Kilon sabitkende bu cümleleri duymak istiyorum ama ona göre heee baby :))
Canım bizde seni sevmesek hergün yazmayız demi ayy
Bebeğim turşudan uzak dur bence , şu küçük acı biber turşuları var ya onlar bile ödem yapıyor.. Bir süre yeme bence.. Tuzuda mümkün olduğunca az at , ayranlarını tuzsuz yap .. Senin vücudun ödeme müsait benim gibi canım.. Bugün bolca su .. Diğerleri gayet güzel, akşamada ton balıklı bir salata falan yesen süper olur ya da çorba salata gibi ayarlarsın artık, ha salatanın tuzunıda az koy ..Bugünkü menüm
sabah 1tane actimel ictim
öglen 1tabak sulu et yemegi
1kase yogurt
Birkactane salatalik tursusu
aksam 1tane seftalii
1.bucuk litre su
30dk yürüyüs
Canım benim hepimiz birbirimize destek veriyoruz birlikde motive oluyoruz kuzum.. Ayrıca bence sana Nisa çok iyi geldi, iyiki geldi aramıza , birlikde 70 leride göreceksiniz inşallah KANKİ KIZLAR :))Ayy tmm arada bi derimm :)))
Abla sizlerin destegi olmasaydii ben gene coktann bozmustumm cook sagolunn
ay beni duyanda sanki 70 kilo fln oldum sanir :)))))))))
Bugünkü menüm
sabah 1tane actimel ictim
öglen 1tabak sulu et yemegi
1kase yogurt
Birkactane salatalik tursusu
aksam 1tane seftalii
1.bucuk litre su
30dk yürüyüs
Ayy tmm arada bi derimm :)))
Abla sizlerin destegi olmasaydii ben gene coktann bozmustumm cook sagolunn
ay beni duyanda sanki 70 kilo fln oldum sanir :)))))))))
Banada ben bu hafta sabit kalcm gibime geliyor inşallah almam yaaaŞu an Nisayla aynı sayılırsınız o 94,700 sen 94,600 bence Cumaları tartılın , asıl şimdi yarış başladı hadi bakalım haftaya kim çok vermiş olacak Cankız, Nisa??? Ben bu hafta Cankız fazla vercek diyorumNisa sebzeye geçdi ya artıları görür gibime geliyor
Bebeğim turşudan uzak dur bence , şu küçük acı biber turşuları var ya onlar bile ödem yapıyor.. Bir süre yeme bence.. Tuzuda mümkün olduğunca az at , ayranlarını tuzsuz yap .. Senin vücudun ödeme müsait benim gibi canım.. Bugün bolca su .. Diğerleri gayet güzel, akşamada ton balıklı bir salata falan yesen süper olur ya da çorba salata gibi ayarlarsın artık, ha salatanın tuzunıda az koy ..
Canım benim hepimiz birbirimize destek veriyoruz birlikde motive oluyoruz kuzum.. Ayrıca bence sana Nisa çok iyi geldi, iyiki geldi aramıza , birlikde 70 leride göreceksiniz inşallah KANKİ KIZLAR :))
Canım akşam şeftali yazmışsın yeni farkettim, onun yerine dediklerimi ye daha iyi olur.. Meyvelerini az ve sabah erken saatlerde öğlene kadar ye.. Akşam saatine meyve bırakmanı tavsiye etmem kuzum ..
Cankızım canım tebrik ederim yavaş yavaş azalıyor kilolar. Her öğün az da olsa ye bişeyler. Ama turşulardan uzak dur güzelim. Turşular hem iştah açar, hemde vücutta su tutup fazla ödem yaparlar. Harikasın böyle devam inşallah
Banada ben bu hafta sabit kalcm gibime geliyor inşallah almam yaaa(.Cankızz beni geçersin sen kesiin canım
İnşallah canım birlikte verecez merak etme sadece sabırlı olmamz lazm.Bende bu topikteki arkadaşlarımı sevdim canımm.Sana iyi geldmse ayrıca mutlu olurumm tatlım.olur canım pazar olsun benm için farketmezNerden biliyorsun cnm seni gececegimi
ins aynii veririz aynii zmn istedigimiz kiloya ulasirizz
cnm her pazar tartilalimmi hem böylece hafta sonu cok yememis oluruz tabi sanada uyarsa
1 danamı yedin?Kızımın mezunu töreni 1 dana yedim salatasi yla emeğiyle öğle aksam ikisi bir
1 danamı yedin?
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun can
Afiyet olsun canım[/QUOTE
ım[/QUOTE
Teşekkürler canim
Canım erken yediğinde meyvedeki şekeri gün içinde yakıyorsun, akşam olursa depolanma ihtimali yüksek o yüzden az ve gündüz yemek lazım meyveyi..Tmm abla olur da niyeki nolurda aksam yersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?