Hayırlı geceler kuzum hadi uyuda dinlen sabaha dinamik kalkarsın inşallah canım ..İnşlh canııım...Benim uykum var Allah rahaklık versin. canlarrr
Cankızzz nerdesin ayy napıyosun ??
Amin canim ne oldu hayırdırAba dün öyle birsey geldiki basimiza
10yill yaslandimmm
kurban oldugum allahim cocuklarimizii herzaman korusun ins
Ablamm çok merak ettim hayırdır kuzum ne oldu?? Alllah sağlık sıhhat versin korkuttun beni çok ne oldu tatlım ??Aba dün öyle birsey geldiki basimiza
10yill yaslandimmm
kurban oldugum allahim cocuklarimizii herzaman korusun ins
Bugün biraz daha iyiyim.Sabah erken yarm limonu ılk suda içiyrm belki o düşürmüştür tansiyonumu.bu sabah bikaç damla damlattm.pro dyetnden sonra duran kilom inmeye başlamş çok şükür.sen neler yapıyosun canımKızlar nerdesin ayoll Cankızz, Nisa, Muruvvet ???
Muruvvet kilonda değişme oldu mu şakerim ???
Cankızz hala merak ediyorum hayatım yaa ??
Nisa nasıl oldun tatlım ???
Sevindim kuzum iyi olmana , bende iyiyim canım çok şükür.. Cankızı merak ettim çok ya? Yazmadı da hala ??Bugün biraz daha iyiyim.Sabah erken yarm limonu ılk suda içiyrm belki o düşürmüştür tansiyonumu.bu sabah bikaç damla damlattm.pro dyetnden sonra duran kilom inmeye başlamş çok şükür.sen neler yapıyosun canım
Amin canım .. Evet ya insan ne olduğunu yazardı bi demicankıızzz insan ne olduğunuda yazar bari bizi korkutup merakta bırakıp bide yazmıyon kız bu olacak işmi.Allah evlatlarla imtihan etmesin kimseyii
Değişim yok cnm demiştim ben zor veriyorum hala bişi yemedim acı kahve Yeşilçay tamamKızlar nerdesin ayoll Cankızz, Nisa, Muruvvet ???
Muruvvet kilonda değişme oldu mu şakerim ???
Cankızz hala merak ediyorum hayatım yaa ??
Nisa nasıl oldun tatlım ???
Sabırla devam canım elbet gidecek ..Değişim yok cnm demiştim ben zor veriyorum hala bişi yemedim acı kahve Yeşilçay tamam
Ablamm çok merak ettim hayırdır kuzum ne oldu?? Alllah sağlık sıhhat versin korkuttun beni çok ne oldu tatlım ??
Çok şükür iyi barii tatlım, biraz sadaka falan verin canım, musibetleri def eder Sadaka hürmetine Allah , geçmiş olsun canım ..Allaha sükür olmadi birsey burda yazmak istemiyorum
Şişlikdir bozma moralini.. Devam et, stresdende ödem olur hem .. Yarına toparlarsın inş canım moral bozmak yok..Vee kilo almisimm
E çok şükür canım geçmiş olsun.Allaha sükür olmadi birsey burda yazmak istemiyorum
Yediğin fazla bişi yok neyle kilo alacaksın şiştir o merak etme.tartılmasaydn keşkeŞişlikdir bozma moralini.. Devam et, stresdende ödem olur hem .. Yarına toparlarsın inş canım moral bozmak yok..
İgsallah cnmSabırla devam canım elbet gidecek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?