97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kizlar ben artik hergün yürümicem
hergün yürüdügümüzde vucutumuz o tempoya alisiyor ve yag yakamiyormusuz ara sira yapmayip vucudumuzu sasirtcakmisiz tabii nekadar dogru bilmiyorum ama bana mantikli geliyor
Canım kesinlikle yürüyüşü bırakmanı tavsiye etmem..
Zaten tek öğün yediğin için metobolizmanı hızlandırman lazım ve ancak yürüyüşle bunu başarırsın.
Ve zayıflarken sarkma yaşamamak için kesinlikle spor şart.
Senin dediğin ancak duraklama dönemlerinde hatta aksine spor hareketi değiştirilerek ya da tempo arttırılarak ya da süre arttırılarak yapılır, şaşırtma yani :)

Yok öle spordan kaytarmak canısı :))

ben bugün fırsat bulamadım yine yaaa yarn muhakkak yapıcam inşlh Allah kaza bela vermesse.Bende onla ilgili çok yazı okudum ama sen yanlş anlamşsn cankız o bizm için geçerli değil.bizim kilolar çok hergn aralıksz yürümemz lazm.Ben ilk ay yarm saat aynı tempoda yürüdüm.Bu ay 45 dkya çıkardm ve 4 le 8 arasnda tempomu değiştiryrm hep iki dk koşup normale geçiyrm mesela böyle şaşırtyrm

Canım koşup , normalle devam etmen HIIT çalışması olarak adlandırılıyor ve vücut o zaman daha fazla yağ yalıyor. Çok doğru yapıyorsun .. Spor yaparken aniden kalp atışımız hızlandığında vücut o zaman depodaki yağları kullanmaya geçiyor, normal tempoda ise kandaki o günkü şekeri besinleri yakıyor..
Doğru bir yöntem yaptığın canım hiç değilse bir 5 dakika bu yöntemi yapmak faydalı olur, zamanla arttırılabilir...

Menüm
Sabah yok
Öğlen
1 tane Medine hurması
1 tane tuzlu light küçük kraker
Yarım salatalık

Akşam
İki kase yoğurtlu tavuk çorbası, tavuk eti boldu ve iki kaşık yulaf kepeği eklemişdim

Bugün hafif geçirdim :)
Bakalım yarın ne olacak :)

Tmm abla birakmam birisi söylemisti birkeresinde

Dogru söylüyorsun öyle yapiyim bende

Evet canım bant aldğmda çok araştrma yaptım nssıl kullanırsam daha vermli olur diye en sın bu hıtt uygulaması bana matıklı geldi.arada iki dk yürümem acaip kalp atışımı hızlandryr.bu yöntemle vucud gün içindede yağ yakabiliyrmş vucud şoka giriyormş çünkü:))

facebookta sibeldiyebiri dye bi sayfa var o bana çok.ilham oldu.yeme tarzı ve sadece yürüyşle 44 kilo vermiş onuda arada takio edyrm yazdıkları hoş tatmin edici b

Evet kesinlikle öyle ve etkiside gün boyu sürüyor yağ yakımının canım :) madem yapıyorsunuz neden fazla yağ yakmayasınız demi sonucda bir beş dakika öyle hızlanılabilir... Benim yaptığım sporlarda da TABATA özellik var oda gece boyu kas titreşimlerimi hissediyorum yani spor sonrasıda yağ yakımı devam ediyor ( Tabata- Hııt hemen hemen çalışma sistemi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…