Tam diyet menüü süper canım.. Tatlıda hiç yok alkışş alkışşş :))bugnkü menüm
sabah az menemen az peynirli yumurta avuç içi kadar k.ekmek domates salatalık
öğlen iki limonlu çay içtim
akşam bi tabak yumurtalı ebegümeci ve iki üç çatal patates kızartması salata ekmek yok
tatlı olanının tarifini tam yazsana canm yarn bi deniyim:)) ağzm sulandıııMenüm
Sabah
12 tane üzüm
Öğlen 3 dilim oopsies ıspanaklı börek, 1 tane oopsies yalancı kek
İkindi de
Kahve 3 parça oopsies yalancı kek
Akşam
4 dilim oopsies ıspanaklı börek gene
Kızlar bu oopsies yalancı kek de müthiş güzeldi ya, aynı kek gibi bununda tariflerini geliştirmeyi düşünüyorum, ıslak kek bile olur bundan , elmalı cevizli tarçınlı kek amaanniiinnn birsürü şey .. Diyetlerden korkmaya gerek yok artık canlar helede ben gibi hamur işi severseniz :)) yakında yeni denemelerimle karşınızdayım :))
evde tatlı oldumu dayanamıyorum.Bugün evde yoktu:))) çocuklar iki hafradr pasta istiyo erteliyorum yarn öğlen yaparm bende erken bi dilimcik yiyeym dye.Pazar gününe çok var toparlanmam lazm cankız dan korkuyorumm çünküüTam diyet menüü süper canım.. Tatlıda hiç yok alkışş alkışşş :))
Erken yemen iyi olur tatlım güzel düşünmüşsün :)evde tatlı oldumu dayanamıyorum.Bugün evde yoktu:))) çocuklar iki hafradr pasta istiyo erteliyorum yarn öğlen yaparm bende erken bi dilimcik yiyeym dye.Pazar gününe çok var toparlanmam lazm cankız dan korkuyorumm çünküü
Canım yemekleri gerçekden güzel yaparım ama bu diyetlere yeni bulaşıyorum , kimbilir olur mu olur :))aslı hanımdan diyet tarifler kitabı görürsem şaşmam kitapçılarda:))))
Canım 3 yumurtayı sarısı ve beyazını ayır.tatlı olanının tarifini tam yazsana canm yarn bi deniyim:)) ağzm sulandııı
bugnkü menüm
sabah az menemen az peynirli yumurta avuç içi kadar k.ekmek domates salatalık
öğlen iki limonlu çay içtim
akşam bi tabak yumurtalı ebegümeci ve iki üç çatal patates kızartması salata ekmek yok
yarın mutlaka deneyecemm ayyy şimdi kalkıp yapasm geldii üfff canm çekti aa.fırına mı atılıyo yağdamı kızaryrCanım 3 yumurtayı sarısı ve beyazını ayır.
Beyazını mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırp iyice koyulaşıcak sıvı bırakma sanki krem şanti gibi olacak kıvamı..istersen yarım yemek kaşığı kakao koyabilirsin ..
Sonra 3 yumurta sarısını ayrı bir kapta bir çay kaşığı kabartma tozu atıp çırp. İçine bitter çikolatayı bir paket vanilya, kıyılmış 3,4 kayısı koy karıştır.
Beyazların olduğu kapa boşalt ve kaşıkla karıştır mikserle değil o zaman sönebilir dikkat...
Zaten bu kıvamlı oluyor. Kagıt kek kalıpların varsa ya da ne biliyim şekil verebilirsin bir şekilde yada yağlı kağıda kaşık kaşık aralıklı koy .. Süper oluyor.. Elmalı çevizli tarçınlıda olur.. Hatta ıslak kek gibi de olur..
Kakaolu yapıp üzerine süt yumurta kakao azıcıkda yağ ekleyip sos yaparsın sıcakken dökersin al sana ıslak kek işde.. Korkmadan ye gitsin :))
Cankıızz oopsies börek yarifimi görmedin mi kuzum, kuzum yap bak tam diyetlik :)) nerdesin gene ??
tşkler tatlım benimm hemde şu aslı ablanın yaptığı az kalorili tatlım oll:))Affiyet olsunn bence cok iyi cnm
Ayy fırına tılıyor tabii yazmamışım kız :))yarın mutlaka deneyecemm ayyy şimdi kalkıp yapasm geldii üfff canm çekti aa.fırına mı atılıyo yağdamı kızaryr
evde tatlı oldumu dayanamıyorum.Bugün evde yoktu:))) çocuklar iki hafradr pasta istiyo erteliyorum yarn öğlen yaparm bende erken bi dilimcik yiyeym dye.Pazar gününe çok var toparlanmam lazm cankız dan korkuyorumm çünküü
Cankızz moral bozma pazara kadar sabret ödemler gitsin bii canım ..Benden korkma kiz iki gündür bende dikkat edemiyorum okadar ve kilo almisim 93.800 cikmistimya eser kalmamiss o kilodan
Cankızz moral bozma pazara kadar sabret ödemler gitsin bii canım ..
yok bu saatte yememmm aslaa.yoğurt kürümü yiyecem.Ya ben kiloyu çok takmıyorumm bugün iki ayım doldu ölçülerimi aldm acaiiip bi fark var bu beni mutlu etmeye yetiyor zatenn:))Ayy fırına tılıyor tabii yazmamışım kız :))
Fırını 180 derecede ısıt pişir çabucak pişiyor gözün üstünde olsun .. Bu saatte yesende zarar etmez kız :)
Canım bazen öyle oldğu oluyor benmde pro dan sonra almştım durmştu.ama bugün inişteydii tatlımBence ödem degil ablaa ya
wc ye de cikmistim dün ama genede cok fazla cikiyorum
Bu arada unuttum iki ayda 11 kiloya yakn verdm şükürler olsn.iki ay önce bayrama kadar koyduğum hedefe 4 kilom kaldı ama 6 versem öper başıma koyarm şikayet etmem yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?