- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Tskler cnm yarın ilk isim bulup almak olacakahaa olduu zorlaaEki Görüntüle 1838052
İnşlh bulursn canm 100 gr. 15 tl burdaki fiyatıTskler cnm yarın ilk isim bulup almak olacak
Şu yağlara bak ya :)) ne de çok yer kaplıyorlar :))
Tamam cnm çok sağolİnşlh bulursn canm 100 gr. 15 tl burdaki fiyatı
yardmcı olabildysem ne mutlu bana canımmTamam cnm çok sağol
yağın ve kasın boyutuna bakınn şoklardayımm:))
bu resm canlı örnek yağn boyutu ve kasın boyutu ikiiside aynı kiloda halbukiiŞu yağlara bak ya :)) ne de çok yer kaplıyorlar :))
kızlar mesela 200 gr falan verdiğimizde az verdim diyoruz ya , 200 gr patates veya domatesi düşünün , o zaman nede çok geliyor değil mi :))
evet canm bu resmide görmştm çok etklemişti buda benii
Bende şu an 74,5 civarıyım ama 67 kilodaki kıyafetlerime rahat sığıyorum çünkü nerdeyse 7 aydır spor yapıyorum canım .. Sporla incelmek müthiş birşey gerçekden :))bu resm canlı örnek yağn boyutu ve kasın boyutu ikiiside aynı kiloda halbukii
İgsallah bende ise yararyardmcı olabildysem ne mutlu bana canımm
Tebrik ederim canm.Sporun en gzel yanı o işte oldğn kilodan çok daha ince görünyrsnBende şu an 74,5 civarıyım ama 67 kilodaki kıyafetlerime rahat sığıyorum çünkü nerdeyse 7 aydır spor yapıyorum canım .. Sporla incelmek müthiş birşey gerçekden :))
Yarar canım neden yaramasın.aynısndan bulursan ne gzel olur.Sabah aç karna ve akşm yemekten sonra iç etkisini gör sonra bire düşürürsnİgsallah bende ise yarar
Tamam canım Allah razı olsunYarar canım neden yaramasın.aynısndan bulursan ne gzel olur.Sabah aç karna ve akşm yemekten sonra iç etkisini gör sonra bire düşürürsn
sendende Allah razı olsun tatlım..Tamam canım Allah razı olsun
Sağol tatlım.. Şu yeşil kahve bağırsakları çalıştırıyor demişdin Nisa demi kuzum ?? Öyleyse acaba Türk marketinde var mıdır ki vatsa alayım bende ayy bide beyaz çay mı beyaz kahve mi ne var galiba :)))Tebrik ederim canm.Sporun en gzel yanı o işte oldğn kilodan çok daha ince görünyrsn
Hayırlı geceler canım :*Yoğurt kürümü yedm saatim dolduu..uykuya gidiyim benn kızım sabahçı okula göndericemm.Allah rahatlık versin güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?