97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ben bugün sadece tavuksuyu çorbası salata yiycem :)
Dünkü artılarımdan sadece +100 kalmış ama regl olmuşum gece zaten birden şişdim ama daha 4,5 gün vardı biraz erken geldi :)) neyse Ramazan öncesinde olması iyi oldu..

3kasik tavuk sote
3kasik pilav
3schnitzel
4kasikta patates salatasi yedim

Doycanmiii ablaa cok az degilmii
Kuzum sabahdan beri çay dışında birşey yemedim içmedim daha, bi iştahsızlık var.. Az sonra dışarı çıkıcam, bir tane haşlanmış yumurta yerim heralde dışarda halsiz kalmayım :)
Eşim de diyor ki; iştah kesmek için birşey mi yaptın söyle bakiim dünde yemedin fazla bişey, neler yapar bilinmez diyor .. Ayy güldürdü beni yaa :)
İştahsızlık yöntemi olsa ipincecik olur millet yok öyle birşey diyorum, tüm gün forumda okumuşsundur sen bişeyler diyor :)) hey Allahım ya :))

Ayy masallahh diyimde nazar degmesin:)

Ayy masallahh diyimde nazar degmesin:)
Yok kız iştahsızlık falan kalmadı, az önce marketten geldim.. Çikolata reyonlarını transit geçdim.. Kasada beklerken Kinder Bueno gördüm en sevdiğim schokalade :)) elimi iki kez uzatıp çekdim, sonra aldım bir tane, kriz falan gelirse bulunsun dedim, tabii yalan :))
Gelince ilk işim bueno' dan bir bar yemek oldu :)) barmak kalınlığında fazla büyük değildi ama sonuçda kaçamak oldu yanii
4,5 çilek
4,5 blauberry türkçede adını bilmiyorum bunun
1 kayısı

Abla fazla olmamiskii
ben az önce iki schnitzel daha yedim
simdidee patlicam gibi nefes alamiyorum cook yedim ya bugünn

Sabah 2 tulmba tatlı yedm çok erken.sonra kahvalt pek canm istemedi az atştrdm öğln halmdaydm 1 buçk dilim sütlü tatlı ve iki küçük kurupasta yedm akşmda 1 kase fasülye küçük bi tabak menemen ekmeksz yedm.30 dk yüryş 3 km yakın artı 15 dk egzersz yaptm bol su.Ama bugün boyunca çok halsz ve ayağı kalktkça gözlerm kararıyrdu tansynummu düşmş bilmiyrm halada öyleym

Tatlılardan yemişsin ama oldukça ölçülü yemişsin genede abartmamışsın tatlım .. O yüzden sürekli yapmadığın sürece zararı olmaz.. Sporunda güzel.. Geçmiş olsun tatlım, nasıl oldun ??

Bi tuhaflk var gözlerm kararyr kan şekerm düşmş gibi
Ayran iç kuzun hafif tuz koy iyi gelir tansiyon düşmesine.. Epey yoruldun son zamanlarda, az da yiyince vücut ye diye sinyal gönderiyor sanırım ama yoğurt ayranla atlatırsın inşallah canım .. Olmadı normal ye gitsin bugün sağlığın daha önemli canım ..

Çok tşkler ablam ilgin için...Yoğurt kürümü yedm başka bişey yemedim kalsın boşver ayran faln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…