Kız niye kilo yapsın anam un uok ki sebze yumurta hepsi dene dene sen :)Gördüm cnm olsun yemicem anam bana yararmarar kilo yapar:)
Vaayy 2 ayda 20 kg verdiysen hiçde troidim az çalışıyor veremiyorum deme bebeğim :)Çok cins vücudum var 2 yıl önce 2 ayda 20 kg verdim ne rejim ne diyet ev tasidim hepsi o Yine mi tasinma napsam:)
Kuzum regl olmadan 1 hafta önce şişiyoruz, bence şişlik var sende :)Offf geldimm kilo verememisimm genee
İşte mesele orda bel fitigindan dolayı yürüyüş yapamiyorumVaayy 2 ayda 20 kg verdiysen hiçde troidim az çalışıyor veremiyorum deme bebeğim :)
Tatlım sende Hııt yürüyüş yap Nisa gibi arada hızı arttır belki duraklama olmuşdur.. Vücut kendini toplamak için bazen durduruyor ama sporla atak yaparsan kırarsın onu inşallah ..
Anladım tatlım bel fıtıgı için barfiks al asıl bol bol hayatım.. Genede bir doktora sor ama ..İşte mesele orda bel fitigindan dolayı yürüyüş yapamiyorum
Güldürdün beni Cankız, Allah sağlık versin hayatım kedine niye öle diyon kızz :) çok şekersin :)Bugünkü menüm
Sabah=şekersiz türk kahvesi, 1 tane domates
Öğle =yok açlıktan geber:)
Aksam=patlıcan kebabı 1 porsiyon salata
3 kupa bardaği doğadan 9 lu cay 3 lt su
Ay ilahiii güldürdünn:))mürüvet ablam sebde duraklama olmuş sanırım.yediğin bişi yok elbet vereceksin.Sanki bu patates diyetnden sonra durdu demi?Bugünkü menüm
Sabah=şekersiz türk kahvesi, 1 tane domates
Öğle =yok açlıktan geber:)
Aksam=patlıcan kebabı 1 porsiyon salata
3 kupa bardaği doğadan 9 lu cay 3 lt su
Kuzum regl olmadan 1 hafta önce şişiyoruz, bence şişlik var sende :)
Moral bozmadan devam et regl sonrası kilo vereceksin hemde çok canım veremiyorum da deme takma bile tatlım :)
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.tartılma dedik kız pazarı bekle tartılmamam moralin bozlmasn dye pazara aldkya ama şişliktr seninki.Bugünkü menüm
Saat 12de 1bardak süt ve 4tane cilek
saat 15de brokoli kanat 2kasik bulgur pilavi
2litre su
30dk yürüyüs
Kız ben senin menün sanmışdım Muruvvetin menüsüymüş o geber diyende oymuş :))Bugünkü menüm
Saat 12de 1bardak süt ve 4tane cilek
saat 15de brokoli kanat 2kasik bulgur pilavi
2litre su
30dk yürüyüs
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.tartılma dedik kız pazarı bekle tartılmamam moralin bozlmasn dye pazara aldkya ama şişliktr seninki.
Kız ben senin menün sanmışdım Muruvvetin menüsüymüş o geber diyende oymuş :))
Gayet güzel menün hayatım seninde kaçamak sıfır valla bravo elbet gidecek o yağlar :))
Az bulgur var gibi.Afiyet olsun canım benim dediğim kitap yakınlarda çıkıyor desene:))Eki Görüntüle 1837835
Karnabahar kısırım :) şişlik de olmayacak inş bulgursuz :)) tadı harika aynı kısır gibi :))
Kız hiç bulgur yok karnabahar onlar ama az oldu karnabahar , deneyin aynı kısır tatlım :))Az bulgur var gibi.Afiyet olsun canım benim dediğim kitap yakınlarda çıkıyor desene:))
Evet cnm durduAy ilahiii güldürdünn:))mürüvet ablam sebde duraklama olmuş sanırım.yediğin bişi yok elbet vereceksin.Sanki bu patates diyetnden sonra durdu demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?