Bak birike birike gidiyor kilolar kuzum benim Maşallah sana tatlım :))Evettt ablacigimm yaa veriyorum yavas yavas :)))
geldi yaptılar yarn başlarm yürümeye artık ölmezsemDışarda imkanlar yoksa En iyisi evde yürümek , hele kısın daha güzel kuzum .
Geldi mi tamirciler tatlım ??
Canım benim istersen özelden de yazabilirsin ablan olarak yardımcı olmaya çalışırım kuzum benim bozma moralini özelden bir yaz sen bana ??hemde çok bozuk ailevi meseleler insanlar nekadar acımasz vebencil bıktım gerçekten bıktım.
Kız her tartışan ölseydi ortada insan kalmazdı bebeğim sakin ol canım benim çözcez dur hele biii ...geldi yaptılar yarn başlarm yürümeye artık ölmezsem
sorun kocam değil o uyuyor zavallıKız her tartışan ölseydi ortada insan kalmazdı bebeğim sakin ol canım benim çözcez dur hele biii ...
E iyi o zaman tatlım kime kızdın anlatmak istersen yaz bii..sorun kocam değil o uyuyor zavallı
Genede gayet güzel hasta olmana rağmen +300 bence fazla bir şişlik değil tatlım.. Dikkatli gidersen hastalığın bitince epey vermiş olursun.. Düzeldi mi moralin tatlım ??Günaydın bildirim zamanı..95.0 + 300 gr almşm.biliyrdm zaten artı çıkacağmı çok şaşırmadm:)
Cankızz nerdesin tatlım, kaçsın kız bugün yaz hele bii :)) inşallah 94,00 olmuşsundur kuzum :))
Kız inan ağzım aaaaaa diye açık kaldı yawwGeldimmmmmmm
93.800 ciktim ablaaaaaaaa :)))))))
Günaydın bildirim zamanı..95.0 + 300 gr almşm.biliyrdm zaten artı çıkacağmı çok şaşırmadm:)
Kız inan ağzım aaaaaa diye açık kaldı yaww
Maşallah bebeğim yaaa sana,
kız Ramazan' a girerken 90' u görceksin sen bu gidişle tatlımsın yaaa , çok mutlu oldum bebeğim
Bende sarmalardan dün serbest takılmamdan +1,600 çıkdım hehehe :)) bugün terara dikkat ederek yola devam :))moral bozukluğu yok kesinlikle :))
Edersin Maşallah çok iyi gidiyorsun :) ama kaçamak yapmadan sağlıklı menüler ye güçden düşme tatlım .. Yoğurt salata da ekle menülerine salatana tuzu çok çok az koy ama :)Benimde aynen agzim acik kaldiii :)))
Ins böylee devam ederimmm
hemde çok bozuk ailevi meseleler insanlar nekadar acımasz vebencil bıktım gerçekten bıktım.
Evet tatlım dikkat etmem lazım :) bugün çorba salata mı yapsam ne :)Bugün cok dikkat et ki yarin gene vermis olursunn
Edersin Maşallah çok iyi gidiyorsun :) ama kaçamak yapmadan sağlıklı menüler ye güçden düşme tatlım .. Yoğurt salata da ekle menülerine salatana tuzu çok çok az koy ama :)
Evet tatlım dikkat etmem lazım :) bugün çorba salata mı yapsam ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?