- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Bende pro diyetnden sonra korkuyodm duracak diye iki gündr inişte çok şükürEvet cnm durdu
onun calorisi yüksek değilmi canım.ihtiyacın varmıki onu içmeye zararlı bence başka soğuk bişiler iç onun yerine ayran meselaa:))Birtanedee buz gibii redbull iciyorum cok canim istedi coktandir icmemistim
Neler yiyosun bende yarın yapım canim ya durdum adetaBende pro diyetnden sonra korkuyodm duracak diye iki gündr inişte çok şükür
canım valla evde ne varsa o az yiyorm sadece.yeşil kahvemi muhakkak içerim bide yoğurt kürümü yapıyrm yatmadan önce.sabah erkende limonlu ılık suyumu muhakkak içerim.yedklerimi yazıyrm zaten burAya canmNeler yiyosun bende yarın yapım canim ya durdum adeta
senle cankız çok az yiyosnz bana göre ondanmı acabaa?Neler yiyosun bende yarın yapım canim ya durdum adeta
Aynen bende valla ama durdum bencanım valla evde ne varsa o az yiyorm sadece.yeşil kahvemi muhakkak içerim bide yoğurt kürümü yapıyrm yatmadan önce.sabah erkende limonlu ılık suyumu muhakkak içerim.yedklerimi yazıyrm zaten burAya canm
Az yemekten mi veremiyorum yanisenle cankız çok az yiyosnz bana göre ondanmı acabaa?
onun calorisi yüksek değilmi canım.ihtiyacın varmıki onu içmeye zararlı bence başka soğuk bişiler iç onun yerine ayran meselaa:))
senle cankız çok az yiyosnz bana göre ondanmı acabaa?
Gayet güzel menü, akşam hele süper :) balık salatayı çok sağlıklı bulurum ben :)menüm
sabah herzamnki gibi limonlu su saat 11 gibi azcık peynrli yumurta üç çatal ebegümeci yoğurt salatalk domates şekersz çay
5 gibi yoğurt bir elma
akşamda alabalık ve bol salata bi saat sonra yeşil kahvem vazgeçilmezmm
40 dk tempolu yüryş 20 dakika egzersiz bol su.
nott..kakaolu ıSlak kek yaptım ama inşşlh yemeyeceğimm sabah erken yerm:)))
Bu saatte pasta olmamış şekerim1dilim pastaa yedim demindee
bugün coookk abartimm
Dondurmayı da yedin mi kızCoktandirr icmiyordum cok cnm istedi
1dilimde pasta yedim
Benimkinler dondurma yiyor onada cnm cektii belki 1tane yerim bugün cook abartim ztn kilo almisim morelim bozuktu bende yedim yarin dikkat etcem gene
Afiyet olsun şekerim :) erken saatte yeseydin keşke ama neyse tatlım olmuş gayrı :)Magnum yedim 1 tane sütlü
Oğlum ısmarladi cnm dayanamadimAfiyet olsun şekerim :) erken saatte yeseydin keşke ama neyse tatlım olmuş gayrı :)
Olsun o kadar hiç kaçamagın yokdu senin :) bakarsın kilo verirsin vüvut şaşırır da kız :))Oğlum ısmarladi cnm dayanamadim
Dondurmayı da yedin mi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?