Canım özel günün yaklaşmışdır belki .. Sonucda az yiyorsun ödemden başka ne olcak :)Bence ödem degil ablaa ya
wc ye de cikmistim dün ama genede cok fazla cikiyorum
Sabah yap madem daha iyi tatlım :)yok bu saatte yememmm aslaa.yoğurt kürümü yiyecem.Ya ben kiloyu çok takmıyorumm bugün iki ayım doldu ölçülerimi aldm acaiiip bi fark var bu beni mutlu etmeye yetiyor zatenn:))
canım Maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin ve bide incelmişsin süpersin gerçekden .. Hadi inşallah hedefinden fazlasını verirsin canım :)Bu arada unuttum iki ayda 11 kiloya yakn verdm şükürler olsn.iki ay önce bayrama kadar koyduğum hedefe 4 kilom kaldı ama 6 versem öper başıma koyarm şikayet etmem yani:))
Canım özel günün yaklaşmışdır belki .. Sonucda az yiyorsun ödemden başka ne olcak :)
çoook tşkler canımm inşallah hep beraber istediğimiz kiloya ulaşırızz cankızz hep birlikte verecez duydnmu?Sabah yap madem daha iyi tatlım :)
canım Maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin ve bide incelmişsin süpersin gerçekden .. Hadi inşallah hedefinden fazlasını verirsin canım :)
çoook tşkler canımm inşallah hep beraber istediğimiz kiloya ulaşırızz cankızz hep birlikte verecez duydnmu?
Burdayım cnmAaa burda da dükkan açılmamış hala :))
Kızz tembeller nerdesiniz ??
Cankızz , Nisa, Muruvvet ??
Kuzum uzun cümleler kurun accık anam ya :)) telden zor oluyor heralde ama genede az laf edin bebeğim :)Burdayım cnm
Burdayım bidenemm.ben bu üçüncü bakışm kimse yazmaştı geri çıktm evi topluyrdm.Aaa burda da dükkan açılmamış hala :))
Araç kullaniyom cnm ondan kısa cümleler napim valla cnm açım yemiyom bişi ama kilo ayni değişim yokKuzum uzun cümleler kurun accık anam ya :)) telden zor oluyor heralde ama genede az laf edin bebeğim :)
Ee nasıl gidiyor diyetin tatlım var mı bir değişim :??
Kız yazmadı kimse diye sen niye yazmıyor fıstık :)) ee denedin mi oopsies leri :))Burdayım bidenemm.ben bu üçüncü bakışm kimse yazmaştı geri çıktm evi topluyrdm.
Ha o zaman dikkat et kız aracda topiğe mi bakıyon hayatım :)) alemsin kız :))Araç kullaniyom cnm ondan kısa cümleler napim valla cnm açım yemiyom bişi ama kilo ayni değişim yok
Valla devam inat ettim omu inat benmi yemicem ekmek asla pasta borekHa o zaman dikkat et kız aracda topiğe mi bakıyon hayatım :)) alemsin kız :))
Canım birden gidecek bence senin kilon .. Devam vazgeçmek yok şekerim :))
İshal lah canım vaz geçmem asla o mu inat benmi yemiyom da günde 1 ögun pasta borek çörek yok ekmek yok ne pişirirken 1 tabak okadar pilav yok oyyyyHa o zaman dikkat et kız aracda topiğe mi bakıyon hayatım :)) alemsin kız :))
Canım birden gidecek bence senin kilon .. Devam vazgeçmek yok şekerim :))
Kuzum oopsies börek tarifimi gördün mü koz böreksiz kalma anam :))Valla devam inat ettim omu inat benmi yemicem ekmek asla pasta borek
İshal lah canım vaz geçmem asla o mu inat benmi yemiyom da günde 1 ögun pasta borek çörek yok ekmek yok ne pişirirken 1 tabak okadar pilav yok oyyyy
Gördüm cnm olsun yemicem anam bana yararmarar kilo yapar:)Kuzum oopsies börek tarifimi gördün mü koz böreksiz kalma anam :))
Aaa burda da dükkan açılmamış hala :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?