demi:))Afiyet olsun canımm yaramasınnKız Nisa bir sarma yaptın hepimizin canını çektirdin anam , kalktım bende yaptım dolma sarma karışık:))
Bugün tamir edilecek inşlh servisi bekliyrm ne şanszm yaa 1 buçk milyara aldm toplasan iki ay kullanmadm iki keredir arıza veriyor aynı gün buraya 10 tane getrmiş bi bizmki sorun verdi nasip..Yok buseferr birakmicamm yoksa 150fln olurum kesinn
cnm birsey olmazki 5sarmadan bende sarcamda hic halim yok sarmaya
nezaman tamir edilcek kosubandin
Halada bitmedi devam ediyorum sabahtan durmadm şimdide koltuk silecem yorulmassam halıda silecem bi tane.Akşam mecalim kalırsa tamir edilirse 45 dk yürürm inşlh.Yok kız sarman salamura değilmiş tatlım için rahat olsun şekerim .. Temizliklerde az bucuk spor yerine geçmişdir kuzum epey bi yoruldun ..
Anaa kız ne sportmen kadınlar varmış çevrenizde günde 10 tane ooyy oyu Maşallah :) yürüyüş bandı satış işine mi girsek napsay ayy :)) canım geldiklerinde fırçala yeni aldım daha bir daha arıza yaparsa yenisiyle değiştirirsiniz kardeşim bu ne falan de.. Gerekirse değiştirde yanii olur mu öle daha yepyeni şey ...Ne kötüyüm demi:))Afiyet olsun canımm yaramasınn
Bugün tamir edilecek inşlh servisi bekliyrm ne şanszm yaa 1 buçk milyara aldm toplasan iki ay kullanmadm iki keredir arıza veriyor aynı gün buraya 10 tane getrmiş bi bizmki sorun verdi nasip..
Halada bitmedi devam ediyorum sabahtan durmadm şimdide koltuk silecem yorulmassam halıda silecem bi tane.Akşam mecalim kalırsa tamir edilirse 45 dk yürürm inşlh.
Ben dbakırın bir ilçesinde oturuyorum burda öyle yürüyş yapılacak bir alan yok o yüzden heralde canım o kadar satılıyor:)).Canım zaten ilk arıza verdiğinde yenisiyle değişim yapıldı.bu seferde motoru tık tık ses veriyr güçlü bir motor takckmiş.yine bozlursa bi üst modelini alırz artık.Tşkler canımm iş bitmiyr arkamı dönüyorum aynı.benim küçük civciv çok hareketliAnaa kız ne sportmen kadınlar varmış çevrenizde günde 10 tane ooyy oyu Maşallah :) yürüyüş bandı satış işine mi girsek napsay ayy :)) canım geldiklerinde fırçala yeni aldım daha bir daha arıza yaparsa yenisiyle değiştirirsiniz kardeşim bu ne falan de.. Gerekirse değiştirde yanii olur mu öle daha yepyeni şey ...
Kolay gelsin kuzum epey yoruldun hamarat tatlım :)
Anaaam Maşallah tatlım sana ya
Bak gördün mü veriyorsun ne güzel Maşallah, hemde turşu yedin dün, onun şişliğide vardır hatta.. Hadi yola devam şekerim :))
canım zaten sabahta bişi yememişsin akşam bir kase yoğurt yada salata ye bişi ye yaniBugün yediklerim
sabah 1tane actimel ictim
öglen avcum kadar kol böregi yedim
aksam yok börek yedigim icin
1.bucuk litre su
30dk yürüyüs
canım zaten sabahta bişi yememişsin akşam bir kase yoğurt yada salata ye bişi ye yani
Sen bilirsin ozaman canımmAma cok sisimm patlicam gibi sanki rahatsiz oldumm cokkkk
Sen az yiyorsun paylaşıyon tabi rahat rahatt.Ben sabah geç uyandm az peynirli yumurta domates salatalık bikaç sarma yedim .Kizlarr bugün neler yedinizz paylasmadinizzz :)
Sen az yiyorsun paylaşıyon tabi rahat rahatt.Ben sabah geç uyandm az peynirli yumurta domates salatalık bikaç sarma yedim .
öğlen bi elma bikaç badem bi cevz
akşam 7 buçukta 5 kaşık çorba çocklar yemeynce kalan sarmaları götürdüm yine iki parmak kadarda halka tatlı yedm yarn kesin artıyım yani kına yak berbat bigün-)
sen öğlen yedn akşam yememşsinki cicimAffiyet olsun gercektende abartmissinn
kendine gell ayollll :))
Kiz bende börek yedimm
sen öğlen yedn akşam yememşsinki cicim
yok tartılırm yazarm.moralim şuan çok kötü zaten.bu saat oldu hala uyanığm uykm yok.yarn ne bulsam tıkınırm artıkAma sonucta yedimm :)
Napican tartilcanmi yarinn
istersen tartilma morelin bozulmasin diye
Ahanda yakaladım uyanık birini ahhaaaha :))yok tartılırm yazarm.moralim şuan çok kötü zaten.bu saat oldu hala uyanığm uykm yok.yarn ne bulsam tıkınırm artık
Dışarda imkanlar yoksa En iyisi evde yürümek , hele kısın daha güzel kuzum .Ben dbakırın bir ilçesinde oturuyorum burda öyle yürüyş yapılacak bir alan yok o yüzden heralde canım o kadar satılıyor:)).Canım zaten ilk arıza verdiğinde yenisiyle değişim yapıldı.bu seferde motoru tık tık ses veriyr güçlü bir motor takckmiş.yine bozlursa bi üst modelini alırz artık.Tşkler canımm iş bitmiyr arkamı dönüyorum aynı.benim küçük civciv çok hareketli
Canım ya malesef naip olmadı tutmak, dün gece çok midem arıdı hemde imsağa yakındı sahur için beklemişdim oysa o kadar..
hemde çok bozuk ailevi meseleler insanlar nekadar acımasz vebencil bıktım gerçekten bıktım.Ahanda yakaladım uyanık birini ahhaaaha :))
Niye moralin bozuk tatlım benim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?