Haa evet direnç lastikleri oluyor yürüyüş bantlarında.. Kuzum o lastikle yürüyüş sonrası kollarınla geriye doğru çek belli sayıda hergün gögüs kol sırt kaslarını güzel çalıştırıyor.. Bende sonradan anladım kıymetini o lastiğin, yürüyüş bandını kullanmıyoruz diye birine vermişdik lastik gitti diye üzülmüşdüm , lastikle yapılan hareketleri görünce sonradan :))şu kadının tutup çektiği:))
yok banda yapışık olan başka bişi göbeğime bacaklarıma istediğim yere bırakıp çalştryrm titretiyor.ama o aldğndan ayrıca var bendeHaa evet direnç lastikleri oluyor yürüyüş bantlarında.. Kuzum o lastikle yürüyüş sonrası kollarınla geriye doğru çek belli sayıda hergün gögüs kol sırt kaslarını güzel çalıştırıyor.. Bende sonradan anladım kıymetini o lastiğin, yürüyüş bandını kullanmıyoruz diye birine vermişdik lastik gitti diye üzülmüşdüm , lastikle yapılan hareketleri görünce sonradan :))
Benimkinde hem lastik hem titreşim kemeri vardı.. İyi işde lastikle çalışırsın kuzum :)yok banda yapışık olan başka bişi göbeğime bacaklarıma istediğim yere bırakıp çalştryrm titretiyor.ama o aldğndan ayrıca var bende
Hayırlı Kandiller kızlar
Beraat kandiliniz mübarek olsun canlarım bu gece affedilenlerden olalım inşallah hayırlı kaderlerin yazıldığı kişilerden olalım, zapzayıf sağlıklı sıhhahtli hayırlı ömür nasip edilenlerden olalım cümleten inşallah şekerlerim
Amiiin Allah raZı olsun canlar..Rabbim herkesin gönlündeki duayı kabul etsinn inşallaah cümleten Hayırlı Kandiller..Rabbim yüregini lütfundaki güzelliklerle doldururken, gözlerini günahlardan sakinsin.. Ömrüne hizmeti yayarken,ruhunu aclikla sinamasin.. Efendimiz mahserde amel defterini aldiginda sana bakarak tebessüm etsin ve hosgeldin desin.. Ve dilerim rabbimden seni kendi yolundan ayirarak ayrilik acisi tattirmasin..RABBIM SENI ÖYLE SEVSINKI KULUM SENDEN RAZIYIM DESIN.kandilimiz mübarek olsun ..
Amin canım hayırlı kandiller şekerlerim :))Amiiin Allah raZı olsun canlar..Rabbim herkesin gönlündeki duayı kabul etsinn inşallaah cümleten Hayırlı Kandiller..
Ayy ne güzel bir duaymış öyle gözlerim doldu okurken , AMİNNNRabbim yüregini lütfundaki güzelliklerle doldururken, gözlerini günahlardan sakinsin.. Ömrüne hizmeti yayarken,ruhunu aclikla sinamasin.. Efendimiz mahserde amel defterini aldiginda sana bakarak tebessüm etsin ve hosgeldin desin.. Ve dilerim rabbimden seni kendi yolundan ayirarak ayrilik acisi tattirmasin..RABBIM SENI ÖYLE SEVSINKI KULUM SENDEN RAZIYIM DESIN.kandilimiz mübarek olsun ..
Sağol fıstık seninde Mübarek olsun tatlım :))Hayirlii kandillerrr beraat kandiliniz mübarek olsun kizlarr
Ayy kızz hadi yazz güzel haber var anlaşılan , yaz yaz yazz ltfenn :)))Ayy yarin yazicazz demi kilolarimizi
ben birazz catladimda :))))
Ayy kızz hadi yazz güzel haber var anlaşılan , yaz yaz yazz ltfenn :)))
Maşallah canım gzel gidiyosun sakın bırakma.ben sarmalardan sonra yarn artı çıkarm büyük ihtimalle.bugn servs gelseydide bandıma kavuşsaydm yaAyy senimiii kiricamm okadar israr ettinnyaziyimm bariii :)))))
94.300 olmusummmm :))
Maşallah canım gzel gidiyosun sakın bırakma.ben sarmalardan sonra yarn artı çıkarm büyük ihtimalle.bugn servs gelseydide bandıma kavuşsaydm ya
Anaaam Maşallah tatlım sana yaAyy senimiii kiricamm okadar israr ettinnyaziyimm bariii :)))))
94.300 olmusummmm :))
Yok kız sarman salamura değilmiş tatlım için rahat olsun şekerim .. Temizliklerde az bucuk spor yerine geçmişdir kuzum epey bi yoruldun ..Maşallah canım gzel gidiyosun sakın bırakma.ben sarmalardan sonra yarn artı çıkarm büyük ihtimalle.bugn servs gelseydide bandıma kavuşsaydm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?