afiyet olsun canım.Merakımı mazur gör senin yaşın kaçtıBugünkü menüm
Sabah=şekersiz türk kahvesi,doğadan 9 lu cay
Öğle=1 tabak çoban salatası
İkindi=1 tabak taze yaprak sarması 1 kase yoğurt
Aksam yok 3 lt su 3 kupa bardaği doğadan çay
Çok şükür iyi barii tatlım, biraz sadaka falan verin canım, musibetleri def eder Sadaka hürmetine Allah , geçmiş olsun canım ..
E çok şükür canım geçmiş olsun.
Yediğin fazla bişi yok neyle kilo alacaksın şiştir o merak etme.tartılmasaydn keşke
Şişlikdir bozma moralini.. Devam et, stresdende ödem olur hem .. Yarına toparlarsın inş canım moral bozmak yok..
42 canimafiyet olsun canım.Merakımı mazur gör senin yaşın kaçtı
Gayet hafif bir gün gene canım :)Bugünkü menüm
Sabah=şekersiz türk kahvesi,doğadan 9 lu cay
Öğle=1 tabak çoban salatası
İkindi=1 tabak taze yaprak sarması 1 kase yoğurt
Aksam yok 3 lt su 3 kupa bardaği doğadan çay
Hergün 7 kere Ayetel kürsü okuyun çoluğunuz çocugunuz eşiniz kendiniz korunur Allah' ın ,zniyle canım .. Evet Sadaka müsbitleri def eder, ayrıca verilen sadaka olsun, yardım olsun Allah kesinlikle fazla fazla yerine veriyor.. Yola çıkarken falanda ben hep sadaka veririm.. Az da olsa yapmak lazım hep..Abla ztn üc gün öncede birsey olmustu sadaka verdik ve dünde bu olay olunca allah sükür birsey cikmayinca inandimkii sadakaa gercekten koruyorr
allahim hickimseye yasatmasinn
Hergün 7 kere Ayetel kürsü okuyun çoluğunuz çocugunuz eşiniz kendiniz korunur Allah' ın ,zniyle canım .. Evet Sadaka müsbitleri def eder, ayrıca verilen sadaka olsun, yardım olsun Allah kesinlikle fazla fazla yerine veriyor.. Yola çıkarken falanda ben hep sadaka veririm.. Az da olsa yapmak lazım hep..
Çok geçmiş olsun kuzum, adağınıda Allah kabul etsin inş.. Yasinlerinizde kabul olsun inşallah canım benim epey korkmuşsunuz belli Allah cümlemizi kaza bela müsibetlerden korusun ..Tmm ablacigim okurum
dün dedim allahim kurban kescem birsey olmasinn noluurr diye yalvardim
Allaha sükür birsey olmadi
hafta sonu kurban kescez
dün gecede hem ben hem esim yasini serif okuduk cokk dua ettikk allahim ins kabul etmistirr
Çok geçmiş olsun kuzum, adağınıda Allah kabul etsin inş.. Yasinlerinizde kabul olsun inşallah canım benim epey korkmuşsunuz belli Allah cümlemizi kaza bela müsibetlerden korusun ..
Gayet güzel ve hafif canım..Bugünkü menüm
sabah 1bardak süt 1dilim kek
öglen kuru biber kavurmasi yogurtlu ve 1dilim ekmek
aksam yok
1.bucuk litre su
spor yok
Gayet güzel ve hafif canım..
Ben sabah 12 tane üzüm yedim onunla duruyorum, aklımdan deli fikirler geçiyor :) mutfağın kapısını kapattım girmeye korkuyorum, mücadele veriyorum nefsimle.. Allah' dan üşengeçliğim üzerimde de yeltenmiyorum zararlı şeylere :)) şeytan kalk ıspanaklı gözleme yap diyor da :) ıspanakları yıkamak üşendiriyor Allah' dan :)) ama belki oopsies pizza yaparım ıspanaklı diyetede uygun :)) bakalım mücadelemi kim kazanıcak :))
Menü hafif evet ama ben ağırlığımı hala koruyorumGayet hafif bir gün gene canım :)
Canım bazen vücut hemen değilde 2,3 gün sonra etkisini gösteriyor ister artı ister eksi olsun , sabret göreceksin ..Menü hafif evet ama ben ağırlığımı hala koruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?