97 kiloyla tekrar basliyorumm

Evet olur ablaa :))
Ayy seni mi kırcam bebeğim :) salata çorba günü yapayım, tavuk çorbası yapıyım barii :) hem diyet içine iki kaçık yulaf kepeği koycam un koymuycam :) öyle yapıyım, ohh kız ne yapcam diye düşünmekden kurtardın beni Cankızz

Tatlım baş ağrısı, az yediğin için oluyor, birkaç güne geçer kalmaz.. Pro gününde ilk 3 gün benimde ağrımışdı sonra geçdi, Nisa sana sormayı unuttum pro gününde başağrın oldu mu seninde tatlım ???

Yaniii benimi kiricann :)))
Corba ic bugünlük

Genede gayet güzel hasta olmana rağmen +300 bence fazla bir şişlik değil tatlım.. Dikkatli gidersen hastalığın bitince epey vermiş olursun.. Düzeldi mi moralin tatlım ??
moralim aynı durumlar düzelene kadar iç dünyam karanlık malesef Allaha havale artık gücüm tükendi.Evet bigün özellikle çok kötü bi ağrı grmişti.başıma ağr kesici içmiştim canm.

Geldimmmmmmm
93.800 ciktim ablaaaaaaaa :)))))))
yaa canım benimm çok sevindim senin adına ben vermiş kadar sevndim.sen hep eksi görürsün inşlh çünkü artı.çıkınca üzülüyosn sen tatlım.ben takmıyorum bazen artı çıkıcam bazende birden verecem biliyrm bozmadğmz sürece gidecek kilolarr.Canım beni dinlersen. sen çok az yiyosun aslı ablam haklı yoğurt ve salata özellklede yoğurt eklemelisin memüne yağ yakımı için.Bu arada dün yoğurt kürüne başladm ramazana kadar devam edicem

Kuzum benim sen kendi ailenin huzuruna bak, boşver dışardakileri takma bile yaa.. Yazık valla canına, değmez...
Yoğurt kürü bende bir gün işe yarıyor sonra işe yararlılığını kaybediyor , sende izleyim bakiim canım :)
Artı çıkınca takmamak lazım çok doğru demişsin tatlım bazen artı bazen eksi öyle öyle gidecek işde kilolar...
Kız bugün yürüyüşünü yaparsın artık, hem spor yapmak insanı mutlu ediyor, hadi spora bebeğim :))

Sagoll cnm sizlerde verince ben cok seviniyorum sonucta hepimiz istiyoruz kilo vermek
az degilki cnm yediklerim fazla yedigim zmn kilo aliyorumm
evet kilo veremeyince cok üzülüyorum morelim cok bozuluyorr :)

Bende özel günümdeyim böyle olunca hem şişiyrm hemde iştahm açılıyor
sabah normalde yemem bir dilim t.buğdy ekmeği azcık peynirli yumurta 4 çatalda yumurtalı ebegümeci domates salatalık çay
bir halka tatlı (bu dönem tatlı isteği oluyor acayip)
öğln yine bir dilim ekmek az pekmzli yoğurt
akşamada etli kurufaslye bi kase bide 3 kaşık pilav yerm heralde

Bugün yediklerimm
sabah 1tane actimel ictim
öglen 2tane börek
1tane domates
6tane zeytin
2dilim peynir
2yumurta
1kase corba
aksam 1tane actimel icerim
3litre su
30dk yürüyüs
bugün cokk yedim abarttimm biraz
Akşamda yemediğine göre hiç fazla değil tatlım.. Kız senresmen Intermittent Fasting yapıyorsun bebeğim , tek öğünle hemde ve bu yöntem gerçekden işe yarayan bir yöntem .. Ben iki öğün yapıyorum teke düşüremiyorum hala :))
Actimel bağırsaklarını çalıştırıyor mu bari tatlım, işe yarıyorsa bende alıyım bari :))

Sen epey tatlı krizine girmişsin şekerim :))
Ama normal afiyet olsun
Akşam pilavı yemesen ve ekmek de yeme artık akşam daha güzel olur, bolca salata yap fasulyenin yanına
Bugün ekmek tatlı karbonhidrat miktarın epey dolmuş, fasulyede de yüksek bence pilavı yeme canım :))

Bilmiyorum abla öbür türlüde coook denedim ama ozm hic kilo veremiyorum böyle daha iyi oluyorr en azindan canim ne isterse yiyebiliyorum
mesela cok sevdigim bi yemek yapiyim aksama onu gec oldu diye yemiyorum ama ertesi günü rahatlikla yiyebiliyorum gec olmadigi icin ben böyle devam etmeye caliscam
actimell bazen ise yariyor ama sanirim benim vucudum alistigi icin artik ise yaramiyor ama ben genede iciyorum hem tadini cok seviyorum hemde bagirsaklarimi yumusatir diye düsünüyorum :)

Evet farkındayım bikaçgündr dikkat etmiyrm pek ama bugün tam fiyasko oldu bi dur diyemedm kendime.bebeğimi yatrym bir saatlik sporumu yapiym en iyisi

Bence güzel bir yöntem bende bir ara denemişdim güzel sonuçlar almışdım tek ögünle, devam et canım :)
Bende bi alıp deniyim bakalım şu actimeli :)) hem bağırsaklarımız için faydalı birşey sonucda kefir de almayı düşünüyorum :)

Evet farkındayım bikaçgündr dikkat etmiyrm pek ama bugün tam fiyasko oldu bi dur diyemedm kendime.bebeğimi yatrym bir saatlik sporumu yapiym en iyisi
Arada olur kaçırdığımız kızum, yarına toparlarsın. Son günlerde hem ağır temizlik yaptın özel durum falan derken genede iyi :) yap bakalım sporunu da iyi gelir hem :)

Bencede güzel bir yöntemm :)
Al abla sende ic ben meyveli aliyorum sadeside var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…