97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bugünkü menüm
Sabah=şekersiz türk kahvesi,doğadan 9 lu cay
Öğle=1 tabak çoban salatası
İkindi=1 tabak taze yaprak sarması 1 kase yoğurt
Aksam yok 3 lt su 3 kupa bardaği doğadan çay

Çok şükür iyi barii tatlım, biraz sadaka falan verin canım, musibetleri def eder Sadaka hürmetine Allah , geçmiş olsun canım ..

Abla ztn üc gün öncede birsey olmustu sadaka verdik ve dünde bu olay olunca allah sükür birsey cikmayinca inandimkii sadakaa gercekten koruyorr
allahim hickimseye yasatmasinn

Abla ztn üc gün öncede birsey olmustu sadaka verdik ve dünde bu olay olunca allah sükür birsey cikmayinca inandimkii sadakaa gercekten koruyorr
allahim hickimseye yasatmasinn
Hergün 7 kere Ayetel kürsü okuyun çoluğunuz çocugunuz eşiniz kendiniz korunur Allah' ın ,zniyle canım .. Evet Sadaka müsbitleri def eder, ayrıca verilen sadaka olsun, yardım olsun Allah kesinlikle fazla fazla yerine veriyor.. Yola çıkarken falanda ben hep sadaka veririm.. Az da olsa yapmak lazım hep..

Tmm ablacigim okurum
dün dedim allahim kurban kescem birsey olmasinn noluurr diye yalvardim
Allaha sükür birsey olmadi
hafta sonu kurban kescez
dün gecede hem ben hem esim yasini serif okuduk cokk dua ettikk allahim ins kabul etmistirr

Tmm ablacigim okurum
dün dedim allahim kurban kescem birsey olmasinn noluurr diye yalvardim
Allaha sükür birsey olmadi
hafta sonu kurban kescez
dün gecede hem ben hem esim yasini serif okuduk cokk dua ettikk allahim ins kabul etmistirr
Çok geçmiş olsun kuzum, adağınıda Allah kabul etsin inş.. Yasinlerinizde kabul olsun inşallah canım benim epey korkmuşsunuz belli Allah cümlemizi kaza bela müsibetlerden korusun ..

Bugünkü menüm

sabah 1bardak süt 1dilim kek
öglen kuru biber kavurmasi yogurtlu ve 1dilim ekmek
aksam yok
1.bucuk litre su
spor yok
Gayet güzel ve hafif canım..
Ben sabah 12 tane üzüm yedim onunla duruyorum, aklımdan deli fikirler geçiyor :) mutfağın kapısını kapattım girmeye korkuyorum, mücadele veriyorum nefsimle.. Allah' dan üşengeçliğim üzerimde de yeltenmiyorum zararlı şeylere :)) şeytan kalk ıspanaklı gözleme yap diyor da :) ıspanakları yıkamak üşendiriyor Allah' dan :)) ama belki oopsies pizza yaparım ıspanaklı diyetede uygun :)) bakalım mücadelemi kim kazanıcak :))

Abla 12tane üzüm cok az
bence git birsey daha ye abartmadann

bugnkü menüm
sabah az menemen az peynirli yumurta avuç içi kadar k.ekmek domates salatalık
öğlen iki limonlu çay içtim
akşam bi tabak yumurtalı ebegümeci ve iki üç çatal patates kızartması salata ekmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…