Menün çok güzel tatlım ama snitzel patatesde galeta unu var sanırım. Hem bulgur pilavı hem patates karbonhidrat biraz fazla gibi ama dengeli abrtmadan yersen olur..tek menü sonucda ama genede karbhdrat miktarını aşmamaya çalış tatlım :)
Tavuk soteyi bol bol ye bence az tutmana gerek yok tatlım onu :)
Ben bugün sadece tavuksuyu çorbası salata yiycem :)
Dünkü artılarımdan sadece +100 kalmış ama regl olmuşum gece zaten birden şişdim ama daha 4,5 gün vardı biraz erken geldi :)) neyse Ramazan öncesinde olması iyi oldu..
Kuzum sabahdan beri çay dışında birşey yemedim içmedim daha, bi iştahsızlık var.. Az sonra dışarı çıkıcam, bir tane haşlanmış yumurta yerim heralde dışarda halsiz kalmayım :)Doycanmiii ablaa cok az degilmii
Gayet güzel canım :))3kasik tavuk sote
3kasik pilav
3schnitzel
4kasikta patates salatasi yedim
Kuzum sabahdan beri çay dışında birşey yemedim içmedim daha, bi iştahsızlık var.. Az sonra dışarı çıkıcam, bir tane haşlanmış yumurta yerim heralde dışarda halsiz kalmayım :)
Eşim de diyor ki; iştah kesmek için birşey mi yaptın söyle bakiim dünde yemedin fazla bişey, neler yapar bilinmez diyor .. Ayy güldürdü beni yaa :)
İştahsızlık yöntemi olsa ipincecik olur millet yok öyle birşey diyorum, tüm gün forumda okumuşsundur sen bişeyler diyor :)) hey Allahım ya :))
Yok kız iştahsızlık falan kalmadı, az önce marketten geldim.. Çikolata reyonlarını transit geçdim.. Kasada beklerken Kinder Bueno gördüm en sevdiğim schokalade :)) elimi iki kez uzatıp çekdim, sonra aldım bir tane, kriz falan gelirse bulunsun dedim, tabii yalan :))Ayy masallahh diyimde nazar degmesin:)
Yok kız iştahsızlık falan kalmadı, az önce marketten geldim.. Çikolata reyonlarını transit geçdim.. Kasada beklerken Kinder Bueno gördüm en sevdiğim schokalade :)) elimi iki kez uzatıp çekdim, sonra aldım bir tane, kriz falan gelirse bulunsun dedim, tabii yalan :))
Gelince ilk işim bueno' dan bir bar yemek oldu :)) barmak kalınlığında fazla büyük değildi ama sonuçda kaçamak oldu yanii
4,5 çilek
4,5 blauberry türkçede adını bilmiyorum bunun
1 kayısı
Schnitzel tavuk schnitzel mi kuzum ?? Olsun erken yemişsinAbla fazla olmamiskii
ben az önce iki schnitzel daha yedim
simdidee patlicam gibi nefes alamiyorum cook yedim ya bugünn
Tatlılardan yemişsin ama oldukça ölçülü yemişsin genede abartmamışsın tatlım .. O yüzden sürekli yapmadığın sürece zararı olmaz.. Sporunda güzel.. Geçmiş olsun tatlım, nasıl oldun ??Sabah 2 tulmba tatlı yedm çok erken.sonra kahvalt pek canm istemedi az atştrdm öğln halmdaydm 1 buçk dilim sütlü tatlı ve iki küçük kurupasta yedm akşmda 1 kase fasülye küçük bi tabak menemen ekmeksz yedm.30 dk yüryş 3 km yakın artı 15 dk egzersz yaptm bol su.Ama bugün boyunca çok halsz ve ayağı kalktkça gözlerm kararıyrdu tansynummu düşmş bilmiyrm halada öyleym
Gayet güzel tatlım :) yarın eksiye hazır ol :)Bugun=752 calorı
5500=adim
İgsallah cnmGayet güzel tatlım :) yarın eksiye hazır ol :)
Bi tuhaflk var gözlerm kararyr kan şekerm düşmş gibiTatlılardan yemişsin ama oldukça ölçülü yemişsin genede abartmamışsın tatlım .. O yüzden sürekli yapmadığın sürece zararı olmaz.. Sporunda güzel.. Geçmiş olsun tatlım, nasıl oldun ??
Ayran iç kuzun hafif tuz koy iyi gelir tansiyon düşmesine.. Epey yoruldun son zamanlarda, az da yiyince vücut ye diye sinyal gönderiyor sanırım ama yoğurt ayranla atlatırsın inşallah canım .. Olmadı normal ye gitsin bugün sağlığın daha önemli canım ..Bi tuhaflk var gözlerm kararyr kan şekerm düşmş gibi
Çok tşkler ablam ilgin için...Yoğurt kürümü yedm başka bişey yemedim kalsın boşver ayran falnAyran iç kuzun hafif tuz koy iyi gelir tansiyon düşmesine.. Epey yoruldun son zamanlarda, az da yiyince vücut ye diye sinyal gönderiyor sanırım ama yoğurt ayranla atlatırsın inşallah canım .. Olmadı normal ye gitsin bugün sağlığın daha önemli canım ..
Yoğurt yediysen kendine gelirsin inşallah kuzum benim :)Çok tşkler ablam ilgin için...Yoğurt kürümü yedm başka bişey yemedim kalsın boşver ayran faln
İnşlh canııım...Benim uykum var Allah rahaklık versin. canlarrrYoğurt yediysen kendine gelirsin inşallah kuzum benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?