Cankızzz kız kek yemekle mi meşgulsün yoksa ?? Sen istemiyor musun ayol ???
O kadardan birşey olmaz kuzum :)) için rahat olsun. Ama bir daha yeltenme , sonra devamı gelebilir :)
Bir de hergün küçük kaçamaklar yapmak düzenli giden sistemi bozuyor kilo duruyor.. Bugünden birşey olmaz canım ..
Waaawww işde bu bee :))Yokk ablaa vallaa yemedimm mutfagi toparladimm
istememiiii ins bende öyle olurum demiyorum olucammm diyorumm :))(
AmiiiiiinnnWaaawww işde bu bee :))
Böyle olucam tam beklediğim cevap :))
Dualarımız kabul olsun Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla böyle vücudumuz olsun inş yakın zamanda :)))
Waaawww işde bu bee :))
Böyle olucam tam beklediğim cevap :))
Dualarımız kabul olsun Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla böyle vücudumuz olsun inş yakın zamanda :)))
bantta yürüyorsun bu saatte olduğuna göre.kaçta yürüyrsn canm?Amaaa kendimle gurur duydumm
eskiden olsaa amannn diyip oturup yerdim
bukez yapmadimmm
simdii bi 10dk yürücem kendime ceza verdim :)))
Süpersin gerçekden kuzum, işde Cankızz azmi bu Maşallah sana :)Amaaa kendimle gurur duydumm
eskiden olsaa amannn diyip oturup yerdim
bukez yapmadimmm
simdii bi 10dk yürücem kendime ceza verdim :)))
Afiyet olsun incecik yapsın şekerim :))yoğurt kürümü yiyip geldim:))
Evett cnm 2.0 da yavas yavas :)))bantta yürüyorsun bu saatte olduğuna göre.kaçta yürüyrsn canm?
Süpersin gerçekden kuzum, işde Cankızz azmi bu Maşallah sana :)
Çok iyi yapmışsız yürümekle, öyle bidaha kaçamaklara yeltendirmesim seni :))Vallaa abla sinir oldum kendime
rahat yatamazdimm
Çok iyi yapmışsız yürümekle, öyle bidaha kaçamaklara yeltendirmesim seni :))
tşkler tatlişkoolmAfiyet olsun incecik yapsın şekerim :))
oooo tebrikleeerrr.Benimde eşim tulumba tatlı almştı çok ısrar ei bitanecik ye dye bennde yemedim benm tebrikler nerde?..gündz ne yersem yiyeym akşm asla bişi yemiyrm meyve dahlEşim bu saatte künefe istedi , dondurucuda vardı, ona yaptım ama tadına dahi bakmadım bende, tebrikler nerde ?? :))
Eşim bu saatte künefe istedi , dondurucuda vardı, ona yaptım ama tadına dahi bakmadım bende, tebrikler nerde ?? :))
oooo tebrikleeerrr.Benimde eşim tulumba tatlı almştı çok ısrar ei bitanecik ye dye bennde yemedim benm tebrikler nerde?..gündz ne yersem yiyeym akşm asla bişi yemiyrm meyve dahl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?