97 kiloyla tekrar basliyorumm

5 tane sarma ile geçiştirdiysen bravo tatlım sana :)

off hiç sorma çocuklara sofra serince tutamadım kendimi bi 5 tane daha gitti
Kız daha yeme artık yarın bulgurlar şişer artı çıkarsın, e suç sende kuzum sarma yaparsan durduramazsın kendini ayy olsada yesek dermişim :))
Bende yarın oruç tutucam inş akşama dolma sarma yapayım bari :)) iyi fikir değil amma :)

Bulguru kalori daha az olur dye koymştum halbukiiii hatamı etmişimm.Ben regl oldm tutamıyacam Allah kabul etsin canım.Bide bu dönemde şişiyrm ben 2 kg yakın artı çıkıyorum ya

Bulguru kalori daha az olur dye koymştum halbukiiii hatamı etmişimm.Ben regl oldm tutamıyacam Allah kabul etsin canım.Bide bu dönemde şişiyrm ben 2 kg yakın artı çıkıyorum ya
Canım fazla yememişsin sarmalar salamura mıydı ? Oda malesef çok şişlik yapar, bulgur fazla sayılmaz ya, ya neyse olacak deyince olmayacağı varsada olur.. Olmaz bişey diyelim kuzum :)
Regl şişliğinde varsa arada kaynar gider işde nefsin köreldi kuzum :))
Haa bulgur evet önce şişlik yapıyor ama şişlik gidince güzel kilo vermiş oluyor insan sonrasına dikkat ederse, ben hep denedim öyle oldu, kısır manyağı biri olarakdan :)) ama hızlı kilo vermek istediğimiz dönemlerde yemesek daha iyi :))

Allah kabul etsin bende tutacam hayırlı kandiller niye uyumican ayol
Şimdi yatmam lazım sahur için , ee uykum yok ayol, bende imsağamkadar beklerim napıyım :)
Çalışmam lazım zaten de eşim işgal etti çalışma odasını, ben yazıcıdan habire bişeyler basınca gürültü oluyor diye attı beni odadan kız :)) bende aaa canıma minnet dedim keyf yapıyom şimdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…