97 kiloyla tekrar basliyorumm

Çok cins vücudum var 2 yıl önce 2 ayda 20 kg verdim ne rejim ne diyet ev tasidim hepsi o Yine mi tasinma napsam:)
Vaayy 2 ayda 20 kg verdiysen hiçde troidim az çalışıyor veremiyorum deme bebeğim :)
Tatlım sende Hııt yürüyüş yap Nisa gibi arada hızı arttır belki duraklama olmuşdur.. Vücut kendini toplamak için bazen durduruyor ama sporla atak yaparsan kırarsın onu inşallah ..

İşte mesele orda bel fitigindan dolayı yürüyüş yapamiyorum

Bugünkü menüm
Sabah=şekersiz türk kahvesi, 1 tane domates
Öğle =yok açlıktan geber:)
Aksam=patlıcan kebabı 1 porsiyon salata
3 kupa bardaği doğadan 9 lu cay 3 lt su

Bugünkü menüm
Güldürdün beni Cankız, Allah sağlık versin hayatım kedine niye öle diyon kızz :) çok şekersin :)
Çok hafif bir menü canım ., kafana takacak birşey tok ne kaçamağın var ne fazlan .. Elbet sökülecek o kilolar canım ..

Bugünkü menüm
Ay ilahiii güldürdünn:))mürüvet ablam sebde duraklama olmuş sanırım.yediğin bişi yok elbet vereceksin.Sanki bu patates diyetnden sonra durdu demi?

Bugünkü menüm
Saat 12de 1bardak süt ve 4tane cilek
saat 15de brokoli kanat 2kasik bulgur pilavi
2litre su
30dk yürüyüs
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.tartılma dedik kız pazarı bekle tartılmamam moralin bozlmasn dye pazara aldkya ama şişliktr seninki.

Bugünkü menüm
Saat 12de 1bardak süt ve 4tane cilek
saat 15de brokoli kanat 2kasik bulgur pilavi
2litre su
30dk yürüyüs
Kız ben senin menün sanmışdım Muruvvetin menüsüymüş o geber diyende oymuş :))
Gayet güzel menün hayatım seninde kaçamak sıfır valla bravo elbet gidecek o yağlar :))

Kız ben senin menün sanmışdım Muruvvetin menüsüymüş o geber diyende oymuş :))
Gayet güzel menün hayatım seninde kaçamak sıfır valla bravo elbet gidecek o yağlar :))

Yanlislik oldu yanii :)))
Yok abla hic yapmiyorum kacamak yaparsamda yazarim ztn buraya
ins gene bi baslarr gitmeye takildim kaldim yaa hic veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…