97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kilon sabitkende bu cümleleri duymak istiyorum ama ona göre heee baby :))
Canım bizde seni sevmesek hergün yazmayız demi ayy

Ayy tmm arada bi derimm :)))
Abla sizlerin destegi olmasaydii ben gene coktann bozmustumm cook sagolunn
ay beni duyanda sanki 70 kilo fln oldum sanir :)))))))))

Bugünkü menüm
sabah 1tane actimel ictim
öglen 1tabak sulu et yemegi
1kase yogurt
Birkactane salatalik tursusu
aksam 1tane seftalii
1.bucuk litre su
30dk yürüyüs
Bebeğim turşudan uzak dur bence , şu küçük acı biber turşuları var ya onlar bile ödem yapıyor.. Bir süre yeme bence.. Tuzuda mümkün olduğunca az at , ayranlarını tuzsuz yap .. Senin vücudun ödeme müsait benim gibi canım.. Bugün bolca su .. Diğerleri gayet güzel, akşamada ton balıklı bir salata falan yesen süper olur ya da çorba salata gibi ayarlarsın artık, ha salatanın tuzunıda az koy ..

Ayy tmm arada bi derimm :)))
Abla sizlerin destegi olmasaydii ben gene coktann bozmustumm cook sagolunn
ay beni duyanda sanki 70 kilo fln oldum sanir :)))))))))
Canım benim hepimiz birbirimize destek veriyoruz birlikde motive oluyoruz kuzum.. Ayrıca bence sana Nisa çok iyi geldi, iyiki geldi aramıza , birlikde 70 leride göreceksiniz inşallah KANKİ KIZLAR :))

Canım akşam şeftali yazmışsın yeni farkettim, onun yerine dediklerimi ye daha iyi olur.. Meyvelerini az ve sabah erken saatlerde öğlene kadar ye.. Akşam saatine meyve bırakmanı tavsiye etmem kuzum ..

Bugünkü menüm
sabah 1tane actimel ictim
öglen 1tabak sulu et yemegi
1kase yogurt
Birkactane salatalik tursusu
aksam 1tane seftalii
1.bucuk litre su
30dk yürüyüs

Cankızım canım tebrik ederim yavaş yavaş azalıyor kilolar. Her öğün az da olsa ye bişeyler. Ama turşulardan uzak dur güzelim. Turşular hem iştah açar, hemde vücutta su tutup fazla ödem yaparlar. Harikasın böyle devam inşallah

Banada ben bu hafta sabit kalcm gibime geliyor inşallah almam yaaa(.Cankızz beni geçersin sen kesiin canım

Ay dogru diyorsun neyse birdaha yemem tursu
tmm aksamda bi kase corba icerim ozm

Canım benim hepimiz birbirimize destek veriyoruz birlikde motive oluyoruz kuzum.. Ayrıca bence sana Nisa çok iyi geldi, iyiki geldi aramıza , birlikde 70 leride göreceksiniz inşallah KANKİ KIZLAR :))

Ayy ins ablaa yaa bi 70 olsak negüzell olurdu ozm da kilomuzu korumak icin gene birlikte olurdukk
Nisa gercekten iyi geldi bana onuda cok seviyorum sizlerideee

Ayy cook sagol cnm
tmm yemicem birdaha tursu bilmiyordum ödem yaptiginii
ins devam eder eksilmeye

Nerden biliyorsun cnm seni gececegimi
ins aynii veririz aynii zmn istedigimiz kiloya ulasirizz
cnm her pazar tartilalimmi hem böylece hafta sonu cok yememis oluruz tabi sanada uyarsa
İnşallah canım birlikte verecez merak etme sadece sabırlı olmamz lazm.Bende bu topikteki arkadaşlarımı sevdim canımm.Sana iyi geldmse ayrıca mutlu olurumm tatlım.olur canım pazar olsun benm için farketmez

bugnkü menüm
sabah el kadar iki yumurtalı lavaş ekmeği (çocklarak kızarttm bende dayanamadım)1 domates salatalık iki şekersz çay
öğlen bir elma
akşamıda şimdi yedm gecikmeden 1 küçük biber 5 serçe parmağı kadar asmayaprak sarma 4 kaşık yoğurt.çok olmamştr inşallah .içini bulgur ve prinçle yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…