97 kiloyla tekrar basliyorumm

oooo tebrikleeerrr.Benimde eşim tulumba tatlı almştı çok ısrar ei bitanecik ye dye bennde yemedim benm tebrikler nerde?..gündz ne yersem yiyeym akşm asla bişi yemiyrm meyve dahl
Oo senide tebrik ederim tatlım :)) akşam yememen hele çok doğru bir hareket :)

Canım o manada dememişdir zaten Nisa :)) niye yalan söyleyeceksiniz zaten :) Nisa kız senin makina yanlış mı çalışıyor ne hayatım adamları bidaha çağır baksınlar ayy :)))

Abla benim ilk konu actigim sayfada da kizlar demisti olamaz yanlis diye bende esime söyledim ve bunu biz yenii aldik bozuk olmasi imkansizz

Abla benim ilk konu actigim sayfada da kizlar demisti olamaz yanlis diye bende esime söyledim ve bunu biz yenii aldik bozuk olmasi imkansizz
Bozuk değildir canım , bende eskiden vardı hatırlamıyorum ne kadar gösteriyordu, o zaman fazla önemsemiyordum bu konuları canım.. Sen hareketine bak zaten.. Ama 45 dk 100 kalori yakmak da çok az yaa :)
Eliptik bisiklerler bu konuda çok iyi diyorlar bir saatte 500 kal falan yakılıyormuş, ben de bir ara eliptik alayım demişdim , sonra spor programlarına girince erteledim şimdilik :)
Hayırlı geceler kuzum bende birazdan yatıcam inş. Durup duruken vücudum şişdi ya anlam veremedim bende :)
Suyu çok mu içiyorum ne :))

Günaydınn....
Ben yürürken o kalori hesaplarına okadar inanmıyorum daha fazla yaktğma eminim şahsen.cankız senin hangi marka?

Günaydııın fıstıklar :))
İşlerimi kolaylayım aranızdayım inşallah :))
Cankızz catlıyorum kız ben senin kilonu merak ediyorum anam :)
Kesin tartılmışsındır de hadi :))
Önemli olan söylememen değil senin tartılmaman canısı :))
Ee tartıldığına göre sööyleeee hadiii :)))

Yani değilmi beni kandrdı kendi tartılıyor ben tartılmadım:).tartılmayacaz pazara kadar dedik kız

Yok ablaa valla tartilmadim
dün saat 2de yattim 5de geri kalktim
3saat icinde daha vermemisimdir diye tartilmadim morelimde bozulmasin dedim

Selam kizlar Bugünkü menüm
Sabah 1 tane domates
Öğle taze fasulye küçük bir tabak
2 dilim ekmek
Akşam 1 kase yoğurt
3 kupa bardaği doğadan 9 lu cay
3lt su
45 dak kosu bandi yatmadan

Bugünkü menüm
sabah kahve
öglen schnitzel patates salatasi
cok azicik bulgur pilavi ve cok az tavuk sote
aksam yok
3litre su
30dk yürüyüs
kilomu pazar günü söylicem :)
Menün çok güzel tatlım ama snitzel patatesde galeta unu var sanırım. Hem bulgur pilavı hem patates karbonhidrat biraz fazla gibi ama dengeli abrtmadan yersen olur..tek menü sonucda ama genede karbhdrat miktarını aşmamaya çalış tatlım :)
Tavuk soteyi bol bol ye bence az tutmana gerek yok tatlım onu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…