- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Onasıl oluyor anaaa şakınlık içerisindeyim.Bem 45 dk kan ter içinde 100 kalori yakyorum sen 2 de ve 15 dk 48 kalori añaaa15 dk yürüdümmm
48kalori yaktimmm
Oo senide tebrik ederim tatlım :)) akşam yememen hele çok doğru bir hareket :)oooo tebrikleeerrr.Benimde eşim tulumba tatlı almştı çok ısrar ei bitanecik ye dye bennde yemedim benm tebrikler nerde?..gündz ne yersem yiyeym akşm asla bişi yemiyrm meyve dahl
Tebrikler şekerim :)15 dk yürüdümmm
48kalori yaktimmm
sağol şekerim :) arkadaşım kim :)Tebriklerrrrrrrrr afferimmm abla sanaaa
hayırlı geceler tatlım , sabah eksilerle uyan inşallah kilo olarak :))Ayy ben yatcm gözlrm kapAnııyoorr....
Onasıl oluyor anaaa şakınlık içerisindeyim.Bem 45 dk kan ter içinde 100 kalori yakyorum sen 2 de ve 15 dk 48 kalori añaaa
Canım o manada dememişdir zaten Nisa :)) niye yalan söyleyeceksiniz zaten :) Nisa kız senin makina yanlış mı çalışıyor ne hayatım adamları bidaha çağır baksınlar ayy :)))Cnm yemin ederim gece gece niye yalan söyliyimkii
Canım o manada dememişdir zaten Nisa :)) niye yalan söyleyeceksiniz zaten :) Nisa kız senin makina yanlış mı çalışıyor ne hayatım adamları bidaha çağır baksınlar ayy :)))
Bozuk değildir canım , bende eskiden vardı hatırlamıyorum ne kadar gösteriyordu, o zaman fazla önemsemiyordum bu konuları canım.. Sen hareketine bak zaten.. Ama 45 dk 100 kalori yakmak da çok az yaa :)Abla benim ilk konu actigim sayfada da kizlar demisti olamaz yanlis diye bende esime söyledim ve bunu biz yenii aldik bozuk olmasi imkansizz
Günaydınn....
Ben yürürken o kalori hesaplarına okadar inanmıyorum daha fazla yaktğma eminim şahsen.cankız senin hangi marka?
Yani değilmi beni kandrdı kendi tartılıyor ben tartılmadım:).tartılmayacaz pazara kadar dedik kızGünaydııın fıstıklar :))
İşlerimi kolaylayım aranızdayım inşallah :))
Cankızz catlıyorum kız ben senin kilonu merak ediyorum anam :)
Kesin tartılmışsındır de hadi :))
Önemli olan söylememen değil senin tartılmaman canısı :))
Ee tartıldığına göre sööyleeee hadiii :)))
Günaydııın fıstıklar :))
İşlerimi kolaylayım aranızdayım inşallah :))
Cankızz catlıyorum kız ben senin kilonu merak ediyorum anam :)
Kesin tartılmışsındır de hadi :))
Önemli olan söylememen değil senin tartılmaman canısı :))
Ee tartıldığına göre sööyleeee hadiii :)))
Yani değilmi beni kandrdı kendi tartılıyor ben tartılmadım:).tartılmayacaz pazara kadar dedik kız
Tmm ozaman cicim:))Cnm vallaa tartilmadimm
İyi yapmışsın o zaman kuzum :)Yok ablaa valla tartilmadim
dün saat 2de yattim 5de geri kalktim
3saat icinde daha vermemisimdir diye tartilmadim morelimde bozulmasin dedim
Süper menü tam kilo vermelik canım :)Selam kizlar Bugünkü menüm
Sabah 1 tane domates
Öğle taze fasulye küçük bir tabak
2 dilim ekmek
Akşam 1 kase yoğurt
3 kupa bardaği doğadan 9 lu cay
3lt su
45 dak kosu bandi yatmadan
Menün çok güzel tatlım ama snitzel patatesde galeta unu var sanırım. Hem bulgur pilavı hem patates karbonhidrat biraz fazla gibi ama dengeli abrtmadan yersen olur..tek menü sonucda ama genede karbhdrat miktarını aşmamaya çalış tatlım :)Bugünkü menüm
sabah kahve
öglen schnitzel patates salatasi
cok azicik bulgur pilavi ve cok az tavuk sote
aksam yok
3litre su
30dk yürüyüs
kilomu pazar günü söylicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?