97 kiloyla tekrar basliyorumm

yok bu saatte yememmm aslaa.yoğurt kürümü yiyecem.Ya ben kiloyu çok takmıyorumm bugün iki ayım doldu ölçülerimi aldm acaiiip bi fark var bu beni mutlu etmeye yetiyor zatenn:))
Sabah yap madem daha iyi tatlım :)
Bu arada unuttum iki ayda 11 kiloya yakn verdm şükürler olsn.iki ay önce bayrama kadar koyduğum hedefe 4 kilom kaldı ama 6 versem öper başıma koyarm şikayet etmem yani:))
canım Maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin ve bide incelmişsin süpersin gerçekden .. Hadi inşallah hedefinden fazlasını verirsin canım :)

Sabah yap madem daha iyi tatlım :)

canım Maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin ve bide incelmişsin süpersin gerçekden .. Hadi inşallah hedefinden fazlasını verirsin canım :)
çoook tşkler canımm inşallah hep beraber istediğimiz kiloya ulaşırızz cankızz hep birlikte verecez duydnmu?

Kuzum uzun cümleler kurun accık anam ya :)) telden zor oluyor heralde ama genede az laf edin bebeğim :)
Ee nasıl gidiyor diyetin tatlım var mı bir değişim :??
Araç kullaniyom cnm ondan kısa cümleler napim valla cnm açım yemiyom bişi ama kilo ayni değişim yok

Araç kullaniyom cnm ondan kısa cümleler napim valla cnm açım yemiyom bişi ama kilo ayni değişim yok
Ha o zaman dikkat et kız aracda topiğe mi bakıyon hayatım :)) alemsin kız :))
Canım birden gidecek bence senin kilon .. Devam vazgeçmek yok şekerim :))

Valla devam inat ettim omu inat benmi yemicem ekmek asla pasta borek
İshal lah canım vaz geçmem asla o mu inat benmi yemiyom da günde 1 ögun pasta borek çörek yok ekmek yok ne pişirirken 1 tabak okadar pilav yok oyyyy

Valla devam inat ettim omu inat benmi yemicem ekmek asla pasta borek

İshal lah canım vaz geçmem asla o mu inat benmi yemiyom da günde 1 ögun pasta borek çörek yok ekmek yok ne pişirirken 1 tabak okadar pilav yok oyyyy
Kuzum oopsies börek tarifimi gördün mü koz böreksiz kalma anam :))

Çok cins vücudum var 2 yıl önce 2 ayda 20 kg verdim ne rejim ne diyet ev tasidim hepsi o Yine mi tasinma napsam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…