97 kiloyla tekrar basliyorumm

Tam diyet menüü süper canım.. Tatlıda hiç yok alkışş alkışşş :))

Menüm
Sabah
12 tane üzüm

Öğlen 3 dilim oopsies ıspanaklı börek, 1 tane oopsies yalancı kek

İkindi de
Kahve 3 parça oopsies yalancı kek

Akşam

4 dilim oopsies ıspanaklı börek gene

Kızlar bu oopsies yalancı kek de müthiş güzeldi ya, aynı kek gibi bununda tariflerini geliştirmeyi düşünüyorum, ıslak kek bile olur bundan , elmalı cevizli tarçınlı kek amaanniiinnn birsürü şey .. Diyetlerden korkmaya gerek yok artık canlar helede ben gibi hamur işi severseniz :)) yakında yeni denemelerimle karşınızdayım :))

tatlı olanının tarifini tam yazsana canm yarn bi deniyim:)) ağzm sulandııı

Tam diyet menüü süper canım.. Tatlıda hiç yok alkışş alkışşş :))
evde tatlı oldumu dayanamıyorum.Bugün evde yoktu:))) çocuklar iki hafradr pasta istiyo erteliyorum yarn öğlen yaparm bende erken bi dilimcik yiyeym dye.Pazar gününe çok var toparlanmam lazm cankız dan korkuyorumm çünküü

Erken yemen iyi olur tatlım güzel düşünmüşsün :)
Cankız sıkı geliyor haa ona göre hayatım al gardını biran evvel :))

tatlı olanının tarifini tam yazsana canm yarn bi deniyim:)) ağzm sulandııı
Canım 3 yumurtayı sarısı ve beyazını ayır.
Beyazını mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırp iyice koyulaşıcak sıvı bırakma sanki krem şanti gibi olacak kıvamı..istersen yarım yemek kaşığı kakao koyabilirsin ..

Sonra 3 yumurta sarısını ayrı bir kapta bir çay kaşığı kabartma tozu atıp çırp. İçine bitter çikolatayı bir paket vanilya, kıyılmış 3,4 kayısı koy karıştır.

Beyazların olduğu kapa boşalt ve kaşıkla karıştır mikserle değil o zaman sönebilir dikkat...

Zaten bu kıvamlı oluyor. Kagıt kek kalıpların varsa ya da ne biliyim şekil verebilirsin bir şekilde yada yağlı kağıda kaşık kaşık aralıklı koy .. Süper oluyor.. Elmalı çevizli tarçınlıda olur.. Hatta ıslak kek gibi de olur..
Kakaolu yapıp üzerine süt yumurta kakao azıcıkda yağ ekleyip sos yaparsın sıcakken dökersin al sana ıslak kek işde.. Korkmadan ye gitsin :))

yarın mutlaka deneyecemm ayyy şimdi kalkıp yapasm geldii üfff canm çekti aa.fırına mı atılıyo yağdamı kızaryr

yarın mutlaka deneyecemm ayyy şimdi kalkıp yapasm geldii üfff canm çekti aa.fırına mı atılıyo yağdamı kızaryr
Ayy fırına tılıyor tabii yazmamışım kız :))
Fırını 180 derecede ısıt pişir çabucak pişiyor gözün üstünde olsun .. Bu saatte yesende zarar etmez kız :)

Benden korkma kiz iki gündür bende dikkat edemiyorum okadar ve kilo almisim 93.800 cikmistimya eser kalmamiss o kilodan

Ayy fırına tılıyor tabii yazmamışım kız :))
Fırını 180 derecede ısıt pişir çabucak pişiyor gözün üstünde olsun .. Bu saatte yesende zarar etmez kız :)
yok bu saatte yememmm aslaa.yoğurt kürümü yiyecem.Ya ben kiloyu çok takmıyorumm bugün iki ayım doldu ölçülerimi aldm acaiiip bi fark var bu beni mutlu etmeye yetiyor zatenn:))

Bu arada unuttum iki ayda 11 kiloya yakn verdm şükürler olsn.iki ay önce bayrama kadar koyduğum hedefe 4 kilom kaldı ama 6 versem öper başıma koyarm şikayet etmem yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…