İnşallah canım birlikte verecez merak etme sadece sabırlı olmamz lazm.Bende bu topikteki arkadaşlarımı sevdim canımm.Sana iyi geldmse ayrıca mutlu olurumm tatlım.olur canım pazar olsun benm için farketmez
Canım erken yediğinde meyvedeki şekeri gün içinde yakıyorsun, akşam olursa depolanma ihtimali yüksek o yüzden az ve gündüz yemek lazım meyveyi..
5 tane sarma ile geçiştirdiysen bravo tatlım sana :)bugnkü menüm
sabah el kadar iki yumurtalı lavaş ekmeği (çocklarak kızarttm bende dayanamadım)1 domates salatalık iki şekersz çay
öğlen bir elma
akşamıda şimdi yedm gecikmeden 1 küçük biber 5 serçe parmağı kadar asmayaprak sarma 4 kaşık yoğurt.çok olmamştr inşallah .içini bulgur ve prinçle yaptm
off hiç sorma çocuklara sofra serince tutamadım kendimi bi 5 tane daha gitti5 tane sarma ile geçiştirdiysen bravo tatlım sana :)
Kız daha yeme artık yarın bulgurlar şişer artı çıkarsın, e suç sende kuzum sarma yaparsan durduramazsın kendini ayy olsada yesek dermişim :))off hiç sorma çocuklara sofra serince tutamadım kendimi bi 5 tane daha gitti
Bulguru kalori daha az olur dye koymştum halbukiiii hatamı etmişimmKız daha yeme artık yarın bulgurlar şişer artı çıkarsın, e suç sende kuzum sarma yaparsan durduramazsın kendini ayy olsada yesek dermişim :))
Bende yarın oruç tutucam inş akşama dolma sarma yapayım bari :)) iyi fikir değil amma :)
Canım fazla yememişsin sarmalar salamura mıydı ? Oda malesef çok şişlik yapar, bulgur fazla sayılmaz ya, ya neyse olacak deyince olmayacağı varsada olur.. Olmaz bişey diyelim kuzum :)Bulguru kalori daha az olur dye koymştum halbukiiii hatamı etmişimm.Ben regl oldm tutamıyacam Allah kabul etsin canım.Bide bu dönemde şişiyrm ben 2 kg yakın artı çıkıyorum ya
Kız barfiks nasıl çekilir onu izliyordum , spor malzemelerimi gördün mü bizim topikde ayy :))huuu nerdesinizzz
Yok anam bugün sabah namazını kılıp yatarım , yarın oruç tutcam kısmetse, artık çalışmazsada napıyım bugün öle olsun şekerim :))Uyuyun kız leptin hormonlarının çalışsın :)
Yürüdüm canım sauna eşofman iyki 1 saat yeni duş aldım uzanim ayyy yeter vallaMuruvetciğim de geldi, yürüdün mü ayy 1,5 saat kıı :)
Ohh ohh ödemlerde gitmişdir Maşallah sana ne iyi olmuş tatlım , yatcan mı ayy gerçi sizde 12:30 bizde daha 11:30 kız :)Yürüdüm canım sauna eşofman iyki 1 saat yeni duş aldım uzanim ayyy yeter valla
Aynen şekerim valla bugün çok yoruldum kızın mezunıyet inde oyunlar Halay lar uykum yok yinedeOhh ohh ödemlerde gitmişdir Maşallah sana ne iyi olmuş tatlım , yatcan mı ayy gerçi sizde 12:30 bizde daha 11:30 kız :)
Sende mi halay çekdin ayy :))Aynen şekerim valla bugün çok yoruldum kızın mezunıyet inde oyunlar Halay lar uykum yok yinede
Allah kabul etsin bende tutacam hayırlı kandiller niye uyumican ayolYok anam bugün sabah namazını kılıp yatarım , yarın oruç tutcam kısmetse, artık çalışmazsada napıyım bugün öle olsun şekerim :))
Evet döktürdüm vallaSende mi halay çekdin ayy :))
Şimdi yatmam lazım sahur için , ee uykum yok ayol, bende imsağamkadar beklerim napıyım :)Allah kabul etsin bende tutacam hayırlı kandiller niye uyumican ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?